icon

Dovolenka na Rodose. Boli ste spokojní?

monka88
5. jan 2010

Ahojteee,

zacali sme premyslat nad dovolenkou v lete,zeby sme sli aj s nasim drobcom.Chceme ist tak koncom juna.Nasla som jedno letovisko a hotel:

Stegna - hotel Calimera Porto Angeli.

Naboli ste tam niekto? Ak ano,ako ste boli spokojni?
Je to tam pre deticky dobre? Drobec bude mat v tom casi 23mesiacov.
Dakujem za akekolvek infoskyyy 😉

(danu - prehodenie som myslela,ze do Fora Kam s detmi a nie do temy Dovlenka v Recku...lebo Rodos to je konkretna cast Grecka a chcela som sa bavit len o nej a nie o celom Grecku.Tak dakujeeem a dufam,ze tuto temu nechaaas 🙂

Strana
z6
lullu86
23. júl 2015

@bullinka ďakujem krásne 😉 aj ste boli kuknut po ostrove? Chceli by sme si požičať auto a aj niečo vidieť. A ešte ma zaujima koľko trval transfer z letiska? Lebo priletime večer...

bullinka
23. júl 2015

@lullu86 transfer tuším do hodiny. Boli sme cez delegátku pozrieť nocny Rhodos - hlavne mesto. Na jednej strane to bolo super,lebo velmi zaujimavo rozpravala o ostrove. Ale bolo to velmi rýchle. No a potom sme sli rychlolodou do Lindosu. Tam urcite chodte. Je to nadherne mesto s Akropolou, typicky grécke. Ja som bola nadšená. Na akropolu sa dá ist na somarovi. Tuším to stalo 6€. Malý bude mať zážitok. Fakt super. A výlet rychlodou, to najdete hneď na platí a tam aj stoji, je tiez super. Ujo kapitán nam ukazal všetky plaze na ceste do Lindosu, ukazal a porozpraval Nam o mori, rôznych pamiatkach, poukazoval zaujímavosti. A cestou naspäť sme stali tuším pri 2 plazach a mohli sme sa ist na 20min. Kúpať. Zazitok riadny 🙂

bullinka
23. júl 2015

@lullu86 ked pôjdete tou rychlodou do Lindosu, urcite chodte na dlhší výlet. Ponúkajú sa 2alternativy, my sme boli na dlhšej.

midaja
24. júl 2015

@luslus dakujem, boli sme ešte na konci júna

marria22
27. júl 2015
martinhorvath
Odpoveď bola odstránená
Strana
z6