Dovolenka do Chorvátska na vlastnú päsť
Ahojte ženušky...prosím vás, chodíte na dovolenku do Chorvátska?...Neviete mi poradiť ako to je ked by sme chceli ist bez agentury?...kolko stoji taka dovolenka?...Kolko stoji cesta?...ako je to so stravou?...a je chorvatsko vhodne pre 2ročne dieta?...
my sme sa vratili v nedelu, 3dospele osoby a jedna 3rocna slecna, ubytko na blind sme nasli hned , stale stoja pri ceste s cedulkami domaci, ak sa ti nepaci hladas inde. dorozumenie v pohode, boli sme 3km za Omisom , Nemira, 50e apartman/1izba+kuchyna s pristelkou,klima,wifi/ velky balkon, vyhlad na more, na plaz asi 5min. peso, trocha strmo, ale voda super, cista, aj plaz 🙂
@dusika11 tak to ozaj by som nechcela,ale učíme sa a spoznávame stále...
@bizuka pošli mi mail pošlem ti kontakt i fotky. Mi sme platili ya dospelú osobu v juli 10 deti 4a 8 zadara. Teraz je full sezona treba sa popýtať.
@ivanafialkova ved toto kazda skusenost je k nezaplateniu
@libka1 po slovensky 🙂 osobne im ja nerozumiem, ale naši rozumejú, tak sa dohovárajú. Angličtina tam je po slabo u domácich, skôr po nemecky sa s nimi dohovoríš, niekedy aj česky vedia. Kľudne sa pýtaj, odpoviem rada, ak budem vedieť 🙂 Ja som ešte nebola "vedúcou zájazdu" - také formality za mňa vybavovali iní, ale budem sa snažiť :D
Ahojte nemate niekto nahodou kontakt na nejaku domacu cestovku v oblasti makarska?dakujem
Ahojte, potrebujem poradiť, pri hladaní ubytovania a následnom zaplatení je lepšie mať pripravené Eurá alebo Kuny, díky
Kočky, cestoval niekto z vás v sobotu ( hociktorú ) , ako sú na to cesty, resp. zápchy na cestách? Ideme v auguste do Crikvenice.
ahojte , my sme nasli ubytko na Brači a apartmán kde su 2 izby, kupelka , WC, kuchyna, terasa s vyhladom na more, 50 EUR na noc ...co myslim je v pohode .už sme tam boli bolo super..aj ostrov pekný čistý, má tam rodinka kde ist aj s detmi...
@legorka v sobotu určite nechoďte, ani z piatku na sobotu!
My sme sa vracali minulú sobotu domov, ale ľutovali sme turistov smerujúcich do Chorvátska.
Míňali sme dokopy asi 5 zápch, prvá bola dlhá 22 km, druhá hneď o 10 km ďalej merala asi 15 km a tie tri ďalšie 5-7 km. Určite tam strávili turisti minimálne 5 hodín.
Tam sme išli v stredu a prázdne cesty.
@1silvusa Neviem kam sa chystáš ja mám kontakt na Pag do povljani
My sme raz išli domov z HR a zápchy neskutočné. Boli sme vtedy na PAGu. Domáci nám poradili, že máme ísť po starej ceste - teda mimo diaľnicu. Cesta bola veľmi kvalitná, akurát tam boli nejaké prevýšenia, áut minimum. Oni vedia, prečo tadiaľ chodia. A videla sme oveľa viac, ako po diaľnici. Tuším bola cesta aj o niečo kratšia.
@ivanafialkova to je jedno len chcem odtial vypadnut cim skor a ist niekde k vode a na vlastnu past nemame odvahu. Tak ak mozem poprosit o kontakt.
Dakujem. A este otazocka je tam pekne?
@1silvusa pošli mi mail tam ti pošlem aj fotky. Je tam pekne a hlavne klud.
Ahoj..Pag odporucam boli sme v Starej novalji...cesty super ziadne zápchy...
4 dospelí dve deti ..... za 80 €...dve izby kuchynka terasa- plaž planjka cca 400 m piesok - jemný štrk
more neskutočne teplé- idealne pre deti.....
@legorka ahoj, neviem kam pôjdete, my chodíme na Brač a aby sme sa vyhli zápcham (keď ideme na sobotu), tak odchádzame piatok najneskôr o 22:00, cez Maďarsko ťaháme až na priechod Leténye-Goričan, tam si dáme oddych-cikpauzu cca 1/2 hod. ( mm sám šoféruje), potom ďalší oddych cca 1 hod. až niekde okolo Gospič tam je také väčšie parkovicko, mm si tam trošku pospí, potom už ťaháme do Splitu na trajekt. Síce sme tam už ráno medzi 7-8 hod., ale vyhneme sa zápcham, nalodíme sa, do obeda sme na Brači na pláži, dáme si obed a ideme si prevziať apartmán.
Návrat domov - opustíme apartmán, ideme ešte na pláž (to už vyberáme také kľudné miesto aby mm si vedel oddýchnúť), dáme si tam takú skorú večeru a ťaháme domov s tými istými zastávkami ako smerom tam.
Ahooj neviete mi prosim poradit nejake ubytovanie v Zadare alebo blizkom okoli. Pre 2 osoby. Vsetko co pozeram na nete je uz obsadene. Samozrejme za normalnu cenu a podmienka balkon alebo terasa. Tak 20 eur/osoba/noc. Chodime uz 4 roky do Crikvenica, Selce, Novi Vinodolski, stale sme platili tak. Len chceme uz inam a Zadar sa nam zapacil. Dakujem vsetkym. Termin od 15.08.2015-21.08.2015.
My sme boli vo Vodiciach, je menší dopyt, ako ponuka, ceny sa pohybujú okolo 40e za noc, bolo veľmi veľa voľných....dá sa vybrať...
@nikushka3 na tejto stránke sú apartmány s priamym kontaktom na majiteľov, skús http://www.chorvatskoapartmany.sk/apartmany-zad... , alebo môžeš vybrať aj niečo iné, treba preklikať na ľavej strane

@dusika11 😀 ako jednoducho to vyzera... ale mam velkeho boja😅 Tento rok ste uz boli na dovolenke? Ze aka je teda aktualna situacia, ci to nie je preplnene... lebo niektori dost strasia:-/