Ahojte, je pravda, že na Rhodose je v lete chladnejšia voda a je tam veterno? Konkrétne, chystáme sa do Lindosu. Ďakujem
Suhlasim. V juli/auguste bude v Lindose urcite teple more. Fuka trochu, nic hrozne.
Boli sme v Pefki 4 km od lindosu a super bez vetra.male zálivy...ale na faliraki na rovnej dlhej pláži fúkalo riadne.tam sme vydržali len jeden deň.najhorsie.ze ten vietor bol brutálne teplý
skuste oblast Kolympia. More krasne teplucke a vietor len prijemny a mierny. Boli sme 3x a bolo uzasne.
Podľa toho s čím porovnávaš. Oproti Cypru oveľa chladnejšie. Niekomu to vyhovuje. Niekomu menej. My sme chodievali stále na Rhodos a iné grécke ostrovy. Ja som bola vo vode len cez obed. Decká a manžel stále. Ako sme skúsili Cyprus (keď deti podrastli) tak už chodíme v lete tam.
Boli sme 2x, raz v auguste, raz v júli, a teplé more, bez vetra, prvý raz Kolymbia, druhý krát Stegna, to je zátoka medzi skalami a riadne teploooo
Praveze nam Rodhos odporucili prave preto, ze tam fuka menej, boli sme tam dva roky dozadu, horuce von, poriadne teple more, bez vetra.
@martinka13 prosím ťa a kde presne na Cyprus chodite? My sme tento rok boli v Protaras, ale sklamaní sme boli... avšak more neskutočne krásne,to musím uznať.
@lilyianka Severný Cyprus, Bafra
@martinka13 severný veľmi chvália. Preto rozmýšľať ci skusit tam alebo Turecko,aj to mi väčšina odporúča.
boli sme 2x raz v júni to bolo more chladné a minulého roku na prelome júla a augusta a more bolo teplé, veterno tam je, ale nič hrozné