icon

Dovolenka na Mykonose s deťmi

kikaaa444
12. apr 2021

Ahojte mamičky . Bola ste niektora na Mykonose a detmi ? Ak áno , ako hodnotite tento ostrov ? Viem že je top aj pláže aj všetko ale či je vhodný aj pre rodiny s detmi . Dakujem

liz_lemon
12. apr 2021

ja co viem, je tak je to taky party ostrov, nieco ako Ibiza

tenerifka
12. apr 2021

@liz_lemon ano, a doplnim-drahyyyy

kikaaa444
autor
12. apr 2021

Áno viem že party ale nie tak úplne . Zas neni party na každom rohu preto som chcela vedieť či si to tam užili aj rodiny s detmi 🙂

gr3tch3n
12. apr 2021

Ver mi, Mykonos je naozaj pre deti nevhodný. Zbytočne predražený, keďže cieľovou skupinou sú mladí nevybureni a zväčša zazobaní ľudia. A veru to, čo som tam videla aj počas dňa by som svojím deťom neukázala teda 😀 Grécko má plno iných krásnych ostrovov, ktoré sú určite vhodnejšie pre deti. Ak sa ti páči kvôli scenérií pozri ostatné ostrovy kiklád tie sú typické bielo modrými domami a krásnymi uličkami. Napr. Milos, Paros a Naxos.

blackmoon1325
12. apr 2021

Prikláňam sa k gr3tch3n teda... Pracovala som na Mykonose počas leta po škole a teda nie ďakujem už by som to nenavštívila ani kôli scenérií, hluku a teda z detmi už celkom ist nie. Hovorí sa tomu rovnako aj Ostrov Gayov a Lesieb - ako som bola poučena po Asi 10-Room servise a klientele, ktorú som obsluhovala. Neodsudzujem homosexuálov ale toto isto nieje veľmi pre rodinnú dovolenku vhodné miesto... Ja by som sa tiež poobzerala po podobných ostrovoch napr. Santoriny... nuž ale nebudem.klamat je čo vidieť aj keď mnohokrát prekazil neznesiteľný vietor vychádzky.

helen35
Odpoveď bola odstránená