icon

Dovolenka do Chorvátska na vlastnú päsť

henta
14. mar 2012

Ahojte ženušky...prosím vás, chodíte na dovolenku do Chorvátska?...Neviete mi poradiť ako to je ked by sme chceli ist bez agentury?...kolko stoji taka dovolenka?...Kolko stoji cesta?...ako je to so stravou?...a je chorvatsko vhodne pre 2ročne dieta?...

delia933
5. aug 2016

@alami my sme vymienali priamo tam a bolo 100 EUR/735 Kun

delia933
5. aug 2016

@alami my sme menili priamo tam a bolo 100 EUR/735 Kun

alami
5. aug 2016

@delia933 Ďakujem 🙂

smutko4
9. aug 2016

@jonki zdieľam tvoj názor, tiež som bola rozčarovaný z tej "zabahnenej" lagúny. Vôbec sa mi nepáčilo, nakoniec sme sa chodili kúpať k mostu na ostrov Vir

dulkagabulka
12. aug 2016

@syja "na pasmane" - to je ostrov ? či nejaká časť? ako ste tam šli zo sv. Filipa i Jakova? ďakujem

bizuka
12. aug 2016

Ahoj.My sme momentálne v Podgore,more krásne čisté,voľné ubytko habadej,Makarská 5 km odtiaľto,tam je lidl,takže všetko si vieš nakúpiť ako u nás.

syja
14. aug 2016

@dulkagabulka pasman je ostrov. Ide sa tam trajektom z biogradu na moru. Je to blizko plavba trva asi 15 minut

minonka963
17. jan 2017

@sisata ja som nenasla ziadne cestovky co ponukaju chorvatsko letecky :(

trpezliva
9. feb 2017

Ahojte. Chystame sa v lete do Chorvátska - do kempu. Zarezervovali sme mobilny domcek. Nie ten najmensi (comfort), ale vacsi tzv. Premium.
Prave mi napisali, ze v domcekoch nie je kapacita pre cestovné postielky. Nas syn inde nezaspi.
Je tu niekto kto bol.v kempe v takom mobile home premium"-e. Naozaj sa tam nezmesti postielka pre maleho. Na velkej posteli nemoze spat :(. Dakujem!!!

jonki
11. feb 2017

@minonka963 kamoska bola letecky v chorvatsku

vercada9
11. feb 2017

My sme cestovali takto autom ked mal maly 4 mesiace,bez predosleho bookingu...o rok sme sli znova a tento rok planujeme opat! ;)

oliverceky
11. feb 2017

@jonki Prosím info o leteckej dovolenke do Chorv- odkiaľ kam leteli, aká cestovka...

shogun
24. feb 2017

@santamonica ahoj, mozem poprosi info, kde ste boli ubytovani a cez koho ste isli?dakujem pekne

evellinka27
23. mar 2017

@katarina3011 dobry den.Vedeli by ste mi poradit ubytovanie v Chorvatsku?od 14.7 do 21.7.popripade uz aj od 11.7.Dakujem za info

katarina3011
23. mar 2017

@evellinka27 posielam IP 😊

lubka474
6. jún 2017

Ahoj baby. Radi by sme sli s rodinkou na dovolenku do HR v termine od 25.7. Do 3.8. Viete mi poradit nejake ubytko. Ide nas 5 mozno 6. Dakujem za kazde info

evellinka27
22. jún 2017

Dobry den,neviete mi niekto nahodou poradi nejake ubytovanie v Chorvatsku od 11.7.do 18.7? Viem ze je to neskoro,ale mozno sa nieco najde 🙂

ak14
22. jún 2017

Pred 2rokmi sme boli v Tučepi 🙂 veľmi pekne tam je odporúčam. Určite ešte sa najde niečo voľné. My sme pár dni pred odchodom rezervovali.

zuzkamark
23. jún 2017

@evellinka27
na Invii najdes ponuky zo skoro vsetkych CK a vies si tam pekne filtrovat aj na tento termin:
https://dovolenka.invia.sk/?nl_country_id[]=33&d_start_from=11.07.2017&d_end_to=18.07.2017&sort=nl_sell&page=1/?aid=2928855

ruzovytulipan
28. jún 2017

Ahojte
Hľadáme rodinku, ktorá by sa vybrala s nami od 29.júla zhruba na 10 dní do Chorvátska na dovolenku.Nechceme ísť sami .Sme mladá rodinka s 2 detičkami 5r chlapček .a 14r dievčatko.
Z Ružomberka.
Ubytovanie nájdeme tam.
Budeme radi ak sa niekto ozve
Zn: dobrodružstvo, zabava
Kontakt daniel.baricak@gmail.com

milkusik
28. jún 2017

@lucina1100
Ahoj...citam tvoje prispevky a velmi si chvalis svoje miestecko. Mohla by si mi poslat nejake foto. Chceli by sme ist aj s detmi. Ideme prvy krat tak mam dost obavy. m.kubusova@gmail.com
Dakujem za info.

jalovec
29. jún 2017

@ruzovytulipan aj mi ideme v tento termín. Baška Krk

ruzovytulipan
29. jún 2017

@jalovec
Dohodneme sa na nejakej destinácií či už ste rozhodnutí?
Nechcete zvážiť niečo iné?
Mám obavy,že Bašta ,krk plné obsadená😉

lulu2014
30. jún 2017

Ahojte. My sme prave v HR. Boli sme tento tyzden na vylete na ostrove Krk ... v Baske na Krku je vela ludi....ale ubytko sa este da najst aj napriek tomu ze tam je asi najviac. Alebo na iny ch miestach este ponukaju.
More je velmi prijemne ... aj ked tento tyzden je horsie pocasie oproti minulemu tyzdnu...to sme sa varili.
Takze tento tyzden sa aj tulame. Aj dnes tu pri Crikvenici prsi. Vcera svietil oskar🌞
Prajem vsetkym peknu dovolenku.😉

ruzovytulipan
30. jún 2017

@jalovec
Tak čo ideme na dovolenku spolu 😀

jalovec
30. jún 2017

nam to je jedno ale ubytovanie uz mame rezervovane, ale kludne sa mozeme spolu po ceste zviest.

ruzovytulipan
1. júl 2017

A kde máte ubytovanie za jednane?
Termin od kedy do kedy?
Tak mozme

vierazit198
3. júl 2017

Ahojte ...prosim Vas ma niekto skusenost s Privlakov v Chorvatsku??? Je to blizo Zadaru.. ideme prvy krat do Chorvatska autom a tak neviem co a ako..ideme cez Madarsko tak asi dialnicnu treba a v Chorvatsku neviem ako to funguje.. tam sa plati asi myto ci? Voda je tam pitna alebo treba brat ?? Varit si chceme no dufam ze auto odvezie .. pekne dakujem za vase prispevky..