icon

Dovolenka do Chorvátska na vlastnú päsť

henta
14. mar 2012

Ahojte ženušky...prosím vás, chodíte na dovolenku do Chorvátska?...Neviete mi poradiť ako to je ked by sme chceli ist bez agentury?...kolko stoji taka dovolenka?...Kolko stoji cesta?...ako je to so stravou?...a je chorvatsko vhodne pre 2ročne dieta?...

deniss111
11. jún 2014

@horana ano to je pravda,my sme tak cez booking boli v AT, dakujem

deniss111
11. jún 2014

ešte sa cchem opýtať,bol tu niekto na Pagu, konkretne Novalja? Chceme isť mladí ludia, čiže aby to nebolo uplne tiche,ale ani vytržnosti...Zrce je vraj pláž diskotek, nechcemem byť v tesnom diani...Ale zaroven chcem miesto kde su stanky, kde hra večer nejaka hudba, pekna pláž...atd. dakujem

adria88
11. jún 2014

Ahoj, neviem, možno tu už odznela taká otázka, ale chcem sa spýtať, ako to je so stravou, či a koľko sa môže brať autom do HR. Či nie sú nejaké problémy a tak... Ďakujem 🙂

jerry
11. jún 2014

ahoj, ja som vyberala cez chorvatskeubytovani.cz dá sa tam dohodnúť a objednať priamo cez majiteľov. Prajem peknú dovolenku 🙂

martina7429
11. jún 2014

@mmonika urcite bude 🙂 a o kolkej vyrazate ?

mmonika
11. jún 2014

@martina7429 ideme na vecer, lebo doobeda som este v praci .. a chceme aby deti spali na noc 🙂

fergie1581
13. jún 2014

Ahojte neviete niekto o nejakých apartmánoch alebo cestovke v chorvátsku??....pre takých 6-7 ľudí??...ale aby to nebolo ďaleko od mora a aby s nami nebývali majitelia....našla som super apartmán za 406 eur pre 7 ľudí,ale tam sa teraz čaká či tí ludia čo si to objednali zaplatia tej cestovke...a nechceme už čakať aby to nebolo všetko rezervované...tak neviete o niečom lacnom okolo tých 400 eur??..lokalita je jedno kde..ďakujem pekne 🙂

deniss111
13. jún 2014

niekto kontakt na apartman v Biograde?dakujem

filipcikova
15. jún 2014

@kalianka zdravím mozem poprosit nejaky kontakt na cestovku? ubytko mate ako daleko od plaze ? a termin je jun ci jul? dik

mtdecor_maria
16. jún 2014

Ahojte,
čitala som o MEDULIN / ISTRIA

ake mate skúsenosti a ake je tam počasie?

Baška voda bola chválená s počasím ako najlepšia počas celej sezóny, že je tam stale teplo.
Čím viac na sever že je to s vetrom a s prehánkami častejšie....
prosím Váš názor.
dikesik

miriama04
19. jún 2014

Ahojte, no dovolenku v Chorvatsku 🙂 Boli sme aj s malym na Makarskej riviere, zivot tam sa mi zdal trosku drahsí, ubytovanie sme mali asi 300m od pláže, kde sme šlapali hore kopcom aj s kočiarom, malym, nafukovačkou 😖 hruza... Pláž bola obsadená už o 10,00 takze nic moc.
Minuleho roku aj tento rok po velmi dobrých skusenostiach ideme znovu na Zadarsku rivieru do mestečka Petrčane, odporúčam.
Krasne kludne prostredie pre deti uzastne, na apartmánoch sme mali aj svoju kuchynku, takze kedykolvek si maly zmyslel krupicu, cajik, nebol problem. Boli sme v July, dovolenka nas vysla 640 € spolu pre mna, manzela a maleho. V cene sme mali ranajky - bufetove stoly, pre deti zase uzastne, gulicky s mliekom, kornflexy, cajik, kakao, a klasika obložene misy. Vecere boli tiez chutne. Ubytko blizko pri plazi, piesok v mori, kamienkova plaz. Ocenili sme aj blizko potraviny, ci keksik, cukriky - ako to deti zvyknu 🙂 Nechcem velmi propagovat cestovku dajte si do googlu Petrčane Poprad, a zda sa mi ze nakladaju aj v inych mestach. To si uz obvolate 🙂 Krasne leto vsetkym 🙂

miriama04
19. jún 2014

@mtdecor_maria Baska Voda je najdrahšia destinacia v Chorvatsku, ale za to velmi pekna, pekna plaz, pocasicko nam vyslo... Len tie ceny :(

miamia3
19. jún 2014

@mtdecor_maria ahoj, my sme tam hodili celé roky, máme to obehnuté celé / Istriu/ , keď nám nevyšlo počasie zbehli sme 200-300 km nižšie a veru počasie lepšie, ale zažili sme tam aj roky že riadne trópy, ani mráčik, aj voda teplučká. Záleží aké trafíš počasie. Keď je celkové ochladenie, bola zima až po Biograd, tam sa až teplota menila.

mima595
19. jún 2014

@deniss111 - ja Novalju poznam..ta je ako stvorena pre mladych..tam chodia SLOVINCI, nemci...vecer je ja velmi rusno....apartmanov je tam velmi vela....

mojaniku
19. jún 2014

@mtdecor_maria boli sme v hoteli Medulin, nejako zvlášť ma pobrežie nenadchlo.
S tým počasím je to proste buď vyjde alebo nevyjde.

My chodievame do Rovinj, čo je ešte severnejšie a poviem ti, že minulé leto sme boli posledný augustový týždeň a ledva sme vydržali páľavu. Akurát sa dala zniesť. Takže tak... 🙂

evicka71
20. jún 2014

@mtdecor_maria ahoj my sme boli minulý rok na Meduline začiatkom júla aj počasie bolo fajn voda ešte troška chladná,ale dalo sa poniektorí sa stihli aj celkom slušne spáliť 😉 .Ubytko sme našli suprové odchytil nás taký ujko hneď ako sme prišli a ponúkol nám apartmán za 350€ pre 6 ludí,na 7 nocí,veľká terasa, 2 spálne,kuchynka.obývka ,Tv no paráda.

lenkavorcakova
21. jún 2014

@lucina1100
ahoj s manzelom sa chystame na dovcu a rada by som vedela kde ste tak zhanali to ubytovanie ,na letovisku myslis priamo niekde na mieste ste sa chodili pytat po domoch alebo su tam cedulky??nikdy sme tak nesli by som rada vedela mame tri detulky a mame trocha strach ze ked nebudeme mat zabespecene aby sme nezostali niekde v aute 😢

andrii
24. jún 2014

ahoj...viete mi niekto poradiť? ako je to s platnosťou pasu dieťaťa (6 r.) pri ceste do chorvátska? vraj pas dieťaťa musí byť platný ešte 3 mesiace po návrate z chorvátska.je to pravda?

janinah
24. jún 2014

@lenkavorcakova s troma malými deťmi dosť odvaha ísť na blind....my síce ideme tiež takto s 8r.,ale mm je taký akčný,že nájde ubytko aj na marse 😉 a keby aj na pláži či v aute spali,tak pre mojich chlapov by to bolo dobrodružstvo 😉

gretocka
24. jún 2014

@lenkavorcakova ahoj neviem nakolko ste narocni ale myslim si, ze najdete lahko, my chodime uz niekolko rokov do Bibinje (prva dedina pod Zadarom) Chodime tam do kempu ale viac v centre dedinky je apartman v kazdom dome a tak si myslim, ze sa da urcite nieco najst. My sme na zaciatku prisli tiez na blind - chodili sme po kempoch pytali sa a obzerali okolie... a nasli sme tak, ze uz inam nechceme 🙂
Ono je dost vela vselijakych kriterii, napr. pre nas je podstatne aby sme boli uplne na brehu mora, aby bol klud - ziadne rusne centrum. Odporucam nachystat si cestovanie tak aby ste na zelane miesto dorazili dopoludnia a nechali si cas na hladanie 🙂

gretocka
24. jún 2014

@andrii dnes som uz citala jednu diskusiu kde to baby pisali, ze to tak je

andrii
24. jún 2014

@gretocka ...vďaka...hladala som to na stránke veľvyslanectva Chorvátska v Ba,ale tam som to nenašla.....tak teraz neviem,či to nie je iba "jedna baba povedala " 😒

ada11
24. jún 2014

@gretocka aj my sme boli minulý rok v Bibinje asi 20 m od pláže, majiteľ-sprostredkovateľ sa volal Roco.Nám sa veľmi páčila aj pláž - pozvoľný vsup do mora. Kde ste boli ubytovaní vy? Nemáte kontakt? Lebo my kontakt nemáme - nejako sme na to nemysleli....

gretocka
24. jún 2014

@ada11 camp Andela, maju tam aj nejake dva-tri apartmany. ale byvaju dost vytazene 🙂 My tam chodime s karavanom do kempovej casti.

mmonika
25. jún 2014

@martina7429 ahojky tak sme v Chorvatsku je tu nadherne teplo, cesta bola uplne v pohode, mali sme asi len 3 cca 15 minutove zastavky na cikanie a pod... ceny by som povedala že su tu porovnatelne s nasimi , zatial sme minuli len nieco okolo 200 eur+66 eur sme dali za jednorazovy nakup v potravinach... ale mozeme povedat že za peniažky sme uz boli aj na vylet lodou, detom doprajeme čo len chcu, zmrzku maju aj 2-3 denne.. jedna porcia vyjde 7 kun, co je asi 1 euro, ale je fakt ako jedna nasa velka, ak nie vacsia..uz sme sa boli aj v reštike najest, ešte by sme chceli vyskusat jest tie morske potvory, ak naberieme odvahu... more je na prvy doytyk studene, ale ak si vo vode dlhsie uz je to v pohode .. a posielam foto aky mame vyhlad 🙂

mmonika
25. jún 2014

slubene foto🙂 1x mi to dako nezobralo 🙂

andrii
25. jún 2014

@gretocka ....vďaka... už som z toho úplne mimo... včera poobede,som písala na Veľvyslanectvo Chorvátska v Ba.Dnes ráno mi napísali toto
Chorvátska republika nevyžaduje žiadnu rezervnú dobu platnosti cestovného dokladu.
S úctou
Veľvyslanectvo Chorvátskej republiky
Mišíkova 21, 811 06 Bratislava
Tel.: 02/57 20 20 91, 02/57 20 20 90
e-mail: croemb.bratislava@mvep.hr

😒