icon

Dovolenka s deťmi v Turecku. Aké máte skúsenosti?

monrad
17. júl 2008

Ahojte, chystáme sa s deťmi do Turecka, konkrétne Side, hotel Justiniano Wish Long Beach Side. Privítam názory a odpôrúčania vdaka vlastnej skúsenosti, prípadne na čo sa dať pozor a ako si to užiť. Cestujeme s 8 ročným a 1,5 ročným dieťaťom. Vdaka za Váš čas.

zuzubb007
26. máj 2014

ahojte baby, chystáme sa tento rok letecky pravdepodobne do Turecka s malým máme niečo cez rok, ako je to s vodou pre deti, možno si zobrať do lietadla nejakú flašku a papanie pre malého - jogurtík, alebo výživku?, ešte sme na umelom mliečku, kupujete nejakú vodu na zarábanie tam?

adka_m
26. máj 2014

@kaja40 ahoj, no my ideme do Ali Bey Resortu v Manavgate, skoda, pri Beleku sme boli minuly rok. Ale tak aspon sa uvidime na letisku. Mame 6 rocnu dceru a 1,5 rocneho chlapca

alexanotbad
26. máj 2014

baby prosim vas, kolko vas vychadza Turecko? lebo ja ked zadam nas termin v auguste, 4 dospele osoby, plus 4r. synator, tak mi to dava nekrestanske sumy - 4000 a viac eur na cca 10dni, 4-5hviezdickovy hotel all inclusive.co som tak narychlo pozrela.
vdaka

adulik23
26. máj 2014

@alexanotbad august je top sezona, ste 4 dospeli, takze potrebujete 2 izby - podla mna 4000 uplne normalna cena

lavyrle
26. máj 2014

@alexanotbad no my sme dvaja dospeli, dve deti a jedno babo, dovcu sme zajednavali ako first v 30% zlave a aj tak nas to vyslo cca 3500€ 😉

popova
26. máj 2014

neviete niekto či už sú odlety na august od Kartaga? Letíme 2.8.

yidaky
26. máj 2014

@zuzubb007 Ahoj, do lietadla v pohode jedlo pre drobca....aj mlieko alebo vodu. Ked tak sa budes musiet len napit. A co sa tyka vody v hoteli, vsade su k dispozicii balene vody. Doplnaju bar, hocikedy si mozes zobrat v hotelovych baroch, v restauraciach. Predpokladam, ze mate all inc. tak by to nemal byt problem....

mirka0703
26. máj 2014

@alexanotbad my ideme len 2dosp. ultimate all incl.5* a vyslo nas to na 1300e a to ideme o tyzden...a ideme len na 8dni...takze podla mna musis ratat cca 100e na osobu na den...takze ked ti to vychadza 10dni 4os. tak cca 4000e je ok cena....

sakura77
26. máj 2014

@alexanotbad no je to brutal ale je to tak..my sme 2+ 2 platili 3000 eur a to bola 20% zlava..a to na 7 dni

mimasimi
26. máj 2014

@alexanotbad Kukni teraz v Sature, dávajú k dňu detí, dieťa len za euro, takže sa to oplatí, my sme tak boli minulý rok 11 dné, ale koncom júna v Turecku za 2200, samo all incl, a 5 hviezd.

dannynko
26. máj 2014

@jurinka1 tak mi ideme už 4.júla, tak uvidíme 🙂

dannynko
26. máj 2014

@kosska3003 vďaka, teším sa... dúfam, že na dobré správy.

petrina82
26. máj 2014
yidaky
26. máj 2014

@dannynko Aj my 🙂. Kam idete? My k Side....

dannynko
26. máj 2014

@vanduska3 ďakujem, teším sa na dobré správy🙂))

allie69
26. máj 2014

my letime 17 :50 :( som tajne dufala ze pojdeme aspon na obed a letime 28/6

dannynko
26. máj 2014

@yidaky Primassol Serra Garden,.

artep1982
26. máj 2014

pozrite si airstop.sk a tam sú ceny, my asi pôjdeme cez nich to sa nedá porovnať cena rakúska cestovka a slovenská. len pre inšpiráciu

kaja40
26. máj 2014

Viete mi niektora z castych cestovateliek lietadlom povedat ci sa aj do vahy nezapisanej batoziny zaratava aj vaha fotoaparatu, mobilov,notebooku a nabijaciek?? Lebo len tie veci budu mat asi 10 kil a neviem si predstavit kde je este nejake pitie a osobne veci, ktore si chceme zobrat na palubu lietadla :( Ideme 3 osoby.

nefertitka
26. máj 2014

@artep1982 mas pravdu, my ideme cez TUI a naozaj, rakuska cestovka ma ovela nizsie ceny

artep1982
26. máj 2014

Hotel Grand Pearl Beach Resort & Spa čo hovoríte na tento hotel, ak ste niekto boli?? Ďakujem za každý názor

alexanotbad
26. máj 2014

@adulik23
@lavyrle
@mirka0703
@sakura77
@mimasimi
Dakujem vam. ma to soklo, sme neboli dlhsie na takejto hotelovej dovci. 😉
to asi budeme odteraz cely rok setrit len na dovolenku 😅 🙂

moonaa
27. máj 2014

Dievčatá potrebujem prosím poradiť, cestujeme do Turecka aj s 2-ročným synčekom, dávali ste deťom už pred pobytom nejaké probiotiká, prípadne iné lieky?

sintra
27. máj 2014

@alexanotbad
To je vcelku zodpovedajuca suma bohuzial... my sme objednavali este v zime cez first minute, 4 dosp. osoby + jedno dieta, 5 hv. hotel, Belek a vyslo nas to so vsetkym na nieco cez 4 tis. eur na 11 dni

adka_m
27. máj 2014

@moonaa ahoj, ano ja davam zhruba dva az tri tyzdne pred odchodom, maly ma 1,5 roka tomu Biogaiu a dcerka 6 rokov tej davam Lactobacilky. A tento rok som kupila aj nam, lebo minuly rok ked sme boli tak znamy v hoteli dostali dost velke zaludocne problemy a dostali to postupne vsetci. Zrejme z bazena, ale aj my sme boli v bazene, aj ked nie tak vela a nam nebolo nic. No oni neuzivali ziadne probiotika. A aj nasa doktorka povedala, ze to mohlo byt preto, lebo nic neuzivali. Takze ja pre istotu davam vsetkym, snad pomoze a ked nie tak urcite neublizi.

sakura77
27. máj 2014

@moonaa preventivne daj,ale my sme este nikdy nic nemali....ale tak istota je istota..

moonaa
27. máj 2014

@adka_m
@sakura77 dakujem baby za rady, teraz len vybrať tie správne 🙂 mne už z tej dovolenky fakt šibe, už minule som mužovi spomínala, že tieto prípravy ma stoja toľko stresov, že ani neviem, či sa vôbec teším

moonaa
27. máj 2014

Baby niekde v tejto dlhočiznej diskusii raz nejaká maminka spomínala zopár tureckých slovíčok, ktoré sa zídu. Neviete, kde by som to našla?

kaja40
27. máj 2014

@moonaa pozri si na tejto stranke nejake slovicka 🙂
http://turecko.somturista.sk/d/zakladne-slovick...

moonaa
27. máj 2014

@kaja40 ďakujem, myslím že to mi bude bohate stačiť 🙂