icon

Dovolenka s deťmi v Turecku. Aké máte skúsenosti?

monrad
17. júl 2008

Ahojte, chystáme sa s deťmi do Turecka, konkrétne Side, hotel Justiniano Wish Long Beach Side. Privítam názory a odpôrúčania vdaka vlastnej skúsenosti, prípadne na čo sa dať pozor a ako si to užiť. Cestujeme s 8 ročným a 1,5 ročným dieťaťom. Vdaka za Váš čas.

luckarisko74
24. júl 2019

@summerlili tak to je super🙂ako je tom tam s wifi v pohode aj na izbach?pisala si v anglictine ci v nemcine do hotela

tana555
24. júl 2019

@mirage ano a comu nerozumies? Tiez nam vzali osusky z plaze.. a nepacilo sa mi to,pretoze sme prisli o plazove osusky. Nikdy sa nam to nestalo,v ziadnom hotely s tym nebol problem

tana555
24. júl 2019

@luckarisko74 klasicku izbu. Aka je rodinna izba?

luckarisko74
24. júl 2019

@summerlili a este otazka osusky ste si brali nejake ci su tam aj na izbach aj na plazi?

luckarisko74
24. júl 2019

@tana555 rodinna je 2 miestosti

tana555
24. júl 2019

@luckarisko74 nie,normalnu izbu sme mali.

luckarisko74
24. júl 2019

@tana555 dakujem mozno blba otazka🙂na komare nieco netreba brat ? A poradis nieco co ste brali a bolo to zvytocne

jankadr
24. júl 2019

@tana555 ved plazove osusky davaju a menia sa za karticky.Nam tiez niekto chytry zobral jednu osusku a ked sme to oznamilina recepcii,v pohode dali dalsiu karticku.k

jankadr
24. júl 2019

@luckarisko74 na izbach su osusky vzdy a plazove sa menia za karticky.

summerlili
25. júl 2019

@luckarisko74 wifi vacsinou v pohode, ale obcas strajkuje na plazi a sem tam aj na izbe. Spokojnost s wifi tak na 90 %.

summerlili
25. júl 2019

@luckarisko74 osusicky su na izbe podla poctu ludi, ktori su na izbe + na kazdeho dostanes karticku na plazovu osusku a menis podla potreby a chuti.

tana555
25. júl 2019

@jankadr ano,ale ked nemas s cim vymenit tak je to blbe.. jasne,ze to pochopili...

luckarisko74
25. júl 2019

@summerlili ok dakujem

tana555
25. júl 2019

@luckarisko74 niee,netreba ziadny repelent.. 🙂 naozaj netreba vela veci brat :D :D

tana555
25. júl 2019

@luckarisko74 kludne sa pytaj 🙂 ak ta nieco napadne

katrin21
25. júl 2019

@tana555 ja viem ,comu nerozumie.. pises,ze sa ti nepaci blokovanie lehatok ale robis to iste..to nedava zmysel.

Ozaj v SULTAN OF SIDE isla wifi vsade super zdarma, aj na plazi nasej... dokonca aj fotky,telefonovanie cez messenger,vsetko islo aj bez priplatku. Pozitivna vec.

mirage
25. júl 2019

@tana555 nuz ani ostatnym hostom sa nepaci, ked niekto ako tvoj muz obsadi lehatka o 6 rano. Nema sa to robit a nie je to fer.

luckarisko74
25. júl 2019

@tana555 ok urcite ta budem otravovat🙂

tana555
25. júl 2019

@katrin21 nie,pisem,ze aj u nas raz vzali z lehatok osusky a to sa mi nepacilo

tana555
25. júl 2019

@mirage vazne? A myslis,ze bol jediny?? Tak to v hoteloch chodi,a ked si isiel zaplavat,tak mu lehatko patri,ciiii???

laki
25. júl 2019

Bol niekto b Club calimera serra palace. Side?

korunka1
25. júl 2019

@laki my sme boli vlani.....kľudne choď, odporúčam

laki
25. júl 2019

@korunka1 ide sestra a stresuje, lebo na nete čítala samé blbé recenzie....chcela som vedieť kto tam bol reálne....ďakujem, poteším ju😘

luliu
25. júl 2019

@tana555 to ze sa to robí, neznamená ze to je normálne. Teraz sme sa vrátili z Turecka. O 9.00 ráno ideme na pláž a pri bazéne a tiež na plazi veľa lehátok obsadených takými ako vy, ktorí možno do 12.00 vyspavali a okolo 13.00 prišli na pláž. A tí čo ráno privstali si nemali pomaly kam ľahnúť. Nemá sa to robiť. Ú nás v hoteli ak to niekto urobil do 8.30 vzal mu tie osušky personál. Nam sa raz stalo, že sme prišli na pláž, dali sme si uteráky na prázdne lehatka a šli sme do mora. Keď sme prišli späť tak na naše veci nachádzame na jednom lehatku a na našich osuškach cudzia rodina. Nevedeli pochopiť ze obsadzovanie sa nerobí a ze personál im vzal osušky. Nakoniec vstali ale vzali nám 2 naše uteráky, lebo si nedali vysvetliť, že ich vzal personál.

korunka1
25. júl 2019

@laki po akych strankach to chodí?
Jediné negativum bolo vstup do mora...kamienkové, trochu dole kopcom a pomerne rychlo hlboka voda.
Na plazi je bar, podavajú aj obedy.dve tetky tam robia tie ich placky, mňam, tecu mi sliny. Treba im dať euricka a uvidiš rozdiel v plnke 😁. Od rana som bola na plazi, ani v bazene som nebola.
Strava fajna, servis tiež. Mozno trochu viac ĺudí

jankadr
25. júl 2019

@laki my sme boli koncom juna.No na 5 hviezd to nie je,na moj vkus troska usmudlane (boli sme aj predtym zopar krat v Turecku a bolo lepsie) Jedlo bolo v pohode,dzusy z automatu (napr.Trendy hotel z tetrapackov-co sa mi pacilo viac).
Bazeny super-uplne ze top.Plaz tiez ok a teda pre deti ziadny pozvolny vstup do mora,ale hlbsie.ale zasa detom s rukavnikmi a kolesom to nevadilo.A obcas aj velke vlny.Namiesto avizovanej pieskovej plaze bola strkovopieskova a v mori kamene.toto cestovka nevymakla ten popis.Ale zasa my sme optimisti a nebudeme si kazit dovolenku.Chceli sme aj vymenit hotel,len delegat to mal viacmenej na haku.Proste nasim detom sa pacilo (aj tak jedli hranolky,spagety a lievance),tak sme s muzom dalej neriesili.A izby-ak ju daju do hlavnej budovy,nech pyta inu.Mna v noci budili prichadzajuce a odchadzajuce autobusy.Ale my sme ju nevymenili-nakolko mi to az tak extra nevadilo.Bola velka,cize pohoda.A transfer z letiska skoro 2.5 hodky,lebo sme fakt stali snad vsade.A hotel plny plny Slovakov a Cechov,par Nemcov co tam snad zabludili omylom🙂

jankadr
25. júl 2019

@laki aj ja som citala blbe recenzie,dokonca pred odletom som chcela menit hotel,ale inde uz nebolo volne.Ale napr.aj na hotel Alba som citala zle recenzie a tam som bola osobne a vsetko bolo ok.Zalezi co kto ocakava,kto kde bol a cestoval a byval.Kto pojde do Turecka prvy krat bude Club Calimera top hotel.Kedze sme predtym zazili lepsie,top nebol.Hlavne detom zobrat nieco na skusnutie,pretoze Turci v lietadle nedavaj

jankadr
25. júl 2019

obcerstvenie,cize deti boli hladne,tak som na letisku hned kupovala jedlo.A dobre som urobila,kedze sme sa viezli pomaly viac ako sme leteli

sticker
jankadr
25. júl 2019

A k tej cistote,co si budeme hovorit,niektori turisti su proste riadne prasiatka.A co tam bolo fakt nedobre-boli kolace.To minuly rok v Trendy boli luxusne zakusky

korunka1
25. júl 2019

@jankadr no s tym transferom maš pravdu. Nas predbiehal aj moped, sme nechapali co ide tak pomaly.