Dovolenka - Grécko, Turecko
Poraďte prosím, dvaja dospelí, 2 ročne dieťa, kľudne jún alebo september. Najlepšie by bolo keby bola v trvaní viac ako týždeň. Urcite all inclusive a hotel minimálne ****. Žienky ktoré ste scestované, zmestime sa do 2500e max v tejto destinácii? Možno by ste poradili dobrú cestovku? Ďakujem pekne...
@athom dobre, ďakujem ze Ti záleží na cudzích ľuďoch ale uz som pisala xkrat, ze nemôžem ísť LM, tak co mi navrhuješ? Ked chcem ist na pláž, kde sa netlačím a je široká, aby mal hotel hodnotenia minimálne 4 z 5 a vyžitie pre deti? Ked sme boli bez deti LM bol každý rok, Bulharsko za 350e na osobu, Kapverdy za nejakých 800e ale teraz to take jednoduché nie je.
Načo si toto kupujete cez cestovku? Kúpte si letenku, hotely budú mat ešte plno kapacít, nenechala by som si vziať slobodu vyberu
@julish ja nerozumiem. Bez cestovky ani s nie dvojročným dieťaťom ísť do Turecka alebo Grécka?
S ročným som bola už všelikde, nevidím jedinú výhodu cestovky. A to necestujeme po turistických rezortoch. V čom vidíš výhodu cestovky?
Minuly rok cez kartago tours Primasol hane family 2 dospeli +dieťa sme sa zmestili do tej sumy, tento rok Turecko islo o dost hore, my sme zvolili na tento rok Tunisko , dvaja dospeli plus dieta 1500eur