icon

Dovolenka do Chorvátska na vlastnú päsť

henta
14. mar 2012

Ahojte ženušky...prosím vás, chodíte na dovolenku do Chorvátska?...Neviete mi poradiť ako to je ked by sme chceli ist bez agentury?...kolko stoji taka dovolenka?...Kolko stoji cesta?...ako je to so stravou?...a je chorvatsko vhodne pre 2ročne dieta?...

jaja20
5. aug 2017

@laaska Dakujem 🙂 Lebo niekto spominal,ze su tam na brehu mora betonove platne a to by sa nam veru nepacilo... A takisto mame radi rusnejsie letoviska s nocnym zivotom a promenadou,nie "zapadakovy",kde sa nic nedeje.A my s dcerou potrebujeme ku stastiu aj obchody so suvenirmi a oblecenim 🙂

t_fire
5. aug 2017

@jaja20 my sme sa vratili z vodic v pondelok. Plaze dost plne chodili sme do srimi je to kusok odtial ale my sme chodili autom mam dve mensie deti. Pri plazi bolo platene parkovisko ale my sme si kupili chorvatsku kartu a platili sme si to cez sms a super bolo. Vo vodiciach sme byvali blizko centra, mesto je super, vecer skvela prechadzka, nakupy suvenirov aj o 22 hod cerstvy chlebik. Boli sme sa previest na vlaciku cez mesto, v takom mensom akvariu a odporucam aj vylet lodou glassboat. Ma v strede lode presklene dno a je to super vylet. Boli sme aj v narodnom parku krka, krasne prostredie. Trosku mi v noci vadilo ze bolo pocut zabavu z toho velkeho hotela co je pri plazi ale inac super. Ak nieco kludne sa pytajte.

jaja20
5. aug 2017

@t_fire A tie plaze boli fajn? Male kamienky alebo nieco vacsie? My mame radi,ked mozeme vecer ist aj do ineho strediska okrem toho,v ktorom sme ubytovani,tak by ma zaujimalo,ci je blizko Vodic ( 2-3 km ) nejake ine mestecko,kam sa da prejst po promenade?

t_fire
5. aug 2017

@jaja20 plaz je taka zmiesana, male kamienky, strk a vo vode su aj vecsie kamene, niekde je aj beton ale velmi malinko, skor to ludia vyuzivaju ako lehatka vo vode beton nie je. V meste je vela restauracii a barov ale viem ze chodia aj lodne taxiky niekde na okolite ostrovy ale kedze sme boli s detmi inde do inych miest sme nesli.

jaja20
5. aug 2017

Rozhodujeme sa medzi Trogirom ( Ciovo) a medzi Vodicami,tak mi pomoze akykolvek postreh ohladom tychto dvoch lokacii.

l3yla
6. aug 2017

@jaja20 sesternica sa vrátila z vodíc a čo ja viem tak boli max. spokojní

lulula1990
6. aug 2017

@laaska -Ahoj, my by sme mali záujem o to ubytko co si spomínala. Nevieš náhodou ako vo vnútri vyzera ten apartman ? Pan hovoi dobre po anglicky ? Mame v plane ist na 5-6 noci.

luciola
6. aug 2017

@miriamkela DObrý deň, žijete v CHorvatsku ? viete mi povedať o ubytovani dakujem

lulu2014
7. aug 2017

@jaja20 dobry den. My sme boli pred dvomi rokmi vo Vodiciach v hotely. Bolo fajn ale plaze totalne zatreoane ludmi...lebo su male. Teda myslim uzke. Medzi hotelom a,morom bola pesia zona...obchodiky...co bolo fajn lebo blizko k vode a ziadna cesta. Aj do centra Vodic ci pristavu bolo cca 15 min.
Ale kupat sme sa nakoniec chodili autom do Srimy...dedinka hned za Vodicami. Cca 5km autom. Lebo tam si clovek fakt nemal kde polozit ani tasku. Inak pohodka.
A treba ratat s tym...teda podla tohov ktorej casti ubytko ze je to rusnejsie miesto. Inak fajn. V ciove sme ubytovani nikdy neboli .... takze neviem to porovnat. Ale pacit sa mi tam pacilo....ale bol to iba vylet.
Prajem peknu dovolenku.🏖

laaska
7. aug 2017

@lulula1990 ubytko je skromnejsie, my sme nemali v apartmane telku, wifi by tam malo byt, neskusala som..klima bola jedna pre cely apartman. Skor by som to odporucala ked uz je niekto tam a hlada nieco narychlo. Ale ujo bol zlaty, hovoril chorvatsky. Dalo sa dorozumiet.

jaja20
7. aug 2017

@lulu2014 Dakujem velmi pekne za vas opis,velmi mi to pomohlo v rozhodovani 🙂

lulu2014
7. aug 2017

@jaja20 nemáte za čo. Je to iba náš názor. Tak ešte raz peknú dovolenku. 😉

vikieva
7. aug 2017

@malabiba to mas pravdu.

minutka
12. aug 2017

@wicka5 prosim nemate kontakt na miriamkela,tu uz nema konto.diky

luciola
12. aug 2017

Mate niekto kontakt na niake ubytovanie blizko pri mori v CHorvatsku ? dakujem pre 4ludi 🙂 za dobru cenu 🙂

mafina1704
14. aug 2017

neidete niekto v piatok do chorvatska na blint? je tazke najst ubytovanie ? prave manzel povedal ze by mal dostat dovolenku na buduci tyzden,ale este to nieje iste tak nekupujeme ziadny zajazd tak sme rozmyslali ze pojdeme lebo dalsie dni uz volno mat nebude aby sme isli k moru. Ak by ste n niekto mali kontakt na ubytovanie napiste mi nemame vybrate ziadne miesto kam by sme chceli ist akurat do Makarskej nie

mooonika1975
14. aug 2017

@mafina1704 my sme boli teraz od pondelka do nedele, našli sme hneď v prvom dome, podľa mňa nebudete mať problém

mafina1704
14. aug 2017

a kde ste boli?

mooonika1975
14. aug 2017

@mafina1704 novalja, ostrov pag

lulu2014
15. aug 2017

@mafina1704 zdravím.....veď kľudne pozerajte aj posledné dni pred odchodom last minute....určite vám niečo vyskočí. A máte to aj so stravou...čiže žiadne starosti s jedálničkom. My tak chodíme bežne...platíme dva tri ... dni pred odchodom....
Alebo oslovte ck Invia....aj oni vám možno niečo nájdu....budú hľadať za vás....a zavolajú ke´d niečo nájdu a poviete či áno alebo nie....
Prajem peknú dovolenku. 🙂
Možno sa aj pridáme.....lebo išla by som ešte raz ...bolo fajn. / nebojte nie s vami 😉 / myslím dátumovo.....

dusika11
15. aug 2017

@mooonika1975 vazne v movaliji?? Tam je vzdy plno ..msli ste blizko plaze?

mooonika1975
15. aug 2017

@dusika11 mestská pláž není bohviečo, všetci chodia na iné pláže. Od mora to bolo tri minúty chodze

mafina1704
15. aug 2017

@lulu2014 uz mame rezervovane v Tucepi v pohode sa mozte pridat 🙂 mame znamych momentalne v chorvatsku ale budu daleko od nas

lulu2014
15. aug 2017

@mafina1704 jej tak super. Takže už viete kde budete dovolenkovať. A ďakujem za pozvanie...keby náhodou ozvem sa...lebo tiež to záleží na manželovi...kedy a či ešte bude môcť mať dovču.
Momentálne máme kamarátov v Tučepi . Neviem kde konkrétne ale vyzerajú spokojne.
Takže peknú dovolenku vám prajem😉🌴🏖

dusika11
16. aug 2017

@mooonika1975 ja viem my sme tam.chodili do toho hotela na tej plazi liburgia..ono je to tazke mat apartman mimo tahu tych decak na zrce..no dala si mi chrobaka do hlavy pisrm ti ip

lenkka81
17. aug 2017

@mooonika1975 ahoj čo ste dali za noc? Ďakujem

lenkka81
17. aug 2017

Dievčatá nechystá sa niekto 28.8.na Pag? Ideme sami

mooonika1975
18. aug 2017

@lenkka81 sestra 80€ a ja 90, chcela odo mňa až 110, potom to stiahla

mooonika1975
18. aug 2017

@lenkka81 chodte uplne v pohode, neviem kde idete, ale v novajlii najdeš, kým teda nejdeš v sobotu, to sa tam menia turnusy, my sme prišli v pondelok, takže tí čo mali voľné , už vedeli, že bude voľné, my sme boli len do soboty, takže sme našli v pohode

enuliatko
18. aug 2017

Dievvata.nejde niekto na ostrov krk.z pondelka na ut.alebo okolie cirkevnica?