icon

Dovolenka pri mori - výčitky voči deťom

20. máj 2022

Baby ,skôr ako má tu ukrizujete , ja viem že je vojna ,veľa ľudí nemá peniaze na nič , a že je chudoba viem to ...prispievam kade tade , takže si to uvedomujem ...
Ide o to že mám výčitky že tento rok nepôjdeme na dovolenku , a deti strašné chcú ísť ,hlavne dcérka ...o ničom inom nehovorí, minulý rok bola a odvtedy ju to drží ..na dovolenku peniažky máme , ale by sme sa vyhadzali z peňazí a úprimne ? Bojíme sa čo bude..všetko išlo hore , nafta, plyn, elektrika,potraviny ani nevravím., náhodou prídu nedoplatky vyššie ..dcéra je ešte mala ,ona nevníma že išlo všetko hore...aj ja veľmi chcem ísť ...ale bojím sa , keby sme mali odložené o niečo viac tak ideme ale nemáme 😏 a zas vyhadzat sa z väčšiny peňazí asi nebude rozumné ..rozmýšľame nad výletmi na zámky, hrady, zoo v okolitych štátoch , trebárs Budapešť , Čechy...neviem už s mužom o Tom vedieme debaty mesiac a nevieme sa rozhodnúť..na druhej strane majú doma bazén , detské ihrisko spravené ale nooo nie je to more...šli by ste ?

Strana
z5
kapurka270
28. máj 2022

Aké máš veľké deti, Chorvátsko sa dá na cenovo so všetkým do 1500 eur na 9 noci. Rátam ubytovanie, poistenie, naftu, darčeky. Ja varím sem tam pizza.

Strana
z5