icon

Dovolenka s trojmesačnou dcérkou: Ako na to?

evahunkova15
18. jún 2024

Ahojte baby nemáte niekto skúsenosť ako to prebieha keby som chcela ísť na dovolenku s 3 mesačnou dcérkou v lietadle a podobne či sú nejake informácie čo by som mala vedieť alebo podobne…?

martinka13
18. jún 2024

Nič špeciálne. Snáď len ze pri dlhých letoch bývajú k dispozícii také postieľky upevnené na stene pre takto malé deti. Treba sa radšej opýtať v spoločnosti, s ktorou letite

beahavala
20. jún 2024
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

ahoj, tiez sme spekulovali ze pôjdeme s tak malym synom ale nakoniec sme to radsej zavrhli...ja som sa obavala tej cesty

lol2219
20. jún 2024

Nepotrebujes nic specialne.. boli sme v januari s malym ked mal 3mesiace, teraz ked mal 7m a vsetko volo super 🙂
Neviem uplne, ake informacie myslis.. ak idete lietadlom - platis za neho poplatok, vacsinou nizsi ako je cena letenky (zalezi od spolocnosti, ktorou letis, nizkonakladovky cca 25€/jeden let, cize 50€ tam a spat).. mozes mu kupit aj sedadlo - tam platis normalne ako letenku…
Ako je spomenute vyssie, ak letis dlhsi let, mozes poziadat o taku tu postielku pre bejby..
skus napisat, kam rozmyslate, ze pojdete a mozno ti tu daju baby viac info 🙂
Ak planujete cez cestovku, pytala by som sa tam 🙂