icon

Dovolenka do Chorvátska na vlastnú päsť

henta
14. mar 2012

Ahojte ženušky...prosím vás, chodíte na dovolenku do Chorvátska?...Neviete mi poradiť ako to je ked by sme chceli ist bez agentury?...kolko stoji taka dovolenka?...Kolko stoji cesta?...ako je to so stravou?...a je chorvatsko vhodne pre 2ročne dieta?...

obcansr
23. júl 2013

@lucina1100 je to pri hoteli Horizont, taký fialový domček , poniže je hotel Bacchus

obcansr
23. júl 2013

@lucina1100 poslala som ti email hadam došiel🙂

lucina1100
23. júl 2013

@obcansr ano dosiel dakujem a co ste sa rozhodli ist do podgory a bolo krajsie ako na baske? ale pravdu a ten domcek je super blizko plaze kde mi chodime mi mame ubytko blizsie ku centru

obcansr
23. júl 2013

@lucina1100 my nechceme ist vždy na to isté miesto, preto sme išli do Podgory, bolo tam tiež pekne ale krajšia a lepšia pláž je v Baška Voda mam foto vo fotoblogu ale neviem či ti to ukaže, a je pravda aj to že sme tam zakotvilia aj preto lebo som nič bližšie pre 8 ludí nenašla čo by nam vyhovovalo ale bolo tam super je to také menšie klidnejšie mestečko , nič rušné , a tiež sme to nemali až tak daleko ku pláži sme si síce trocha vyšlapali ale dalo sa

mimo1414
25. júl 2013

Beriem všetky dobré rady , my sa chystáme v auguste od toho 3-tieho. Vo Vodiciach sme boli v hotely ale bolo oničom akurát strava bola fajn. Vyšlo nás to okolo 800 eur pre 2dospelých a 1 dieťa. Teraz chceme isť na vlastnú päsť. Trasu poznám ale niečo lacnejšie by bodlo. Cestovka ponúka Trogir a komplex Medena cca 600 eur a to ktomu ešte treba poplatky a benzín.

katun
26. júl 2013

@katkaborbelyo ahoj, my sme boli 2x v Primosteni - nadherne mestecko. my sme boli v Hoteli Zora - je na takom polostrovceku, okolo celeho polostrovceka je chodnicek - uspavala som tam maleho v kociku, takze si mozes prezriet plaze,- su aj pre det, aj pre plavcov - co chcu skocit zo skaly do mora 😀.. blizko bolo aj do centra mesta, taka prijemna prechadzka.. cele mestecko dycha atmosferou, nadherne tam bolo.. a z toho polostrovceka vidis na historicke centrum mesta - kostol, ktory je na kopceku,.. hned by som tam sla znovu 😀

psotka
29. júl 2013

@lucina1100 možeš prosím napísat cestu cez madarsko aj mne ,,, také hlavné body do IP )))dakujem

stanislavao
29. júl 2013

@psotka mozem aj ja napisat: gyor - csorna - szombathely - kormend - zalaegerseg - nagykanizsa - letenye. cesty su hrozne, v obci 30, mimo obce max 70, csorna je rozkopana. tak pevne nervy.

psotka
29. júl 2013

@stanislavao a cez dialnicu ?? bolo by to lepšie )))

stanislavao
29. júl 2013

@psotka urcite nie. po dialnici sme isli predvlani a to je priserna zachadzka. otazne je sice, ze odkial ste, lebo mozno ak ste z vychodu, tak to bude po dialnici ok, ale my sme z juhozapadneho SK a po dialnici az okolo pesti je to hrozne nadaleko.

stanislavao
29. júl 2013

@psotka pozeram ze vy ste tiez tu kusok od nas, cize toto je najkratsia trasa. sice na cas narocna, ale cestou po dialnici cas mate rovnaky a o cca 200 km viac.

psotka
29. júl 2013

@stanislavao my sme z Trnavy, a ideme na Krk ,, manzel chce íst cez madarskú dialnicu tak neviem )))

stanislavao
29. júl 2013

@psotka je to o dost dalej na km. skusali sme vlani a nic moc. okolo pesti zapchy a cesta nekonecna.

psotka
29. júl 2013

@stanislavao a potom v HR sa dat na Zagreb ??

stanislavao
29. júl 2013

@psotka ano, hned za goricanom prechodom na zahreb na dialnicu

psotka
29. júl 2013

@stanislavao mne to treba napísat polopate, aby sme sa niekde nestratili ,,a potom nejaká odbočka na Rijeka?

stanislavao
29. júl 2013

@psotka potom pojdete na Rijeku

stanislavao
29. júl 2013

@psotka ano. presne tak. bude potom odbocka na Rijeku.

stanislavao
29. júl 2013

@psotka oni maju velmi dobre znacenie. v HR uz nemate ako pobludit.

obcansr
29. júl 2013

@stanislavao vy ste išli po 86 ceste? ta je dobra není to v obci je to mimo obec super cesta vy ste išli asi dedinkami či ako? my sme šli od Rajky až po Redics a parada žiadne diery ani rozkopane nič , a nešli sme na Letenye ale na Redics , tam je prechod do Slovinska , prešli sme 21 km a boli sme v chorvátsku , za nás možem povedat že najlepšia a najrýchlejšia cesta do hr , mame odskúšané od Rajky po prechod do Slovinska 206 km , cez dialnicu to máte tak o 150 km dalej a ešte platíte poplatok za dialnicu

stanislavao
29. júl 2013

@obcansr hej, tak cez dediny sme isli. no cez slovinsko sme neskusali. tak mozno nabuduce.

stanislavao
29. júl 2013

@obcansr hej, isli sme po 86 a je totalne derava. mimo dedin je 60-70 km/h. otras fakt. v dedinach je dost casto znizena rychlost na 30km/h.

obcansr
29. júl 2013

@stanislavao tak to neviem lebo my sme dedinami skoro ani nešli mimo obce a nebola vobec deravá , ale je fakt že vela ludí nejde práve po tej ceste ale dedinami , hmm no ja sa na cestu stažovat nemožem, zatial naša najlepšia a najrýchlejšia cesta

stanislavao
29. júl 2013

@obcansr tak to je super. a napisali by ste mi este raz kade ste isli cez HU, kolko to bolo km a za aky cas ste to spravili? dakujme.

lucina1100
29. júl 2013

@psotka ahoj, ja poviem tak dialnicou je to najlepsie tam neni kde zabludit a nie sa drmacat cez budapest ktora je extremne plna aj v noci. Moj svokor isiel cez budapest a chudak nestihol sa zaradit tak sa dostal na obchvat a tam aj skoncil obchadzka okolo 80 km navyse, ale co bolo najhorsie nevedel vynst s toho obchvatu a spravne sa zaradit tak tam do koliecka sa krutil 3 hodiny boli zufali a od vtedy povedali nikdy viac a uz chodia len na komarno a hned na dialnicu a dokonca ani navigacny ich nedokazal navygovat pretoze tam prerabali cestu ako kazdy rok a bol hotovy. A kam presne idete? A potom Vam napisem trasu.

kaja73
29. júl 2013

@stanislavao my chodime dialnicou v madarsku,ale pod Balatonom-okrem vikendov je to pohodicka.
ideme najskor cca 75km v madarsku beznou cestou-od Komarna-,aj cez dediny,potom dialnica,ale nie smer Budapest-to je z juhu slovenska obchadzka a aj silna premavka,idme teda smer na Balaton ,stale dialnicou a v chorvatsku klasika-uz len dialnica.
Cesta k zadaru z juzneho slovenska nam trva 7,5h cisteho casu bez zastavok-s nimi o hodinku viac.

bodka70
29. júl 2013

@lucina1100 , my sme išli z Chorvátska pred týždňom cez Budapešť, boli sme tam cca okolo 4 ráno a úplná pohodička. Pomocou navigácie sme prešli celú Budapešť stredom za cca 10-15 minút. 😉.

Inak pre všetkých východniarov odporúčam jedine diaľnicu: pred Miškolcom človek naskočí na diaľnicu a potom stále rovno na Budapešť, od Budapešti zase diaľnicou ďalej na hr. priechod Letenje, potom smer Zágreb a od záhrebu buď smer na Split alebo na Rijeku (kto chce ísť na Istriu). Jedina nevýhoda, že je to dosť nudná a uspávajúca cesta, stále rovno po diaľnici, takže treba dávať pozor na mikrospánok.

fxcvikotova
29. júl 2013

@simonka16 nemáš nejaké typy na ubytko,chystáme sa na dovolenku *Poreč,alebo v ktorej časti hľadat? dík J.

betkabodka
30. júl 2013

@danatalu ahoj 🙂 mohla by si mi prosim poslat ten kontakt ak by sa nasiel? dakujem.

womankc
31. júl 2013

@maruska22 ak by si mohla dala by si mi link či kontakt / alebo dáke fotky /na tie ubytá , aj vodice a aj to druhé po tých 50E , čo si uvádzala, tiež hľadáme, ale sa už neviem dohodnúť vôbec , že kam ďakujem