icon

Je možné predĺžiť pobyt do večera?

heltova9
25. júl 2024

Ahojte chcem sa opýtať check out má byť okolo 9hodiny ráno a my ideme z hotela až okolo 8mej večer, je nejaká možnosť si zaplatiť nejako len jedlo a ostať ešte na pláži do vecera? Turecko, ďakujem . Neviem ako to funguje

melanta
25. júl 2024

Opýtajte sa na hotely, či si viete zaplatiť late check-out. Ak majú voľnú izbu, tak to nie je problém. Ak nemajú, ohľadom stravy a služieb sa pýtaj CK, čo a ako máte zaplatené. Ak ste bez CK, informuj sa na recepcii. My nemáme ako vedieť, čo máte zaplatené a ako k tomu pristúpi konkrétny hotel.

katarinaba
25. júl 2024

O 9tej? To je nejako skoro, si si ista, tou hodinou?
Oporucam sa informovat priamo na hoteli, ci poskytuju late check out - je to platena sluzba, kde ti umoznia uzivat izbu dlhsie. Alebo ti poskytnu inu izbu, kde mozes stravit cas. Kazdy hotel to ma inak, niektore hotely to neposkytuju. Vela zalezi aj od kapacity a naplnenosti hotela.
Kazdopadne, pochybujem, ze v Turecku, aj keby si nemala late check out, by si nemohla sluzby hotela (strava, bazeny, plaz, verejne priestory a pod.) vyuzivat az do odchodu. Ja som bola aj v Turecku, aj v Egypte, aj v Tunise a nikde, naozaj nikde mi naramok nestrihali a uz vobec nezakazali vyuzivat sluzby az do odchodu. Aj ked nie vzdy bol late check out mozny.

muchotrafka298
25. júl 2024

Informuj sa v danom hoteli. Pokial nie je hotel uplny plny, da sa zaplatit sluzba "late check-out" co je neskorsi odchod z izby. Vybavujes si to sama na recepcii par dni vopred. Ako pise @katarinaba, moze to byt aj ina izba v hoteli, nie ta, v ktorej si bola doteraz. Ceny ma kazdy hotel svoje, niekde je pausalna cena napriklad do 16:00, do 18:00 a niekde sa plati za hodinu. Moze sa jednat aj o stovky EUR, treba byt na to pripraveny (naposledy v Grecku v 4* hoteli chceli za late check-out 20 EUR/hodina/osoba).
Pokial izba volna nie je, tak jedine riesenie je nechat si kufre na urcenom mieste (byva to vacsinou miestnost pri recepcii) a cely den az do odchodu stravit v hoteli, mozes vyuzivat normalne sluzby.
Ja som uz pochodila velmi vela hotelov a nikde som nemala check-out skor ako o 11,00. Kazdy hotel ma svoju webovu stranku, kde su tieto udaje uvedene.

really8
25. júl 2024

Ries to s cestovkou a delegatom. Ci myslis ze vsetky hotely v turecku funguju rovnako?

danica2711
25. júl 2024

prepáč, ale v čom je problém? Zaplatiť jedlo si môžeš kdekoľvek, snáď tam v okruhu 50 km nie je len hotelová reštaurácia. Na pláž môžeš tiež ísť kamkoľvek, ak sú v okolí len vyhradené pláže, spýtaj sa v hoteli, v deň menenia turnusov pláž určite nebude plná. Požiadaj v hoteli o uskladnenie batožiny, každý slušnejší hotel to urobí a si voľná ako vták, môžeš do odletu robiť, čo len chceš. Priprav si dopredu veci na prezlečenie z pláže, prezlečieš sa pri preberaní uskladnenej batožiny

petamich
25. júl 2024

Uz sme viackrat isli takto vecer a jest sme normalne mohli, naramok nam nechali akurat izbu sme museli uvolnit napr. do 12:00 (ta 9:00 sa mi nezda este nikdy nebol check-out tak skoro)

lakebabe
25. júl 2024

@heltova9 opýtaj sa v hoteli ci maju volne na late Check out len v hlavnej sezóne o tom pochybujem. Ale co sa týka jedla a služieb nikdy v žiadnom hoteli nám nezakazali čerpať služby a stravu v deň odchodu . Len kufre ti schovaju. Viac hotelov kde som bola malo v cene late Chuck out podľa tvojho odletu, ze nám nechali izbu až do poobedia aj minulý rok, ale to záleží od hotela

snehulienka639
25. júl 2024

Tu ti nikto nepovie, ako je to mozne spravit vo vasom pripade. Jedine sa informovat v hoteli, nemusia vsade poskytovat rovnake sluzby 😉

martinka13
25. júl 2024

Na recepcii vybaviť later check-out. Riešila som niekoľko krát.

abbey1
25. júl 2024

@heltova9 Buď si zaplatíš late check out, ak chceš byť ešte na izbe. Alebo jednoducho si kufre necháte uložené v miestnosti na to určenej a služby hotela môžeš ďalej využívať komplet, teda ak píšeš o Turecku a máte all inclusive tak i komplet jedlo

lenuska9999
25. júl 2024

@heltova9 neviem do akého hotela ideš, ale my sme napr v Turecku mali check out myslím do obeda a odlet s transferom sme mali až ku večeru, tak sme si mohli ďalej užívať výhody ultra all inclusive, akurát kufre atd sme mali už odložené v takej miestnosti na kufre pri hotelovom lobby

zorkahorka
25. júl 2024

My sme mali izbu v turecku do 12.h leteli sme o pol 8 a už o tretej sme odchádzali z hotela

kitycat
25. júl 2024

@heltova9 ako sa vola vas hotel?

Ak idete na notmalny all inclusive, tak uvolnite izbu a normalne hodujete, kupete sa v rezorte az kym vas nevezme autobus na transfer. Check out o 9h je dost divny, zvykne to byt 11/12h. My sme platili 10eur na h za neskory check out

mk1111111111
25. júl 2024

Das kufre na recepciu, a dalej sa kupes sa ako zvycajne, jedlo ako zvycajne, pockas na transfer a ides na letisko. Nikto Ta z hotela nevyhodi, naramok si mozes nechat na ruke aj v lietadle, to sa neodovzdava. Oni rataju v hoteloch s tym, ze jedni odidu skor a ini neskor.

heltova9
autor
25. júl 2024

@heltova9 check out pozerám na stránke do 11tej, známa mi povedala, že bola teraz v Turecku a o 9tej tak som sa pomýlila alebo to mala inak.. no nám idem len až o 11tej večer a ktosi mi spomínal, že si musím potom doplácať po tej 11tej hodine ak chcem obed a večeru ešte, tak neviem čo je na Tom pravdy a je to hotel Washington

lakebabe
25. júl 2024

@heltova9 pochybujem s tým som sa ešte nestretla nikdy nikde a to som bola už na milión all inclusive dovcach aj v Turecku. Všade nám náramky nechali, dokonca veľa hotelov nám ponúklo možnosť pred odletom sa osprchovať v sprchach od piesku večer. Ale stravu a pitie sme vždy čerpali až do odchodu. Im je to jedno pri toľkých ľuďoch

baumka
26. júl 2024

Pozerám recenzie a aj stránku hotela a info od viacerých ck a check-out máte od 12h,nie od 11h, v recenziách aj píšu, že mali predlženú izbu, niekto do 14h, niekto do 16h. Cenu nepísali, ale býva to okolo 40-50€, takže určite sa spýtajte na recepcii, ak budú mať kapacity,tak vám to dajú. A tiež je tento hotel 4* podľa Holidaycheck, tak sa mi nechce veriť,žeby vám nedali jedlo po 12h. Možno tak wifi nebudete mať zadarmo, ak sa odhlásite z izby, ale my sme v Turecku vždy až do odchodu mohli využívať all inclusive. Toto je to veľké plus na dovolenkách v tejto krajine.

lenka02942
26. júl 2024

My sme mali minulý rok odchod do 10 hod a z hotela sme išli až o 17 hod, dostali sme izbu na uskladnenie kufrov a všetky služby sme mohli využívať až do odchodu. Namiesto hotelových náramkov nám dali kartičky ktorými sme sa preukázali. Avšak myslím že to závisí od každého hotela ako to má nastavené

seahorse27
26. júl 2024

Naramky na AI hoteloch nechavaju az do odchodu a je moznost si doplatit late check out do 13 alebo do 15.00 alebo aj neskor, podla toho sa lisia ceny. Spytajte sa na recepcii hotela, urcite sa bude dat nieco poriesit

abbey1
26. júl 2024

@heltova9 To čo píšeš, sme nezažili v žiadnom All inclusive. Náramky nám vždy zostali a všetky služby sme naplno využívali a do odchodu z hotela.