Dovolenka pri mori s tobogánmi

kubko
29. dec 2018

Ahojte svokrovci chcú zobrať deti niekde na dovolenku k moru (2 dospelí +2 deti), kde sú tobogány a hotel je hneď pri mori - piesková pláž. Na destinácii nezáleží... Máte nejaké tipy, odporúčania a rady?

lienka9
29. dec 2018

@kubko Egypt.hotel Sunwing Waterword letovisko makady bay.pre deti topka!! Aj pre dospelych.skvely all inclusive plno restauracii ani sme vsetky nestihli vyskusat :D

hettinka
29. dec 2018

@lienka9 včera tam zasa vybuchla bomba, 4 mŕtvi turisti ... naozaj vhodne pre dôchodcov a dieťa.

@kubko naši chodia takto so synom, chodievali do Turecka a pochvaľovali si, no kvôli bezpečnosti už bola radšej Grécko, hotely siete Dessole. Super strava aj vyžitie. V Grecku je toho viac, výberu určite v závislosti Id rozpočtu. Alebo skús pozrieť Cyprus.

lienka9
29. dec 2018

@hettinka vybuchla v gize nie v letovisku.a makady bay ma uplne iny charakter, nieje to klasicke mesto ako hurghada , ale uzatvoreny rezort...necitili sme sa vobec ohrozeni.samozrejme stat sa moze hocico hocikde,vyberat podla toho dovolenku ,asi by sme sedeli doma 🙂 ale samozrejme kazdemu ako vyhovuje..

hettinka
29. dec 2018

@lienka9 stať sa môže hocikde, ale v niektorých krajinach je šanca predsa len podstatne vyššia ako inde. To je fajn, že v hotelovej zlatej klietke sa cítiš bezpečne, keď ta stráži po zuby ozbrojená hotelová stráž. Ale tiež je tu transfer z a na letisko. A tiez hygiena, jedlo ... v Egypte dom bola, stačilo raz. Dieťa by som tam nepustila.

martinka13
29. dec 2018

Určite nie Egypt. Grécko a grécke ostrovy sú super pre deti. Ja odporúčam Rhodos hotel Amada Colossos. Blizko letiska. Top cistucky hotel s toboganmi

kubko
autor
29. dec 2018

@lienka9 Tento hotel som pozerala tak nostalgicky, my sme boli s detmi v Jaz Makadina, to je nedaleko v tom istom rezorte a deti to doteraz spomínaju, aj pre mňa a manžela to bola úžasná dovolenka a to nenávidime teplo. Ale to sme boli v čase, pred všetkými tými veľkými teroristickými útokmi vo svete. A po včerajšku už definitívne vypadla táto destinácia z môjho zoznamu.

kubko
autor
29. dec 2018

@martinka13 Tak to je fakt pecka ale bohužial tak cca 1500€ nad rozpočet, inak presne niečo takého hľadám, vďaka za tip

oli18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kubko
autor
30. dec 2018

@oli18 vdaka za tip

ciusinka
30. dec 2018

My ideme v júni do Turecka-hotel Kamelya K-club 🙂 je na piesočnej pláži,má tobogány,recenzie sú super,tak verím,že budeme spokojní 🙂

kubko
autor
30. dec 2018

@ciusinka myslím, že budete spokojní, vyzerá to bombovo... Vďaka za tip

dasenka352014
30. dec 2018

Turecko, evren beach...ma tobogány a more je hned cez chodnik

katarinka24
10. jan 2019

My ideme v juli do Turecka hotel Eftalia splash resort. Uvidime ako bude. Je tam plno toboganov tak sa tesime...

sarinka2012
10. jan 2019

@kubko odporučam Cyprus 🙂 a ked cez cestovku tak Satur - mamina chodi s mojou malou pravidelne každý rok, zatial boli vždy v inom hotely lebo dcera sa zamilovala do jednej animatorky tak ju nasleduju z hotela do hotela :D bazeny, tobogany, ihriská, vyborna strava ( vo všetkých hoteloch čo boli) a satur klubik pre deti bomba - doobeda a poobede na 3 hodiny, decka uplne vyšantia, venuju sa im a aj rodičia si oddýchnu 🙂 a večer vždy nejaký program.

kubko
autor
10. jan 2019

@katarinka24 tento hotel som pozerala, je bombovy, potom daj prosím vedieť ako tam bolo, mna trošku odstrašil ten prechod cez cestu ale inak je to pecka peckova. Myslím, že budete spokojní....

kubko
autor
10. jan 2019

@sarinka2012 Cyprus pre 4 je trošku drahší, aspoň to, čo som pozerala, ale inak určite super. Vďaka za tip na cestovku