Dovolenka s deťmi: Kam za teplými bazénmi aj morom?
Odporucte letnu dovolenku. Mame 6 a 4 rocne dieta. Nechcu sa kupat v studenej vode,preto moja podmienka su teple bazeny aj more. Boli sme tak v lete v Egypte,ale neobisli nas hnacky,tak by som skusila stastie inde. Viete poradit?
@uradnikova Turecko, more aj bazeny teple
@evka64 mate kontretny tip?
My sme boli aj na severnom cypre, aj v grecku, aj v turecku v auguste a vsade boli teple bazeny a more ako caj. Ja tiez neznasam studenu vodu…
@uradnikova mallorca, Grécko, čierna Hora...
@uradnikova za mňa Turecko a august a budeš vďačná za chladnejší bazén, more v auguste býva až moc teplé 🙂
@ktobytobolpovedal aj nieco konkretne na to Grecko a Cyprus?
@uradnikova to sme boli v roku 2019 na Chalkidiky, Athos palace a v roku 2022 Limak
@janinah tiež sme boli v júli, za mňa najkrajšie čo sme už všade možne boli
@uradnikova juzny cyprus bazeny aj more ako caj
@janinah Zakyntos kde presne?
Cyprus, Ayia Napa. Krásne pláže, fakt teplé more a centrum mesta, kde je veľa vyžitia 🙂. A navyše krátky let.
Cyprus, hotel Concorde Luxury resort. Ideálne izba so zdielanym bazénom.
@uradnikova južný cyprus
Koncom júna sme boli v Grécku na Rodose a naozaj teplé more.Su tam rôzne pláže, naša najobľúbenejšia bola pláž Tsambika.
@uradnikova Tunis. Na prelome jul/august - teplucke more aj bazeny.
@uradnikova Zakynthos v polovici septembra, úžasne bolo a nádherné teplučké more.
@janinah Kde na Zakynthos?, My sme boli v Agios Sostis a tam by som už nešla, ale zo zbytku ostrova som bola nadšená. Okrem Laganas, tam to žilo až príliš množstvom opitých mladých najmä angličanov ,ale možno tomu dáme niekedy šancu.
@andrejka2424
@uradnikova
https://www.invia.sk/hotel/grecko/zakynthos/kon...
Pokojna oblasť.plaz kamene aj pár metrov vstupu do mora.ale potom už piesok na dne.vstup pozvoľný.rodinny hotel.Vyborne jedlo.Nie pre diskotekove typy..možnosť výletov.my sme boli len na jednom.dalu sme prednosť tomu uzasnemu moru.
@uradnikova my ideme konkretne do Trendy Aspendos beach...je mnozstvo kvalitnych hotelov
@ruzasipova ahoj v ktorom hotely ste boli v tunise a cez ktoru cestovku?? Myslis ze koniec juna tam uz bude teple more??
@kittykat22 My sme boli v júli,okolo 36,37 st vzduch a voda bola perfektná.Ja som ešte nemala šťastie na polievkovú teplotu mora a prijala. by som to aspoň raz..Ani teraz v septembri na Cypre taká nebola.Zniesla by som teplejšiu a stále by bola osviežujúca.Tam sme mali okolo 32-33 st.počko.
Dobrý deň, my sme boli s 3 deťmi (5,5 roka, 3 roky a 1,5 roka), v polovici septembra na Kréte a bolo super. More naozaj čisté a teplé, kľudná lokalita more asi 5 min od hotela.
https://www.alexandria.cz/hotel/7615-atali-gran...
@ucie boli ste aj v bazenoch? Syn sa totiz v mori kupat vobec nechcel,bal sa. A do bazena ide iba ked je tepla voda
Sicilia
@slavomira236 Nour Palace cez centrumdovoleniek. sk Pocula som, ze aj vtedy je uz prijemne more
Boli sme aj v bazénoch, deti sa kúpali, ale more bolo teplejšie.
@uradnikova my sme boli na Kefalonii a bolo parádne 😊

Koncom augusta sme boli na Zakyntose.teplejsie more som nikdy nikde nezažila .Bazény nehľadám.ked som pri mori.Za mňa s tak malými deťmi určite Grécko a grécke ostrovy.