Dovolenka pri mori s trojročným

natalka1919
7. mar 2022

Ahojte, syn bude mať teraz 3 roky a s manželom sme sa rozhodli, žeby sme cez leto chceli isť niekam na dovolenku ku moru. Zatiaľ sme boli spolu iba raz a to na Malorke, ale to bolo ešte pred narodením drobca. Vedeli by ste mi odporučiť konkrétne nejake hotely, destinácie z vlastných skúsenosti, kde ste boli a kde sa Vám páčilo, kde by sa oplatilo isť? Zatiaľ nemáme nič konkrétne vybraté. Vďaka

athom
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaja20
7. mar 2022

@natalka1919 Ahoj,keďže má malý len 3 roky,tak potrebujete dobrý,pozvoľný vstup do mora. Z vlastnej skúsenosti odporúčam napr. Južný Cyprus,oblasť Ayia Napa ,najlepšie pri pláži Makronissos,Grécko - pevninu,oblasť Paralia, grécky ostrov Zakynthos,oblasť Laganas,Turecko - Side,ostrov Kréta - nejaký hotel pri pláži Kokkini Hani,Tunisko - Sousse alebo ostrov Djerba.

jaja20
7. mar 2022

@natalka1919 A tú Mallorku už aj sami poznáte,tam sme my boli v oblasti SIllot/Sa Coma,tam je super more pre deti.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaja20
7. mar 2022

@athom Ano,boli sme tam v júli a more plytké, s pozvoľným vstupom,piesok krásny jemný. Čo sa ti na tom nezdá?

tanyan
7. mar 2022

My sme mali prvú dovolenku s malou (vtedy necelé 2 roky) v Bulharsku - Pomorie - Sunset Resort.
Okrem všetkých ostatných výhod (all inclusive, cez tiptravel ubytovanie v apartmánových domoch vedľa rušného hotela, výborná pestrá strava v 4 reštauráciách, plochá piesková pláž...) je super, že hotel je blízko letiska. Veľmi som ocenila krátku prepravu medzi letiskom a rezortom.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaja20
7. mar 2022

@athom Záleží,ktorú časť mesta si vyberú. My sme boli úplne na konci pláže v Laganase,v hoteli Posseidon beach a tam v noci žiadny hluk nebol. A to sme mali izbu otočenú do ulice. Jedine jeden deň tam bolo rušnejšie,keď hrali Angličania finále vo futbale proti Talianom,či čo to bolo. Vtedy bolo aj v meste viac ľudí v baroch.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaja20
7. mar 2022

@athom Boli sme v Poseidone minulý rok v júli,pridávala som sem aj recenziu s fotkami. Autorke témy som poradila viac možností,je už len na nej,či si niečo vyberie. Ale všetko mám osobne vyskúšané. Napr. Egypt som jej ani neradila ( kôli horúcemu počasiu a strave ),a Andalúziu kôli divokému oceánu,aj keď som aj tam videla veľa malých detí na dovolenke.

natalka1919
autor
8. mar 2022

@jaja20

ďakujem. Včera sme sa o tom s manželom dosť bavili, tak realne rozmýšlame o Grecku, Taliansku, pripadne Spanielsko, možno aj Cyprus, neviem. Najlepšie all inklusive. Hlavne, aby tam bolo pekne, vela aktivit pre deti. Aby sa oplatilo, ked sa už človek vyberie tak daleko :D

Na Malorke sme boli v oblasti Cannyamell, bolo tam fakt nadherne, hned by som sa tam vrátila. Ale chceme vyskušať niečo nové, kde sme neboli, tak, ak by ste mali nejake konkretne oblasti, hotely, tak šup sem s nimi. Kde sa vám páčilo?

jaja20
8. mar 2022

@natalka1919 Z Grécka - pevniny vám okrem tej Paralie odporúčam aj oblasť Sarti,ale konkrétny hotel neporadím,lebo sme tam bývali v apartmánoch. Na Cypre sme boli v hoteli Dome beach,písala som sem tiež recenziu s fotkami,na Mallorke sme boli v tej spomínanej oblasti SIllot/Sa Coma ( hotel Playa mar,blízko krásnej pláže ) a boli sme pozrieť aj v Cala Millor,tam je to tiež super. Čo sa týka Kréty,poradila som ti v komente vyššie oblasť s najkrajšou plážou,ale boli sme ubytovaní inde,v Hersonissos. Na Zakynthose poradím ten Poseidon hotel,naozaj je vhodný aj pre deti. Určite si kúpte all inclusive,oplatí sa to vzhľadom na ceny nápojov,zmrzliny,snackov a iných "mlsaníc". Inak sa vám dovolenka kôli tomu zbytočne predraží.

barborita30
16. mar 2022

Môžem povedať, že mám precestované z Grécka značnú časť, ale chcem zareagovať konkrétne na pobyt na ostrove Zakynthos.
Pláž v Laganas a smerom na Kalamaki je pre trojročné dieťa úplne v pohode. Naposledy som bol v Laganas v septembri 2021a na plážach prevažovali detičky oveľa mladšie ako tri roky a verte mi, bolo ich tam požehnane , poriadne si to tam užívali oni aj rodičia. Voda, plytučká, teplá, priezračná. Nemusíte sa báť, že sa Vám dieťa zrazu stratí v dave, ako napríklad v Bibione a že bude celé od piesku,ktorý sa nedá umyť. Po pláži sa dá prechádzať do nekonečna, nezabárate sa do piesku, či idete na pešo, alebo s kočárikom,proste super.
Aj tento rok ideme v júni do Laganas, hotel White Olive Elite.
No to je môj názor a nikomu ho nevnucujem.

mongi2010
14. jún 2022

@barborita30 dobrý deň prosím chcem sa spýtať či ste už boli na dovolenke v tomto hotely o ktorom píšete? Mame ho vyhliadnuty ale hľadáme nejaké reálne recenzie. Chceli by sme ísť s 2 ročným dieťatkom. Ďakujem 🙂

vladushi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
minikonik
5. feb 2024

@jaja20 zdravim 🙂. Nasla som vas starsi prispevok o dovolenke na cypre v rezorte dome beach...vraj ste pisali niekde aj recenziu + davali fotky. Bola by ste taka zlata a poslali nejaky link, alebo ma nasmerovali? Alebo len v kratkosti napisali, ako tam bolo, ci ste boli spokojni, ake je more, sluzby? Rozmyslam, ze by sme sa tento rok vidali sen. Diky moc ❤️

jaja20
5. feb 2024

@minikonik Dobrý deň, nech sa páči 🙂