Dovolenka s deťmi na východnom Slovensku. Máte tipy?
Chceli by sme isť s 5-ročnými deckami niekam na pár dní, kde by sa trošku vyšantili. Neviete o nejakom dobrom mieste na východe a za prijatelné ceny???
pozri Pavlovce /pri Vranove/ je tam kupalisko pod holým nebom a ranč s koníkmi s možnosťou ubytovania a prechádzkami v prírode
Na kupalisku v Pavlovciach je super, len je tam velmi studena voda, ale mojim detom to nevadi. 😉 my tam chodime kazdy rok 😀
Ahoj.
A čo tak sninské rybníky?Je to bio kúpalisko.Ešte som tam sícfe nebola,ale chystáme sa ist omrknuť,ked budeme u rodičov na východe.
Mrkni
http://rybnikysnina.webnode.sk/
🙂
Tie sninske rybniky vyzeraju super, dakujem za tip, pojdeme toto leto to tam omrknut 😀 my sme minule leto boli aj vo Svidniku na kupalisku a tiez sa nam tam pacilo, chceli sme vyskusat aj nieco v Presove, ale dajak sme nestihli. Nemate nejake tipy aj v okoli Presova? 😉
@slnecnica212
Ináč toho roku otváraju v Prešove velký aquapark,vraj to má byt síla 🙂,na Solivare je niečo pekné,my pojdeme omrknut tie rybníky,možno sa tam stretneme 🙂 🙂
@slnecnica212
Mrkni na
potom tam je Plaza Beach solivar - určite maju svoju stránku tak si to nájdi
Zdravím,ja poskytujem ubytovanie,u nás sa mozte ubytovat za prijatelne ceny s ranajkami formou svedskych stolov,prip.sa vieme dohodnt aj na polpenzii kebyze ste boli na vyletoch,mame poblizku ranc s konikmi kde si mozu deti pojazdit a oboznamit s roznymi druhmi konikov,na okoli najznamejsi a najdlhsi spissky hrad,v blizkosti je mineralny pramen lipovce kde sa nachadza aj jaskyna,ktoru preskumal najmensi 3rocny prieskumnik🙂a kopec dalsich moznosti,daju sa u nas zapozicat bicykle na cykloturistyku.Srdecne Vas s vasou rodinou a znamimy privitame 🙂
Ahojte, nejaké nové typy s ubytovaním aj pre malé deti?
@citronius to by zaujimalo aj mna mame rok a pol rocnu dceru ...
V levoci je nejake nove prirodne kupalisko. Pripadne termal sirava, pre deti je to ako stvorene.
Tak tento rok vyskúšame Vyšné Ružbachy konkrétne Penzión Ružbachy 🙂
Ahojte, tak ako to vyzera v Pavlovciach na ranci a to kupalisko funguje , mate nejake skusenosti z minuleho roka? dakujem

@polyana Mam viacero tipov- napr. Vysne Ruzbachy - kupanie www.sonja.penziony.sk alebo saris park www.saris.penziony.sk ...