icon

Dovolenka s deťmi k moru do 1400 EUR

boldomi
30. jan 2025

Pekný večer, chceli by sme ísť s mužom na dovolenku k moru s deťmi. 1 a 5rokov. Ideál bez CK. Máte skúsenosti alebo odporučíte nejaký Hotel. Na krajine nezáleží do 1400€. All inclusive. Odlet zo SK. Ďakujem

Strana
z2
babytravel
31. jan 2025

@sense áno

sono2
31. jan 2025

@katkaseiner tak, začiatkom septembra je na 98 percent pocasie na prd v chorvátsku

jaond19
31. jan 2025

@katkaseiner ceny ubytka v HR oproti minulemu roku islo dost hore, co sledujem booking... som zvedava aku budu mat toto leto sezonu

yvanielka
31. jan 2025

@boldomi pozri júnové alebo septembrové termíny, kamoška bola minulý rok v júni na last minute do Grécka za cca 470 na osobu.

lili2015
31. jan 2025

@boldomi Ahoj Autorka, my ideme 2. Julovy tyzden do Chorvatska, 4* hotel s all in, 2 dospeli a 2 deti 2r a 6r za 1730 eur, CK TUI Osterreich. Nic v lepsej cene som popravde nevedela najst, kontaktovala som hotel a oni mi dokonca dali ponuku o 200 eur drahsiu, vyuzila som first minute.
Celkova cena dovolenky s dopravou je asi 2000. Ak mate rozpocet cca 1400, najrozumnejsie by bolo asi ist na Sever Talianska, apartman stoji okolo 800 eur na tyzden. V Taliansku je dobra ponuka jedal do ruky, pizza atd., za mna je to jednoduchsie ako v Chorvatsku. ☺ Zelam prijemnu dovolenku.

yvanielka
31. jan 2025

@boldomi no a teraz čítam že chcete ísť bez cestovky. Tak si na Skyscanner pozri termín kedy sú lacné letenky a potom pozri nejaké airbnb pri mori

matkahelka
31. jan 2025

@sono2 zaciatok septembra je v HR ideal pocasie, je horuco, more vyhriate, menej ludi. posledne roky chodievame vzdy prelom august a september a vzdy nam pocasie vyslo tip-top

sense
31. jan 2025

@babytravel môžem link na hotel dik. Čo som pozerala Bulharsko tak ceny All inclusive letecky pre troch na desať dní boli za tú cenu a nie pre dvoch dospelých a 4deti (aj keď teda podstatný je asi aj vek)

katkaseiner
31. jan 2025

@jaond19 to ja viem, ale keby vzali nejake lacne...my berieme ubytka s bazenom, to je drahe, ale iste su aj nejake basic ubytka

evinka181
4. feb 2025

@boldomi ahoj
My sme boli vlani v Chorvátsku pri Makarskej. Mala som podmienku aby všetko všetko bolo do 1500€. Ubytovanie, cesta, strava tam. Našli sme, ale len penzión. Stravovali sme sa sami. Dvaja dospelí+ deti 10,6 ročne. Bolo skvelo, nádherné more.
Zajednavali sme v januári.
Teraz ideme letecky do Tuniska (už sme tam raz boli). Hľadala som najlacnejšie, ale tak aby to malo akú takú úroveň. Ideme posledný júnový týždeň cez Inviu za 1800€. Nič lepšie som už nenašla. 🤷

slavomira236
4. feb 2025

@evinka181 do ktoreho hotela idete do tuniska? Tiez uvazujem ako druhu dovolenku..uz mame turecko tak nieco lacnejsie. Tunis vychadza najlacnejsie..

evinka181
5. feb 2025

@slavomira236 1x sme boli v Mahdii v Nour Palace. S mužom nie sme nároční, takže nám nevadil ten starší nábytok. Všetko bolo oukej.
Teraz ideme do Zita Beach do Zanziru. Mylne som sa domnievala, že je to priamo.na Djerbe. Hold smola. Snáď tam bude perfektne. Čítala som všetky možné recenzie. Tak snáď nebudeme sklamaní, lebo ozaj 100 ľudí, 100 chutí 😑

slavomira236
6. feb 2025

@evinka181 ja rozmyslam LTI mahdia and aquapark, primasol el mehdi(tento rok mal zle recenzie pozdaval sa mi najviacrnsi vetsia plaz) a nour palace..uz m hlavu z toho sko melon..ssi to necham na last co bude volne to nam bude sudene 🤣alebo si spravim papieriky a budem tahat poslepiacky

lubka2510
6. feb 2025

@boldomi tym ze je suma.nizka nebudete spokojny s all inclusivom.kedze slabsie hotely slabsi all....skuste ranajkovy hotel.nejaky v Bulharsku napr.po 15 .6 sa mozno.bude dat kupat pozrite si solvex Ck ako sa priblizne pohybuju sumy letecky za ranajkove hotely...musite ist mimo.hlavnu sezonu a okresat vase naroky na minimum alebo navysit.rozpocet alebo ist niekde.dovolenkovat na svk.

Strana
z2