icon

Dovolenka do 1 500 eur pre dve dospelé osoby

22. máj 2021

Kam by ste išli k moru s manželom keby ste mali nato vyhradených 1500€ pre oboch spolu. Opakujem pre oboch už spolu a nie na hlavu. Už aj s letenkami a stravou dokopy. Ďakujem 🙂

queen_mary
22. máj 2021

Airstop.sk cekni

nicicka
22. máj 2021

Určite by som pozrela nemecké CK. Ceny super. Je veľa možností...

autor
22. máj 2021

@nicicka nemusí to byt cez cestovku. My stále chodíme tak že si sami všetko nájdeme a naplanujeme. Cez cestovku som nebola ani raz pri mori ani nikde

marsmykkok
22. máj 2021

Ak klasika zájazd, Turecko by mohlo byť ak mu dajú výnimku. Grécko, Španielsko, Taliansko-celá eú letecky je za tú cenu len s kompromisom (slabší hotel, horšia pláž, odľahlejšie miesto atd)

hettinka
22. máj 2021

Pozri cez Pelikan. Dnes som videla Malta na 7 dni hotel, letecky s raňajkami 1050 € za dvoch.

nicicka
22. máj 2021

Jaj, tak ja som na to lenivá 🤪

domiklik
22. máj 2021

Bola som na korfu, do Bratislavy sme sa sa sami odviezli autom, tam sme ho nechali na stráženom parkovisku, nastúpili sme do lietadla, o 1 hodinu sme vystúpili z lietadla, pri východe nás čakal chalan s mojim menom a odovzdal nám auto, ktoré sme si rezervovali na celý týžden. Cesta k ubytovaniu nám trvala asi 45 minút, boli sme ubytovaní asi 10 m od mora, stravovanie v reštauráciách akurát raňajky som chodila kupovať do obchodu (vstávam skoro). Cena zájazdu 1200 eur pre dve osoby (vrátane lehátka na plazí a pamiatok). Zaver, takže ak si este neboli na korfu, tak choďte 🙂

akinom0077
23. máj 2021

Urcite sa da najst. Zalezi dost ci mozete povkat ´ast minute alebo potrebujete zajednat skor koli praci ale kazdopadne da sa.

akinom0077
23. máj 2021

@hettinka ja som bola na Malte v lokalite Mellieha na 6 noci, mala som all inclusive ****hotel, pozicane auto, letenku a vyslo ma to 430 e vsetko so vsetkym🙂

akinom0077
23. máj 2021

@nicicka jaj tak😅no mna to bavi ja sq celorocne hrabem v bookingu a letenkach 😂

akinom0077
23. máj 2021

aj ja to mam radcej tak lebo ma to bavi cele si to zariadit sama a nie mat zariadene od CK

kataleya
23. máj 2021

Travelnews.sk bulharsko- slnečné pobrežie, Grécko, Turecko. Majú skvelé akcie na jún

hettinka
23. máj 2021

@akinom0077 v hlavnej letnej sezóne (júl-august)? Lebo dcéra letela pred 2 rokmi a v sezóne najlacnejšia letenka na Maltu z Viedne bola okolo 200€

akinom0077
23. máj 2021

@hettinka nie, chodim na dovolenku maj, jun , september, oktober. Ale bola som aj jul, august ale to pomenej. Ta konkretna malta bol september

hettinka
23. máj 2021

@akinom0077 tak potom áno, dá sa aj v takej cene. V lete od tých 500/osoba (letenka,transfer,hotel) treba rátať.

zuvelyn
23. máj 2021

Chodíme (chodili kym deti neboli) za cca tolko do Bulharska na slnečné pobrežie na last minute, all inclusive na 7noci.
Hľadáme cez inviu, ale vždy nas hodilo nakoniec na Solvex

tncka
23. máj 2021

Take spanielsko alebo taliansko das v pohode s takym rozpoctom ked pises ze cez cestovku nechodis. Videla som leteky za 30e cez pelikan.sk,len musis nakombinovat datumy😅 a ubytko cez booking.com a ides. A vobec nemusis obetovat kvalitu,najdes aj 4+hotely a aj na plazi. Vsetko sa da ked sa chce. My chodime len tak,cestovku k zivotu nepotrebujem a vzdy sme spokojni👌

mirage
23. máj 2021

zmestite sa, my nechodime cez cestovku, letenky vychytam akcie, ubytko airbnb, strava bistra, restauracie, z trhov veci nakupim a nieco rychle uvarim. S muzom takto chodime city breaks, s detmi k moru. Kym boli mensi, chodili sme cez cestovku, teraz by sme sa uz nedoplatili, tak po vlastnej osi. Milujem byvat v byte, v stvrti kde su vacsinou miestni, rano do kaviarne na kavu, obed pri plazi v restike, a vecer zas v meste.

kikus7
23. máj 2021

Ja som bola na Malorke (AI, 8 nocí, letecky, hotel 3*, ale perfektný, čistý, jedlo veľmi chutné, bazén, výhľad len na more, pláž hneď do 50 m, aj pokoj, aj nočný život pár metrov od hotela). A dokopy pre dve osoby spolu 620 eur. Bol to však last minute cez slovenskú CK koncom júna, preto taká super cena. Bolo to pred 2 rokmi.

maciatkolulu
23. máj 2021

@domiklik bez cestovky? Hľadám niečo len pre seba a malého, muž musí robiť. A potrebujem absolútne kľudne miesto, odlahle, priamo na plazí. Vieš mi prosím poradiť? Muž je na letisku, letenky budú so zľavou, ale potrebujem destináciu. Vkuse mi nuka all Inc a veľké hotely, že nech nič nemusím, ale ja potrebujem kľud, malé a nevadí mi variť, taky rodinný hotelik hľadám, už mi niekto povedal, že korfu.

nicicka
23. máj 2021

@akinom0077 posledný mesiac som tam tiež stále 🤪. Ale musím ešte vydržať kým decká odrastu a potom si snáď s manželom aj pocestujeme...

domiklik
24. máj 2021

@maciatkolulu tak ak korfu, tak to ti odporúčam západné pobrežie, špeciálne pláž Agios Georgios. Západ je oveľa redšie osidleny ako východné pobrežie a aj kľudnejší pre rodiny s deťmi. Pláž je nekonečná akurát tam máš 2 stanovištia s lehátka mi. Je tam úplne jemný piesok, priezračná voda a úplne pozvoľný vstup do mora ideálny pre deti. My sme tam boli ubytovaní nad karaoke barom Barbayannis, čo v tvojom prípade asi nehrozí, ale je to veľmi pekne čisté ubytovanie s príjemnými domácimi, dole je bar kde si môžeš dat kávu a veľké detské ihrisko s výhľadom na more a schodikmi sa dostaneš na pláž. Ale skus si pozrieť Corfu Pelagos Apartments, Studios & Rooms to let alebo Angelique Apartments, je to blízko. Ja som bola s manzelom, ale povedali sme si, že keď prídeme raz s deťmi tak pôjdeme sem. Páčila sa mi poloha lebo blízko máš supermarket, kde kúpiš všetko (jedlo pre deti, opaľovací krém, lopatky na piesok), bankomat a dve naozaj kvalitné reštaurácie Kafesas a druha je Malibu taverna. V Malibu pracuje, alebo ešte pracovala v roku 2019 keď sme tam boli, jedna Česká vydatá za greka, žijúca na korfu, inak sme tam Slovákov alebo Čechov nestretli. 2 lehátka + slnečník 6 eur na deň, ten slnečník potrebuješ bez neho to nedáš 😉 ale pod Malibu tavernou k tomu dostaneš 2 ľadové kávy zadarmo. Na východnom pobreží je to hotel na hoteli a na juhu okolo mesta kavos tam je to zas samy ožratý Brit. Inak je tam veľa zelene, olivové háje, a tým ze z druhej strany máš more výborne sa tam dýcha. Neviem aký máš vzťah k šoférovaniu, ale oplatí sa zobrať auto a nakúpiť v hlavnom meste corfu lebo je to o dosť lacnejšie, a potom sa presunúť k plazi, inak šoférovaní je jednoduché, nie je tam ani 4prudovka nie to ešte diaľnica 🙂 mne to tento rok nevyjde lebo v júli mam termín ale ak všetko dobre pôjde, budem dovolenku 2022 plánovať na základe horeuvedené ho manuálu 😃

maciatkolulu
24. máj 2021

@domiklik ďakujem, veľmi pekne, trochu sa bojím ist takto nadivoko s malým, ale nám proste nevyjde s mužom, musí robiť. Takže idem to omrknut, ja potrebujem proste absolútne ticho kľud, zeleň, malý hotelik, mala pláž, žiadni Nemecko, ruskí ozrani a zdivocela mladez😂potrebujem balzam na nervy. A toto co odpisujes, tak aj vyzerá, až na to karaoke😂😂, držím palce, nech prejde všetko s malým ok, urobím prieskum, dám echo a ďalší rok môžeme ísť spolu s detmi😉👍

maciatkolulu
24. máj 2021

@domiklik toto nie je baby friendlyhttps://www.booking.com/hotel/gr/pelagos-apartm...
Ak je to ono, akože nám to už nevadí, malý ma 7,ale do troch rokov neberú deti.

helen35
26. máj 2021

Ja iba cez americkú spoločnosť a sú dokonca lacnejší než booking