Dovolenka do Chorvátska na vlastnú päsť
Ahojte ženušky...prosím vás, chodíte na dovolenku do Chorvátska?...Neviete mi poradiť ako to je ked by sme chceli ist bez agentury?...kolko stoji taka dovolenka?...Kolko stoji cesta?...ako je to so stravou?...a je chorvatsko vhodne pre 2ročne dieta?...
Som zufala za 2 hodiny odchadzame na dovolenku do Chorvatska a dcera dostala teplotu.....☹
@evellinka27 drzim palce
@evellinka27 drzim palce aby to bola iba "cestovna horucka" .... alebo ak stihate vyvehnite na pohotovost...dat urobit CRP ... aj ked teraz moze byt ok....a zajtra uplne zle.
No nic ... zobrat nejaky ten liecik..a dufat ze bude dobre. V najhorsom pripade lekar v HR. Kartu poistenca komercne poistenie...a eurase. Lebo nieco sa plati v hotovosti.
Drzim palce aby to preslo do rana. 🙂 A prajem peknu dovcu. 😉 .... a nebojte bude dobre.
Zoberte aj kuliska....ak nahodou nepoznate .... je to nieco ako infuzka ale pije sa to. Chut ble....ale pomaha.
@evellinka27 ale moze mat aj z tepla....
@lulu2014 dakujem pekne .. hlavne nech je pocasie.. ale co chcem napisat vsetkym co su tu nechodte do Privlaky.. a ked ano tak si to ale overte.. ako tam je ake more.. ja som bola velmi smutna .. tesila som sa , ze moj syn bude bosi ale tazko same sklo a bordel.. urcite uz odporucem zname mestecka... ako tucepy, baska voda atd... mozno aj Vir a prve co je blizko more.. mylsim blizo ubytovania.. tak vsetkym zelam len to dobre. .. nech sa vam vydaria dovolenky viac ako nam.. krasne pocasie zelam.. a stastny navrat domov.. ahoooojte
@hopeja ahoj.. ja som to riesila cez jednu Chorvatku ktora je na fb.. no to co mi bolo povedane nie je z polovice pravda .. co ma mrzi je plaz... onicom.. spina , sklo a to je skoro pol kilometra daleko cize sa tam musime serinkat peso aj zo vsetkym.. urcite by som uz takto n🙂esla a radsej si vybrala nieco drahsie a hned s vyhladom na more.. a hlavne nech je cistucke.. to co je dnes ako sme prezijeme .. uz som upratala .. mame klimu, internet .. sice chodime dvanast km na inu plaz a platime desat kuna za hodinu parkovne ale nevadi .. kaslem nato..
preco sme neodisli??? lebo sme to mali zajednane uz dlhsie a bola platena zaloha.. ako hovorim bolo to konzultovane s clovekom ktory tu uz bol a ona mi povedala aky je tu stav a ako tu je .. no je to ine a aj fotky su ine.. nevadi uz.. hlavne nech je pekne pocasie a stastne sa dostaneme domov.. prajem krasnu dovolenku ak mate pred sebou.. majte sa
🙂
@vierazit198 dakujeme za radu....tam sa sice nechystame....tento rok sme ut teda boli v Dramajl. Tam je pekna plaz. A aj cisto.
Inak ked ppzeram.ubytko....tak iba pri mori a s vyhladom na more. Vynimka po dlhej dobe bola ta Srima....ale z nudze cnost.
No nic tak to tam vydrzte....pocasie vam hlasia super...takze este raz peknu dovcu. 😉
Kadial je lepsie ist do chorvatska,biograd na moru....Cez Madarsko alebo Rakusko
@evellinka27 to zalezi odkial idete kam idete a co je vam sympatickejsie...a kolko chcete platit na d.znamkach.
My chodime cez Madarsko.
Da sa kupit madarska dialnicna aj cez internet?
@vierazit198 tak to neviem na aku plaz chodite. V privlake som bola 3x a zboznujem ju. Pravda je ze nechodime na hlavnu plaz, jazdime autom na skryte plaze kde su vacsinou tak 4 max 5 skupiniek ludi. Ale more ciste a ziadny bordel. Skuste sabunike a nin lagunu.
Uz minuly rok mi vela ludi tlacilo do hlavy
http://pocasie.pozri.sk/predpoved-pocasia-letov...
Biograd na moru
Zevraj zaujimava lokalita, da sa tam ist na vela vyletov napr. do narodneho parku Kornati a je to tam velmi pekne upravene. Ceny su tam zaujimave akurat to stravovanie to je problem asi celeho chorvatska ziadny all inclusive..............
my sme sa nedavno vratili z VIRu a bolo super....byvali sme v tej zuzenej casti ostrova,hned zo zaciatku,takze plaze boli blizko....bud.rok-ak to vyjde,urcite sa tam vratime
@t_fire dá , dnes som kupovala cez link http://www.krajinou.sk/hlavna-kategoria-blogu/a...
ahojte, chceme sa vybrať do chorvatska na blind - miesto Omiš. Ešte nikdy sme na blind nešli ale po minuloročnej skúsenosti s ubytovaním - male a špinavé a jasné že dopredu zaplatené, som povedala, že to riskneme na blind tento rok, deti sú velké, zvládnu čakať. Nepotrebujem ubytovanie 2 metre pri mori ale potrebujem 2 spálne a hlavne ČISTO. Viete poradiťˇniečo v tejto lokalite. resp, vôbec niečo ohľadom cestovania na blind? ďakujem vopred
@rikarika my chodime pravidelne do Omišu. Mame ubytko u jednej pani,ak by si mala zaujem možem poslať telefon. Je to sice cca 15min.cesty k plaži ,apartman treba isť do kopca. Ake my sme s ubytkom spokojny.pani stale upratuje tak ma čisto a domaci su mili ľudia.
@18slavka18
ďakujem, my sme 2 rodiny:2 dospelí + 1 dieťa, 2 dospelí + 3 deti. Dalo by sa to skombinovať? a vieš mi sem dať nejaké fotky?
my chodime do takeho menšieho apartmanu, je tam spalna,mala izba,kupeľna a kuchynka.a potom ma v dome ešte myslim dalšie 3 spalne a jedna veľka spoločna kuchyna tak myslim že by.nemal byť problem s tym.fotky mysliš z ubytka?
@18slavka18 áno, fotky ubytovania, lebo práve preto chcem isť teraz na blind, vlani sme mali strašné ubytovanie čo sa týka čistoty a zariadenia.....ale už zaplatené...a do kopca je cesta alebo schody? ešte sme v omiši neboli, tak neviem..
@rikarika v omisi katastrofa, byvali sme oproti autokempingu,na plaz sme chodili popri plote toho kempingu na plazi o nicom jeden bar, s mastnym langosom, a hotdogom, dajake premastene hranolky,pivo drahota, more studene jak lad z dovodu nedalekeho pritoku rieky cetina ktora priteka z hor, komare pol miliardy,najhorsia dovolenka
Nejde nahodou niekto 24.7. do Srimy?
@rikarika do kopca je cesta.fotky nemam nafotene,tak s tym ti nepomôžem.
Dievcata prosim vas sme v tom Chorvatsku poradte mi je tu vela komarov ,, mame zatvorene okna a aj dvere a pustenu len klimu .. a aj tak stale su.. prosim vas co pomoze .. Maleho mam dosekaneho .. normalne mi je do placu .. dufam ze mi neochorie.. dakujem😉
@vierazit198 treba kupit raid do zasuviek.
Dobry vecer. Mam na vas este jednu otazocku. Ked ste platili ubytovanie, ked ste boli na blind, platili ste v eurach alebo v kunach?
@t_fire mytne mozes v eurach ... obchody stanky restauracie kuny .. niektore obchody vačšie mozes kartou nakupovat .. v malych mesteckach iba kuny .. ubytovanie urcite v eurach

@vierazit198 tak s tym nic neurobite. Noo je to jedna z moznosti chodit inam. Vir je velmi pekny. Tak drzim palce nech vam to prebehne hladko...oddychujte kupte sa...no proste dovolenkujte😉