Dovolenka pred Vianocami - Kanárske ostrovy, Dubaj alebo Maroko
Ahojte, kde by ste poradili ísť tesne pred vianocami? Kanárske ostrovy / Tenerife, Lanzarotte,Grand canaria/, Dubaj alebo Maroko ? V týchto sa v mori asi neokupeme však? Viem je Tam aj Zanzibar, DR atď ale tie ceny pre štyroch akože 7-8 tisic na týždeň akože veľa trošku ...alebo poraďte kde sme 2+2/15,12/.
Omán, Srí Lanku ste nepozerali? My chodíme v januári do Ománu a more je ok, príjemné, aj dieťa sa kúpalo.
@lucia13022023 chodite do omanu na vlastnu past alebo cez ck?
Omán, Srí Lanku ste nepozerali? My chodíme v januári do Ománu a more je ok, príjemné, aj dieťa sa kúpalo.
@lucia13022023 v Pláne sme už boli 🙂
@lucia13022023 chodite do omanu na vlastnu past alebo cez ck?
@nenne27 ck
@anonym_autor Počas Vianoc som bol v Afrike, cítil som sa smutný a bez nálady. V južnom Taliansku sa v tom čase koná krásny festival svetiel, bohužiaľ posledný kvôli drahej elektrine. Nie je tam síce zima, ale môže pršať a fúkať silný vietor. Ak máte záujem, poskytnem odkaz. Bol som tam často. Miesto je za Neapolom, blízko Amalfského pobrežia, a nie je veľmi drahé. S pozdravom.
Za mňa v tomto termíne jedine Maldivy. Všade inde mi bola zima. O kúpaní ani nepíšem.
@anonym_autor Dubaj isto nie, vzduch má cca 20 st, na kúpanie nie
V Dubaji sme boli cez Mikulasa, prave sa menila teplota vody zacala byt studena, nekupali sme sa v mri len vo vyhriatom bazene, ale vonku bolo teplo vecer na svetrik. na spoznavanie ulne idealne
V Dubaji sme boli cez Mikulasa, prave sa menila teplota vody zacala byt studena, nekupali sme sa v mri len vo vyhriatom bazene, ale vonku bolo teplo vecer na svetrik. na spoznavanie ulne idealne
@martuska2 takže more už studené ☹ cca koľko asi? Chceli by sme ísť tak v strede decembra, len či sa oplatí 🙄 všade sú vyhrievané bázeny?
@martuska2 takže more už studené ☹ cca koľko asi? Chceli by sme ísť tak v strede decembra, len či sa oplatí 🙄 všade sú vyhrievané bázeny?
@anonym_autor ci su vsade vyhrievane neviem, vacsinou to pisu v popise. my sme sli 5.12 na 7 nocí do ja lake view, akoze boli v mori, raz aj moje deti ja kvoli fotke, prislo mi to ako v chorvatsku v juni. V novembri je este teple more, v decembri uz nie a mne to prislo ako ten zlom ked sa to meni. Dalo sa vydrzať ale ja dakujem neprosim, ale kupali sa ano