icon

Dovolenka s naj bazénmi a morom

Dnes o 09:22

Dobrý deň, tí čo sa nepotrebujete trmácať po pamiatkach v horúčavách, ale chodíte na dovolenky najmä kvôli plávaniu a kúpaniu v mori, v bazénoch, ktorý hotel a destináciu hodnotíte ako NAJ?

anonym_903464
Dnes o 09:26

@anonym_autor Turecko - Belek

anonym_9fd18b
Dnes o 09:35

@anonym_autor vramci Stredomoria Turecko pomer cena/vykon, Cyprus (Limak) sluzby, plaz, hotel... Marsa Matrouh pekne, ale nie az tak teple... Europa asi drahsia... Egypt cervene more teple, krasne...

anonym_e35932
Dnes o 09:37

my sme boli minulý rok na Korfu oblasť Sidari, mali sme prenajatý dom pri mori a auto , pobehali sme celé horné pobrežie tak nádhrerné pláže som ešte nevidela a vodu fakt super

biba_18
Dnes o 09:50

s deťmi? alebo bez?

autor
Dnes o 09:51
@biba_18

s deťmi? alebo bez?

@biba_18 s jednou puberťáčkou, ktorá tiež miluje vodu

biba_18
Dnes o 10:13

tak s pubertiačkou by som šla na krétu, rodos, do španielska, na cyprus ...

autor
Dnes o 10:36
@biba_18

tak s pubertiačkou by som šla na krétu, rodos, do španielska, na cyprus ...

@biba_18 Prečo práve tieto destinácie?
Chcela by som skôr odporúčanie na konkrétny hotel, kde sú veľké bazény. Chodíme hlavne do Turecka. ČO som, pozerala v Grécku, tam sú skôr také minibazéniky, ale nechám si poradiť konkrétny hotel, kde sú väčšie

biba_18
Dnes o 11:05

@anonym_autor kréta hotel creta maris (veľa bazénov, aj veľké aj malé a krásne more), rodos hotel lindos princess (veľký bazén, krásne more), španielsko roquetas del mar hotel zoraida park (bazén ok plus krásna pláž), cyprus akýkoľvek hotel s bazénom (tam asi nie sú veľké bazény, ale zato krásne more)
preto tieto destinácie, lebo ak nie more tak bazén, ak nie bazén tak more - a preto tieto destinácie, lebo pubertiačke sa tam proste bude viac páčiť ako v horúcom turecku podľa mňa - lebo aj večer do ulíc sa dá (okrem toho hotela na rodose, ale aj tam keď sa veľmi chce sa dá prejsť ale my sme nechodili, stačilo nám okolie a hotelový komplex...)

autor
Dnes o 11:13
@biba_18

@anonym_autor kréta hotel creta maris (veľa bazénov, aj veľké aj malé a krásne more), rodos hotel lindos princess (veľký bazén, krásne more), španielsko roquetas del mar hotel zoraida park (bazén ok plus krásna pláž), cyprus akýkoľvek hotel s bazénom (tam asi nie sú veľké bazény, ale zato krásne more)
preto tieto destinácie, lebo ak nie more tak bazén, ak nie bazén tak more - a preto tieto destinácie, lebo pubertiačke sa tam proste bude viac páčiť ako v horúcom turecku podľa mňa - lebo aj večer do ulíc sa dá (okrem toho hotela na rodose, ale aj tam keď sa veľmi chce sa dá prejsť ale my sme nechodili, stačilo nám okolie a hotelový komplex...)

@biba_18 super! Ďakujem za skvelé tipy.

biba_18
Dnes o 11:19

a ak by si zvažovala napr. rodos, tak určite sa nájdu aj bližšie k rhodu hotely, že by sa tam dalo prechádzať po meste. tam sme my boli iba na výlet ...