icon

Dovolenka Turecko 2016

miroslavab13
31. máj 2016

Ahojte plánujete dovolenku pri mori ? Rozmýšlali ste nad Tureckom ? Cestovky majú dovolenky za dobré ceny len na druhej strane čo sa tam stalo minulý rok a migranti ... aký máte na to názor?

Strana
z15
tequelinka
Odpoveď bola odstránená
tequelinka
Odpoveď bola odstránená
maria200981
7. júl 2019

@tequelinka kde v TR byvas? Ja v Istanbule

szuszuka
13. júl 2019

@caspino ahoj vedela by si mi dať nejaké info o tomto hotely a ako vám tam bolo?? Diky😊😊😊😊

kikina84
3. nov 2019

@baumka ahoj mozem sa spytat..nahodou fotky mora a plaze nemas nejake? Nikde nieje foto,vsade len hotel..ja si na more dost potrpim..dakujem

kikina84
3. nov 2019

@miroslavab13 baby ake fakultativne vylety odporucate? Dakujem

baumka
3. nov 2019

@kikina84 fotiek mám veľa,ale neviem,o akú pláž máš záujem. My chodíme na pieskové pláže s pozvoľným vstupom,jemným pieskom. Oblasti najmä Evrenseki,GUndogdu,Kumkoy. Tu je pár foto od mora z týchto oblastí:

evka258
19. apr 2022

@miroslavab13 ahojte, viem, ze starsia diskusia, ale skusim. Baby, boli ste pri mori aj s rocnym dietatkom? Da sa to? Mame 3 deti -6, 4 a 9 mesiacov. Manzel spekuluje ist v juni na last minute. Vdaka za postrehy.

lauraa
19. apr 2022

@evka258 urcite, po minule roky tam bolo vela malych deti, zial posledne dva roky sme neboli

zooeynka
19. apr 2022

Je uz v juni v Turecku more teple na kupanie???

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
zooeynka
20. apr 2022

@tequelinka dakujem

roskovaevka
23. apr 2022

@evka258 my sme boli s rocnou dcerou, bolo super... tam je tých možnosti v hoteli kopa, nemusíš s nou byt na pláž. A boli sme v júni vela krát, bolo poriadne horúco a aj more teplučko. Mne sa ešte viac paci chodit v júni ako cez prázdniny, ale kvôli deťom musíme chodiť už len cez prázdniny.

Strana
z15