Dovolenka na Rhodose - Faliraki, hotel Evi
Ahojte máte niekto skusenosti , zážitky z tohoto hotela sem s nimi podeľte sa, my tam ideme v septembri na dovolenku.
@hasleerka ano, macky milujeme, takze uplne sa tesim na to, ako ich budem krmit, doma nam ostava u svokrovcov moj nadherny britsky kocur, aspon mi ho budu pripominat..len tie chrobaciky, nuz pokial nevykukne svab alebo pavuk,...prezijeme..blizko Rhodosu sme hladali, lebo manzel je veeeeeeeeeeeelmi historicky zalozeny, takze pamiatky musia byt
@roxana280 no my sme neboli pozerať nikde, našim deťom sa nechcelo , ony sem more a bazén ... ten váš hotel sa mi páči, je hneď pri mori ... sme sa možno tento rok unáhlili, možno sa dá aj nejaká dobrá LM nájsť ... no inak poviem ti sme chceli jednej mačke dať fašírku, len ovoňala a odišla ... bud sme jedli bordel alebo už bola mačka fajnová : D :D
@hasleerka jej, som rada, ze sa maju v niektorej krajine macky dobre, na sidlisku chudata maju tazky zivot....u nas to tu v okoli obcas nakrmim, obcas si chytia mysku.nasla som aj lepsi hotel 4* az 5* http://www.travel.sk/hotely/grecko/rhodos/kalli..., kersten hotel, len tusim nemal rodinnu izbu uz, cena bola cca. rovnaka
The Kresten Royal Villas & Spa - uzasne, povodne sme chceli tento, len ta rodinna izba, bola len pristelka, manzel chcel oddelenu izbu s drobcom, aby sme mali sukromna trosku...Nemci, Rakusaci davaju LM mesiac dopredu TUI a Neckermann a potom to ide rychlo prec, my sme to vybrali za 2 dni aj s platbou a tiez rozmyslam, ci som urobila dobre
asi nie, my máme neckermann uz to bolo ako LM 4* all incklusive 5 rocne dieta + 2 dospele osoby, rodinna izba - to je si vzdy drahsie a platili sme 2250, kupovali sme termin na koniec augusta minuly tyzden v sobotu, uz bolo vela prec..mozno su este nejake volne tych rodinnych izieb vsak byva vraj malo, slovenske cestovky byvaju lacnejsie, este tam nemame poistenie, nechcela som od cestovky , lebo generali sme uz raz zazili v zahranici dopadlo to dost strasne
netreba vediet jazyk, na SK maju zastupenie, lieta sa z Viedne nie z Bratislavy. Ono ide hlavne o to, ze Neckermann - nemecka, alebo TUI - RAKUSKA maju mensie riziko, ze neskrachuju a lepsie sa o svojich klientov staraju, zalezi i m na dobrom mene a recenziach

@roxana280 no veru mačky behali aj po jedálni ... len dúfam že nebehali aj po kuchyni ale v zdraví sme to prežili ... šváby sme našťastie nemali ... nejaký ten chrobáčik prebehol v kúpelni, ale tak bývali sme na prízemí, takže to je všetko príroda nie špina ... niekomu sa napr. nepáčili že býval daleko od hlavnej jedálne,nám to zase celkom vyhovovalo, aspon si vypotili tie kilá čo sme pojedli ....
myslím že koncom augusta tam bude ešte pekne, isto teplejšie ako v chorvátsku ... čo pozerám ten váš hotel to idete na Ixiu????