Dovolenka s naj bazénmi a morom
Dobrý deň, tí čo sa nepotrebujete trmácať po pamiatkach v horúčavách, ale chodíte na dovolenky najmä kvôli plávaniu a kúpaniu v mori, v bazénoch, ktorý hotel a destináciu hodnotíte ako NAJ?
@anonym_autor vramci Stredomoria Turecko pomer cena/vykon, Cyprus (Limak) sluzby, plaz, hotel... Marsa Matrouh pekne, ale nie az tak teple... Europa asi drahsia... Egypt cervene more teple, krasne...
my sme boli minulý rok na Korfu oblasť Sidari, mali sme prenajatý dom pri mori a auto , pobehali sme celé horné pobrežie tak nádhrerné pláže som ešte nevidela a vodu fakt super
s deťmi? alebo bez?
tak s pubertiačkou by som šla na krétu, rodos, do španielska, na cyprus ...
tak s pubertiačkou by som šla na krétu, rodos, do španielska, na cyprus ...
@biba_18 Prečo práve tieto destinácie?
Chcela by som skôr odporúčanie na konkrétny hotel, kde sú veľké bazény. Chodíme hlavne do Turecka. ČO som, pozerala v Grécku, tam sú skôr také minibazéniky, ale nechám si poradiť konkrétny hotel, kde sú väčšie
@anonym_autor kréta hotel creta maris (veľa bazénov, aj veľké aj malé a krásne more), rodos hotel lindos princess (veľký bazén, krásne more), španielsko roquetas del mar hotel zoraida park (bazén ok plus krásna pláž), cyprus akýkoľvek hotel s bazénom (tam asi nie sú veľké bazény, ale zato krásne more)
preto tieto destinácie, lebo ak nie more tak bazén, ak nie bazén tak more - a preto tieto destinácie, lebo pubertiačke sa tam proste bude viac páčiť ako v horúcom turecku podľa mňa - lebo aj večer do ulíc sa dá (okrem toho hotela na rodose, ale aj tam keď sa veľmi chce sa dá prejsť ale my sme nechodili, stačilo nám okolie a hotelový komplex...)
@anonym_autor kréta hotel creta maris (veľa bazénov, aj veľké aj malé a krásne more), rodos hotel lindos princess (veľký bazén, krásne more), španielsko roquetas del mar hotel zoraida park (bazén ok plus krásna pláž), cyprus akýkoľvek hotel s bazénom (tam asi nie sú veľké bazény, ale zato krásne more)
preto tieto destinácie, lebo ak nie more tak bazén, ak nie bazén tak more - a preto tieto destinácie, lebo pubertiačke sa tam proste bude viac páčiť ako v horúcom turecku podľa mňa - lebo aj večer do ulíc sa dá (okrem toho hotela na rodose, ale aj tam keď sa veľmi chce sa dá prejsť ale my sme nechodili, stačilo nám okolie a hotelový komplex...)
@biba_18 super! Ďakujem za skvelé tipy.
a ak by si zvažovala napr. rodos, tak určite sa nájdu aj bližšie k rhodu hotely, že by sa tam dalo prechádzať po meste. tam sme my boli iba na výlet ...

@anonym_autor Turecko - Belek