Poradíte dovolenku k moru pre jednu dospelú osobu a dieťa?

lenka311
27. júl 2015

Chcem ísť s dcérou na dovolenku, prvým rokom sme odmietli Taliansko cez našu takú miestnu cestovku, no keď riešim zájazd, každý píše 2 dospelé osoby... plus...Nevie mi niekto poradiť? More, ja, dcéra, do 600EUR na cca 10dní aj s dopravou a stravou?

wieruska1
28. júl 2015

zaplat za dceruu ako za druhu dospelu osobu . dieta "zdarma" je vzdy len pro dvoch dospelych osobach. do bulharska za za taku sumu urcite autobuson ist da. pozri hechter ma nejake ponuky lastminute

mawka
28. júl 2015

a co by si hadam chcela k moru zadarmo? ano, rataju ti ju ako dospelu kvoli obsadenemu lozku. alebo si objednaj jednolozkovu a malu bez naroku na lozko a stravu a budete sa tlacit. ja som sama bola s malym na dovci, ked mal 4 roky a musela som za neho platit ako z dospelu osobu. letecky nas tunisko vyslo all inclusive 700 eur. na tyzden. busom by som viac ako 10 hodin necestovala.
a vies ak nemas na dovolenku, tak ju radsej neries. to neni len ze mas rozpocet 600, to je este so sebou kopec penazi.

sissy27
28. júl 2015

neviem, čo je na tom divné, že si cestovka za 5 ročné dieťa vypýta 200€ ... cestuje tak isto ako dospelý, spí tak isto ako dospelý, akurát menej zje a nepije alkohol...
600€ je dosť malý rozpočet na dovolenku na 10 dní pre dve osoby, treba tam počítať aj s nejakými výdavkami mimo hotela (výlet, atrakcie na pláži, zmrzlina)...

denka75
28. júl 2015

Pozri si stránku more zliav, nájdeš 12dňový zájazd do Bulharska bez stravy za 169 eur. ponuka platí do večera tuším do 20 00 hod.

karamel
28. júl 2015

Chorvatsko🙂

simsalabim
28. júl 2015

Ja som len pre srandu zadala 1 dieta do 5 rokov, 1 dospeleho, dopravu autobusom, z Banskej Bystrice, cena do 600€ a vysli mi tieto hotely v Chorvatsku, ale podrobne som to neskumala.

Ved skus sama pokukat na nete, to nemoze byt taky problem, zadat si vsetk tvoje poziadavky v kazdej CK, ved ti to softver vypocita sam.... Podla mna to bude lepsie a rychlejsie, ako cakat na rady tu na MK:

http://www.globtour.sk/dovolenka/chorvatsko/ost...
http://www.globtour.sk/dovolenka/chorvatsko/ost...
http://www.globtour.sk/dovolenka/chorvatsko/uma...
http://www.globtour.sk/dovolenka/chorvatsko/ost...

nyusika
28. júl 2015

dieta zdarma neznamena, ze je to naozaj zadarmo...199 eur je este super priplatok, ale aj to pri obsadenosti dvoma dospelými osobami. dieta zdarma v pripade SATURu znamena plus 590 eur, pred dvoma rokmi. ako je to teraz, neviem...ta suma obsahovala letiskovy poplatok, palivovy poplatok plus pausal za dieta zdarma.

stanislava111
28. júl 2015

🙂

cairka
28. júl 2015

My sme teraz boli 1 dospelá osoba + 2 deti. Staršia platila celú sumu, menšia len dopravu, pobytovú taxu a poistenie....Mali sme 2 lôžkovú izbu.

alexsk
28. júl 2015

Ahoj. Ja som teraz bookla zajazd pre jednu osobu, ale bez dietata, do Talianska. Idem az v septembri, no kvoli tomu, ze som chcela odchadzat z vychodneho a nie zapadneho sk, mala som na vyber iba jednu cestovku a dva hotely. Ako jedna osoba som samozrejme musela doplacat poplatok za jednolozkovu izbu, pokial mas zaujem o jednolozkovu izbu, ktorych je vo vseobecnosti menej, vzdy za to budes musiet doplacat. Ceny sa roznia od krajiny a hotela. Pokial budes mat zaujem o dvojlozkovu izbu, co predpokladam, ze najskor ano, zial je to nastavene tak, ze musis doplatit druhu osobu. Tiez mi cena 199 eur pride dobra, nakolko v drvivej vacsine pripadov ziadaju doplatok za druhu osobu v dvojlozkovej izbe.