Dovolenka s deťmi v Turecku. Aké máte skúsenosti?
Ahojte, chystáme sa s deťmi do Turecka, konkrétne Side, hotel Justiniano Wish Long Beach Side. Privítam názory a odpôrúčania vdaka vlastnej skúsenosti, prípadne na čo sa dať pozor a ako si to užiť. Cestujeme s 8 ročným a 1,5 ročným dieťaťom. Vdaka za Váš čas.
@luckarisko74 klasicku izbu. Aka je rodinna izba?
@summerlili a este otazka osusky ste si brali nejake ci su tam aj na izbach aj na plazi?
@tana555 rodinna je 2 miestosti
@luckarisko74 nie,normalnu izbu sme mali.
@tana555 dakujem mozno blba otazka🙂na komare nieco netreba brat ? A poradis nieco co ste brali a bolo to zvytocne
@luckarisko74 na izbach su osusky vzdy a plazove sa menia za karticky.
@luckarisko74 wifi vacsinou v pohode, ale obcas strajkuje na plazi a sem tam aj na izbe. Spokojnost s wifi tak na 90 %.
@luckarisko74 osusicky su na izbe podla poctu ludi, ktori su na izbe + na kazdeho dostanes karticku na plazovu osusku a menis podla potreby a chuti.
@summerlili ok dakujem
@luckarisko74 niee,netreba ziadny repelent.. 🙂 naozaj netreba vela veci brat :D :D
@luckarisko74 kludne sa pytaj 🙂 ak ta nieco napadne
@tana555 ok urcite ta budem otravovat🙂
Bol niekto b Club calimera serra palace. Side?
@tana555 to ze sa to robí, neznamená ze to je normálne. Teraz sme sa vrátili z Turecka. O 9.00 ráno ideme na pláž a pri bazéne a tiež na plazi veľa lehátok obsadených takými ako vy, ktorí možno do 12.00 vyspavali a okolo 13.00 prišli na pláž. A tí čo ráno privstali si nemali pomaly kam ľahnúť. Nemá sa to robiť. Ú nás v hoteli ak to niekto urobil do 8.30 vzal mu tie osušky personál. Nam sa raz stalo, že sme prišli na pláž, dali sme si uteráky na prázdne lehatka a šli sme do mora. Keď sme prišli späť tak na naše veci nachádzame na jednom lehatku a na našich osuškach cudzia rodina. Nevedeli pochopiť ze obsadzovanie sa nerobí a ze personál im vzal osušky. Nakoniec vstali ale vzali nám 2 naše uteráky, lebo si nedali vysvetliť, že ich vzal personál.
@laki po akych strankach to chodí?
Jediné negativum bolo vstup do mora...kamienkové, trochu dole kopcom a pomerne rychlo hlboka voda.
Na plazi je bar, podavajú aj obedy.dve tetky tam robia tie ich placky, mňam, tecu mi sliny. Treba im dať euricka a uvidiš rozdiel v plnke 😁. Od rana som bola na plazi, ani v bazene som nebola.
Strava fajna, servis tiež. Mozno trochu viac ĺudí
@laki my sme boli koncom juna.No na 5 hviezd to nie je,na moj vkus troska usmudlane (boli sme aj predtym zopar krat v Turecku a bolo lepsie) Jedlo bolo v pohode,dzusy z automatu (napr.Trendy hotel z tetrapackov-co sa mi pacilo viac).
Bazeny super-uplne ze top.Plaz tiez ok a teda pre deti ziadny pozvolny vstup do mora,ale hlbsie.ale zasa detom s rukavnikmi a kolesom to nevadilo.A obcas aj velke vlny.Namiesto avizovanej pieskovej plaze bola strkovopieskova a v mori kamene.toto cestovka nevymakla ten popis.Ale zasa my sme optimisti a nebudeme si kazit dovolenku.Chceli sme aj vymenit hotel,len delegat to mal viacmenej na haku.Proste nasim detom sa pacilo (aj tak jedli hranolky,spagety a lievance),tak sme s muzom dalej neriesili.A izby-ak ju daju do hlavnej budovy,nech pyta inu.Mna v noci budili prichadzajuce a odchadzajuce autobusy.Ale my sme ju nevymenili-nakolko mi to az tak extra nevadilo.Bola velka,cize pohoda.A transfer z letiska skoro 2.5 hodky,lebo sme fakt stali snad vsade.A hotel plny plny Slovakov a Cechov,par Nemcov co tam snad zabludili omylom🙂
@laki aj ja som citala blbe recenzie,dokonca pred odletom som chcela menit hotel,ale inde uz nebolo volne.Ale napr.aj na hotel Alba som citala zle recenzie a tam som bola osobne a vsetko bolo ok.Zalezi co kto ocakava,kto kde bol a cestoval a byval.Kto pojde do Turecka prvy krat bude Club Calimera top hotel.Kedze sme predtym zazili lepsie,top nebol.Hlavne detom zobrat nieco na skusnutie,pretoze Turci v lietadle nedavaj
obcerstvenie,cize deti boli hladne,tak som na letisku hned kupovala jedlo.A dobre som urobila,kedze sme sa viezli pomaly viac ako sme leteli

A k tej cistote,co si budeme hovorit,niektori turisti su proste riadne prasiatka.A co tam bolo fakt nedobre-boli kolace.To minuly rok v Trendy boli luxusne zakusky

@summerlili tak to je super🙂ako je tom tam s wifi v pohode aj na izbach?pisala si v anglictine ci v nemcine do hotela