icon

Dovolenka do Chorvátska s deťmi bez cestovky

buba55555
9. jún 2025

Chcela by som ist s dvoma detmi (7,11) na dovolenku k moru (Chorvatsko, Bulharsko). Rozmyslam nad vlakom do Chorvatska pripadne letecky Burgas. Ma niekto skusenost, konkretne odporucania na ubytovanie? Uprednostnujem menej zaplnenu kludnu pláž

abbey1
9. jún 2025

@buba55555 Práve včera som pozerala letenky. Do Burgasu boli na august za cca 59 eur spiatočné.

zalka
9. jún 2025
@abbey1

@buba55555 Práve včera som pozerala letenky. Do Burgasu boli na august za cca 59 eur spiatočné.

@abbey1 kde si odkial videla za takú cenu? z ktorého letiska? dík

abbey1
9. jún 2025
@zalka

@abbey1 kde si odkial videla za takú cenu? z ktorého letiska? dík

@zalka Wizzair z Viedne

zalka
9. jún 2025
@abbey1

@zalka Wizzair z Viedne

@buba55555 hm no pláž v BG cacao beach je kludnejšia. Videla som to i teraz, u nás pohodka a v centre pri flower street tlačenka. Detto aj pri kotve.
Ináč nechápem ale už začiatkom júna lieta do BG tak 8 lietadiel z anglicka .. nechápačka.

@abbey1 jaj dík, som zvykla na ryanair .. wizzairom som ešte nešla, mi príde ich stránka trošku neprehľadná. Možno len zvyk, a asi budem musieť pozerať i ich, lebo ryanair je brutal už drahý čo sa týka letov do BG. Kombinujem furt letiská.

abbey1
9. jún 2025
@zalka

@buba55555 hm no pláž v BG cacao beach je kludnejšia. Videla som to i teraz, u nás pohodka a v centre pri flower street tlačenka. Detto aj pri kotve.
Ináč nechápem ale už začiatkom júna lieta do BG tak 8 lietadiel z anglicka .. nechápačka.

@abbey1 jaj dík, som zvykla na ryanair .. wizzairom som ešte nešla, mi príde ich stránka trošku neprehľadná. Možno len zvyk, a asi budem musieť pozerať i ich, lebo ryanair je brutal už drahý čo sa týka letov do BG. Kombinujem furt letiská.

@zalka Ja mam wizzair členstvo kúpené, keďže s nimi často lietame za dcérou, tak využívame už i na dovolenky. A práve som včera bola šokovaná, aké dobre ceny mali ešte na leto do rôznych typický letných destinácií.

zalka
9. jún 2025
@abbey1

@zalka Ja mam wizzair členstvo kúpené, keďže s nimi často lietame za dcérou, tak využívame už i na dovolenky. A práve som včera bola šokovaná, aké dobre ceny mali ešte na leto do rôznych typický letných destinácií.

@abbey1 aha, no tak ja som teraz mimo sezonu cez ryanair platila oveľa viac do BG a späť. Ale let z BG bol super, lietadlo temer prázdne ... pohodička.