Dovolenka do Chorvátska na vlastnú päsť
Ahojte ženušky...prosím vás, chodíte na dovolenku do Chorvátska?...Neviete mi poradiť ako to je ked by sme chceli ist bez agentury?...kolko stoji taka dovolenka?...Kolko stoji cesta?...ako je to so stravou?...a je chorvatsko vhodne pre 2ročne dieta?...
@lenkka81 no dosť. V primostene som platila 100 na noc pred dvomi rokmi, pre mňa to bolo prijateľné,
@mooonika1975 ja počítam tak max 60eur🙂. Predsa len to je už prelom august-sept.
@lenkka81 no my sme boli v špičke.
@jaja20 záleží aj kde ideš, my sme boli v takom meste, ktoré bolo znamejsie
@mooonika1975 má pravdu, dá sa zohnat apartman aj za 60, ale mimo sezony, nie na nejakom vychytenom mieste - a daleko od mora. No mozes mat aj stastie ;) My do HR chodime uz 15 rokov, a veru ceny isli v poslednych rokoch hore - najma kvoli situacii vo svete, kedze HR sa povazuje za bezpecne miesto na dovolenku. Tento rok sme aj my platili za apartman 90, v spicke a blizko mora. Peknu dovolenku vam prajem 🙂
@mooonika1975 Boli sme uz v Nine/Sabunike,na Vire,na Rabe,v Biograde aj v Umagu,takze to neboli nejake zapadakovy...Dokonca minuly rok v Biograde sme nasli ubytko vedla plaze a kusok od centra,s volnou wi-fi ( co je u nas kazdy rok podmienka koli dcere ) a za noc sme platili len 30 euro! To bola jednoducho parada! V Nine sme sice platili 60 euro / noc,ale bola v tom uz aj polpenzia pre 3 osoby a na Rabe za 50 euro / noc s ranajkami - svedske stoly,takze sme sa mohli najest tolko,ze sme ani na obed nemuseli ist 🙂 Hovori sa,ze cim nizsie clovek ide,tak je to drahsie,tak tento rok este uvidime,ako dopadneme...Chystame sa do Vodic alebo do Trogiru...podla toho,kde sa nam bude viacej pozdavat plaz...
@jaja20 u nás bola tiež podmienka wifi a klimatizácia
@jaja20
Chodíte na blind? A ešte nájdete takto super .? to
@luciola Ako som uz pisala vyssie,tak kazdy rok chodime na ine miesto,preto si kontakty neodkladam,ale akurat idem prehrabat papiere do zberu koli shogunovi,tak snad najdem nejaku potvrdenku,kde bude peciatka domacich...Na Rabe si pamatam meno apartmanoveho domu - Lavanda v Lopare,tam sme mali tie svedske stoly,tak mozno ich najdete aj na internete...V Sabunike sme boli ubytovani v Plavej lagune.
@mooonika1975 Ano,vzdy chodime na blind tento posledny tyzden na prelome augusta/septembra,preto tam uz asi nie je problem zohnat vyhodne ubytko,kedze 90% ludi sa uz zrejme doma chysta na zaciatok skolskeho roku 🙂
@jaja20 to áno, my chodíme na začiatku augusta, to sami Talian a chorvat
@mooonika1975 Ano,vieme,ze v auguste maju Taliani celozavodne dovolenky,tak sa zvyknu nasackovat do Chorvatska...aj ked ich pravdupovediac nechapem,lebo doma maju ovela krajsie - pieskove - plaze...
Ďakujem baby. Rozhodla som sa pre Mandre na Pagu. Idem ešte hľadať po nete to ubytko😉
My sme boli minuly rok na blind.. v umagu pod stanom za cca 35eur a na krku 50eur, tiez pod stanom.. v spicke..
Tento rok v nine v apartmane 4dospeli a 2deti 80eur noc.. ale parada ubytko.. kuchyna.kupelna s prackou.terasa.dvor.. super
Odporucte niečo okolo Crikvenice....
@lenkka81 pre mňa bola mandre taká dedinka, preto sme pokračovali do novalje, ale pláže sú tam pekne, vaj
@adriana1104 my dnes vecer vyrazame.smer crikvenica.selce.1krat po 15 rokoch s detmi.jooooj som na prasky.stresujem jak diva.len dufam.ze bude dobre pocasie vsetkym prajem pekne koncoprazdninovske dovolenkovanie😀
@enuliatko nestresuj a užívaj dovolenku. Potom ak si nájdeš čas mi napíš,aké more,pláž..ako ďaleko máte Ubytko od mora... My by sme chceli ísť až 31.8. Ubytko máte zajednane?
@lulu2014 dramajl- tam je v mori kameň, malé kamienky či piesok? Vstup do mora ako? Kde ste tam boli ubytovaní.
@adriana1104 my sme tam boli ubytovaný na Kačjak-u....má svoju pláž...aj keď časť je ich a čast je privátna....dá sa chodiť bez problémov. Neplatí sa --- jedine slnečníky alebo lehátka...čo aj inde. V tej jednej časti sú navezené malé kamienky..štrk.....takže tam je pekne...do mora pozvolne a v mori nie sú veľké kamene. Čoja nemám rada ak sú. Je tam bufetík a vačší bufet tam je aj nejaké jedlo. Požičiavajú tam vodné bicykle. Hodím vám sem nejakú fotku z mobilu.
Ahoj my sme sa vcera vratili boli sme 11 dni na ostrove krk...isli sme na blink ubytovanie bolo pre nas tazke zohnat...ukazovali nam hrozne izby za 70€ jedna kutica bez zachodu hroza...nakoniec sme nasli za 80€ 4 osoby s toho dve deti vek 2r a 8r.plus 5€ klima...len daleko od mora skoro 900 m...ale tak nevadi boli sme spokojny...ale neskutocne vela.talianov vsade a nemcov maju dovolenky tak sa nasackovali tam...preto bolo vsetko plne...prajem vam peknu dovolenku a hlavne si ju uzite

@mooonika1975 Monika to noc 90e?to je dosť nie?