Dovolenka do Chorvátska na vlastnú päsť
Ahojte ženušky...prosím vás, chodíte na dovolenku do Chorvátska?...Neviete mi poradiť ako to je ked by sme chceli ist bez agentury?...kolko stoji taka dovolenka?...Kolko stoji cesta?...ako je to so stravou?...a je chorvatsko vhodne pre 2ročne dieta?...
ahojte asi taka plnka bola na baske..ked sme tam boli mi pred dvoma rokmi..
https://www.youtube.com/watch?v=kLgs_2Aiz2c@0489 ano pošlite mi email
@ivanafialkova dakujem
@drahusa2 skuste
lokalitu..
http://www.adriagate.com/Chorvatsko-sk/Zaboric-...
@drahusa2 ahoj, my sme boli tu je to priamo na plazi, krasne, cistučke, nove www.makarska-rivijera.com/neva , ak nepojde stranka skus zadat apartmany Neva Makarska
V Chorvátsku sme boli v dopredu zajednanom ubytovaní len 2 x. Inak vždy len na "blink". Lepšie omrkneš ubytovanie. Ak nevyhovuje, nezoberieš. Ubytovania nájdeš vždy veľa.
@ivanafialkova prosim kontakt
Ok pošlite mi email
@oksu Ok pošlite mi email
@ivanafialkova gabrielafungacova@gmail.com
@oksu môžem poslať večer? Není som doma cez mobil mi to nepôjde
@dusika11 to je teda riadna plnka 😀
@ivanafialkova ivanka uz chapes moje zufalstvo...ja co mam rada klidek..som sa nedopatrenim tam dostala a este dos stareho postkomunistickeho hotela...kde sa strava podavala c podzemi.....ja neviem kde som rozum stratila--ze som sa tam nechala prehovorit ist
@ajkava minuly rok sme mali dohodnute ...pytam sa je vhodne pre deti???kako da ne..sve u reeedu ..prelozim akoze nie vsetko je v poriadku ,..pozvolny vstup do mora..
a ja ti tam dojde...takze pozvolny mysleny..ze schody..tie strme..decka sa mi tam ihned doptrepali..vstup rebriky..ja take nervy schytila...a isli sme prec...no teraz blint...limit 60 euro na noc...decka plakali ..auto sa pokazilo 😀 situacia..velmi nevhodna..chodili sme a chodili..dost tazko..ale nasli sme cca 20 kilometrov dalej..ale turisticke niee...nadsadzuju ceny....isli sme z domu do domu..respektive muz v aute s detmi a ja z dmou do domu...no takze to bolo..viem chorvatsky ..nasla som.---ale asi by som to uz neriskla...s detmi..
ahojte, pridám sa....boli sme si pozrieť Sv. Filip a Jakov....akože alternatíva nabudúci rok...nám sa tam teda nepáčilo...výhlľad ako na ostrov, pláž typická kamienkovo Chorvátska...popri ceste.... ☹
hmm... tak kde najlepsie s detmi (5r a 2 r) za prijatelnu cenu? Chceli by sme ist koncom augusta a radsej okruhle kamene ako piesok ( kvoli ekzemu). ..
@luna81 naši sa teraz vrátili z Drvenika, mali krásne ubytovanie s dvomi spálňami za 60€ na noc (boli štyria dospelí). A spomínali, že veľmi tiché miesto s veľa možnosťami na prechádzky, sú tam len dva stánky, takže v noci žiaden hluk, a voda teplá, pláž kamienková s borovicami 🙂
Ahojte, chcem sa opýtať či ste niekto boli alebo idete na dovolenku do Zagrebu alebo okolie 20 km. Ak áno neviete o nejakom ubytovaní pre 2 dospelé osoby + 2 deti. Ďakujem.
my sme sa vrátili v sobotu ráno zo Seget Vranjice, čož je 5 km od trogiru, mali sme ubytko za 40 Eur na noc - 2 dospelý plus 1 dieťa, dedinka, pokojnejšia, nie veľa turistov, žiaden hluk, pohoda na pláži, možnosť výberu - aj betonové platy, aj kamienky, možnosť lodičkou ísť do historického Trogiru, dobre sme si oddýchli, bol tam kľud a pokoj a nie preplnené stredisko, akurát tam chýbalo nejaké ihrisko pre deti... a aby som nezabudla, s malou by som sa na blind bála ísť, vzhľadom k tomu, že nejaký čas trvá kým sa ubytko nájde... neviem si predstaviť, žeby som ju trápila v aute hľadaním ubytka...
@ivanafialkova kde máš kontakty? Môžem poprosiť?
@ask my zajdeme na plaz s autom ..uplne biely turista niekedy zaujme..a idem sa pytat od domu k domu.,tak je nizsia cena..cesta cez agenturu je vyssia...ale aj tak sa da su turisticke agencie....ale strasne nerada..to robim...staci sa pytata apartman a cjena...odrostli..to su dospeli djeco..dieta..a mas to

nechodite niekto blizko k moru? my sme chodili a mali sme to 15m k moru len uz tam nemozem zohnat volny termin neviete o niecom podobnom?