icon

Dovolenka do Chorvátska na vlastnú päsť

henta
14. mar 2012

Ahojte ženušky...prosím vás, chodíte na dovolenku do Chorvátska?...Neviete mi poradiť ako to je ked by sme chceli ist bez agentury?...kolko stoji taka dovolenka?...Kolko stoji cesta?...ako je to so stravou?...a je chorvatsko vhodne pre 2ročne dieta?...

smutko4
7. júl 2016

@jonki my sme boli minulý rok v zátone nič moc, nin má tiež nenadchol, nie som náročná ale krajšie bolo na vire

sedem
7. júl 2016

Možno niekomu pomôže...

dominini
9. júl 2016

baby co myslite s priatelom chceme ist v utorok 13 jula ze ideme na blind do chorvatska a chceme najst ubytko v zadare poprip. vodice.. co myslite je to dobry napad? Bude este nieco volne za normalnu cenu v tejto situacii ked idu vsetci do chorvatska???

dusika11
9. júl 2016

@smutko4 ja som pred rokom presne toto pisala posledna zachrana bol vir..a nin uplne mA sklamal a taky vychvaleny na nete..akoze jeden den tam sa brazdit po kolena ok..ale..viac adio

lulu2014
10. júl 2016

@dominini zdravím....ubytko keď ste dvaja splašíte určite len či bude podľa vašich predstáv a vzdialenosti od mora?! ale ani keď si zabezpečíte podľa fotiek dopredu realita býva iná. Takto máte možnosť si to pozrieť live...a buď zoberiete alebo nie.
Ale zoženiete určite. Buď sami alebo cez turistické centrá. Predpokladám že idete autom....môžete skúsiť aj vedľajšiu dedinku Srima. My sme tam boli min.rok kúpali sme sa pred hotelom Duje. Vždy bolo kde položiť veci a je tam aj "piesok" vo vode a pozvolný vstup do mora a aj cca 5O m. dočiahnete. Inak aj hotel Duje je fajn ale tam ubytko iba cez cestovku alebo booking lebo na mieste majú VELMI zaujímavé ceny. Ale v Srime je viacej pláží. Vo Vodiciach sa nám nepáčili boli malé a plné / pred hotelom Imperial, Olympia.../
Prajeme vám peknú dovolenku 🙂

dominini
10. júl 2016

@lulu2014 Dakujem za infosky, ideme skusit od severu Petrcane, zadar, biograd na moru a potom vodice 🙂.. Nam o apartman absolutne nejde hlavne aby tam bola postel a kuchynka s chladnickou viac nam netreba kedze cely cas chceme travit na plazi pri mori a vecee zas niekde v meste 🙂

syja
10. júl 2016

@dominini tak v biograde sme sa boli dnes prejst a je to tam riadne preplnene. Pri plazi drazica osuska na osuske.a obsadene boli aj chodniky betonove plochy proste vsetko a to sme boli vecer po siestej. Prazdno maju v apartmanoch co su medzi biogradom a filip jakov

dominini
10. júl 2016

@syja fuuha to sa mi teda velmi neluubi... skusime ale najprv ten zadar ... 🙂

lulu2014
11. júl 2016

@dominini napriek všetkému držím palce... 😉 ubytko nejaké bude určite....a užívajte peknú dovolenku. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

dusika11
17. júl 2016

@syja biograd je preplnenostou povestny...a tsale tam fuka vietor

lussyka
17. júl 2016

@henta my sme takto v Trogire.. vyslo nás to dokopy 800eur na 10 dní.. prostredie krásne aj mestečko no maličké pláže a dá sa povedať že hlava na hlave... inak more krásne čisté.. našla som cez apartmány Trogir.. a to čo sa nám najviac pozdávalo sme objednali.. máme kuchynku, jednu izbu s pristelkou a samostatne WC s kútom..

haepinka
18. júl 2016

@syja ahoj Syja, akurat som zvedava, ze aky mas pocit, ci je naozaj viac ludi ako ine roky, alebo je to v pohode. Zvykli sme chodit do Filip i Jakov, Vir a Bibinje, a momentalne by som rada isla do Bibinje, myslis, ze to bude prepchate, ako strasia? 🙂

syja
18. júl 2016

@haepinka no my sme boli vo filip jakov prvý krát a teda čakala som menej ľudí, bolo dosť ale vždy sme si niekde miesto na pláži našli, ale napr. Tá piesková pri tamarise bola full. Ale zase boli sme na pasmane kúpať jeden deň a tam sme boli celý deň na pláži sami s výnimkou jedného chorvátskeho chlapca. Ťažko sa mi porovnava lebo v tejto oblasti prvý krát. Týždeň pred tým sme boli na hvar a tam bolo máličko ľudí ale to bude asi tým že je to ostrov

haepinka
18. júl 2016

Ahoj, no tak to ma tesi, zatial sme zajednali ubytko v Bibinje, mne sa tam paci, hoci tam nie je tak rusno, ako vo Sv.filipovi. 🙂 tentokrat byvamie viac v centre, som zvedava, ci sa mi bude pacit. ;)

miss_shy
24. júl 2016

Ahojte zienky. Mate nejake cerstve info ci je to v poho na vlastnu past? Este sme tak neboli a rozmyslam to risknut od cca 15teho augusta. Myslite ze je to v poho? Chceme ist k Zadaru, ale dediny Privlaka alebo Vrsi mulo 🙂

sedem
24. júl 2016

@miss_shy čerstvé informácie nemám, ale v auguste majú prázdniny aj Taliani a vtedy je všetko plnšie...

miriamkela
24. júl 2016

august je plny v termine 1 - 16.8. aj zapcha na cestach aj na plazach .. taliany a domaci chorvati .. asi tak .. infoska je z prvej ruky .. ja som teta domaca slovenka v HR

miss_shy
24. júl 2016

@miriamkela ano viem ze si 🙂 my by sme chceli po 15tom mozno aj od 20teho v auguste sme neboli. Este sme zvazovali september tak neviem.

delia933
24. júl 2016

podavam infosku prave sme sa vratili z HR, isli sme minulu sobotu osudna chyba zapchy a vichrica ale prezili, ubytka volneho je dost, boli sme vo Vodiciach v prvej agencii hned 5 volnych ubytiek ponukli, cena sa dala zjednat. Boli sme 2 ale boli tam viaceri sa pytat a mali aj vacsie apartmany volne. Takze zohnat sa myslim da ale hlavne neist v sobotu. Spat sme isli v piatok o 4 rano a za 8 hodin cista ruka doma.

18slavka18
24. júl 2016

@miss_shy my sa akurat vraciame z Omišu, dovolenkarov je neskutočne veľa,ale myslim že ubytko by nemal byť problem vidno veľa domacich pri ceste čo ponukaju apartmany.ale určize by spm necestovala v piatok lebo to je katastrofa 🙂

nika1106
24. júl 2016

@18slavka18 lenže najlepšie je ísť v piatok lebo tam sa ubytka striedajú v sobotu,teda dovolenkujúci ....my sme šli v piatok síce me sa musela vrátiť a išli sme v pondelok no ubytko sme bez problémov našli a to sme boli v auguste a na makarskej kde to naozaj žije ;)

clodika22
27. júl 2016

@felicia11 sranda, že takto ste pochodili, ale je to super 🙂 aspoň do budúcna budem aj ja vedieť 🙂

lamra
27. júl 2016

Pre usetrenie nervov a vela casu obzvlast okolo vikendov a usetrenie dakeho eura odporucam zakupit si na dialnicu enc...je to super. My sme ju kupovali na mytnici cakovec. Zisli sme z dialnice,za mytnicou otocili,kupili skrinku a naspat na dialnicu...naviac sme spravili asi 100 m ale usetreny cas na Lucku Sv Helene....fuuu...a este zostalo na zmrzku

haepinka
27. júl 2016

@lamra ahoj Lamra, nejak mi to nie je jasne, posles mi, prosim, podrobnejsie info do spravy, alebo sem? Dakujem! 🙂

miskamysiakova
28. júl 2016

http://piecesofjankamonroe.blog.cz/1607/chorvat... ahoj ja som našla o chorvatsku všetko tu 🙂 ceny čo sa da robiť čo pozrieť a za koľko... zaujimavé rozpracovanie tak odporučam snad vam to pomože

alami
31. júl 2016

@delia933 ahoj, koľko hodín ste išli smerom tam? keďže bola sobota? Nám vyšlo ubytko práve od soboty, prvýkrát tak pôjdeme, vždy sme chodili v týždni, takže som trochu v strese 😖

delia933
1. aug 2016

@alami no katastrofálnych 17 hodin, co sa nam v zivote nestalo, vzdy sme to robili za 8, ale vtedy tam bola ta vichrica a boli pouzatvarane kusy dialnice + klasicke sobotne kolony. Isli sme prvy krat cez Rakusko a Slovinsko, Rakusko pohodicka, ale v Slovinsku robia dialnicu tak prve kolony uz tam. Inokedy chodíme cez Madarsko ale nejako sme zblbli .

oliverceky
1. aug 2016

@delia933 Lepšie cez Rakúsko alebo Maďarsko?

alami
5. aug 2016

@delia933 Ďakujem ti za odpoveď, pohla ma k tomu, že som si vybavila ubytko ešte 2 dni vpred, teda pôjdeme vo štvrtok 😀

prosím vás, vie mi niekto povedať, aký je kurz v HR na pláži? vždy sme menili priamo tam, ale asi je výhodnejšie zmeniť si peniaze tu, však?

delia933
5. aug 2016

@oliverceky tazko povedat cez Rakusko mi to prislo rychlejsie ale kolony v Slovinku lebo robili dialnicu + samozrejme 15 E poplatok za Slovinsku dialnicu na 7 dni. Ale Madarsko mi pride nekonecne , strasne pomale...tak to uz kazdy si asi vyberie co mu bude lepsie.