icon

Dovolenka pri mori v tehotenstve

14. aug 2023

Zdravím. Boli ste tehotné na dovolenke pri mori? V ktorom tt? Aký bol let, mali ste so sebou tehotenskú knižku? Kúpali ste sa aj v bazéne, aj v mori? Mali ste tampóny do vody, ak áno, ktoré? Je niečo, na čo si dávať pozor alebo neriešiť a užívať si, keďže mám bezproblémové tehotenstvo??
Babulkyyy ďakujem za všetky vaše odpovede, za chvíľu nám to letí a ja mám v hlave kopu otázok, snáď nepreháňam 🥴🥴

ninka99865
14. aug 2023

Ahoj, my sa chystáme teraz v 22 tt. Tehotenskú knižku treba nosiť so sebou všade🙂 do bazéna sa nechystám ale do mora áno.. a bez tampónu 🙂

rebrambora
14. aug 2023

Prehanas.
Neries a uzivaj. Chodila som vsade. More, aquaparky, bazeny, virivky. Bez tamponu.
Vsetko je ale na tebe. Vies co najviac ublizuje babatku? Stres. Chilluj.

obleckodogymu
14. aug 2023

Áno, bola som pri mori v 21tt letecky tento rok 😊 nebol problém s ničím absolútne. Doktor má tam sám poslal, že mám bezproblémové tehotenstvo tak není o čom 😊
V mori som sa kúpala, v bazéne len posledný deň chvíľku, ak by som náhodou niečo chytila mala som so sebou lieky.

x_mery_x
14. aug 2023

Bola som v 11tt-12tt kupala som sa vsade bez tamponov, teho knizku som nebrala.

ninka99865
14. aug 2023

@obleckodogymu a aké lieky si prosím mala? Mne môj povedal že okrem vitalginu C by som nemala nič iné

katesocka
14. aug 2023

Boli sme 2 krát minulý rok, ale autom v Chorvátsku. Všetko okolo 10-12tt, knižku som tuším ešte ani nemala (môj lekár ju dáva až 12tt). Bola som aj v bazéne aj v mori, bez tampónu. Ale bazén bol len vnútri v hoteli a nikto v ňom v tej chvíli ani nebol.

zenulkaaa
14. aug 2023

Ja v 8t. Nemala som este ani tehotensku knizku. Nic som nepouzivala, neriesila.. proste si uzivala dovolenku.

susitko
14. aug 2023

bola som pri mori v kazdom tehotenstve.v chorvatsku. tento rok som bola v 35tt-37tt a super.plavanie ma vzdy uvolni.akurat do bazenov si v tehotenstve davam pre istotu tie tampony senta protect.

miadi
14. aug 2023

Bola som v 13-14tt aj 17/18tt aj v 35/36tt letecky 3h v mori v bazene a ten posledny x som si niesla aj 24kg opicku na rukach v zoo ked sa jej nechcelo chodit 😁a bola som aj dlhsi let 8h a vo vodnych parkoch vsade bez tamponu nemala som ziadny problem.