Dovolenka Turecko 2016
Ahojte plánujete dovolenku pri mori ? Rozmýšlali ste nad Tureckom ? Cestovky majú dovolenky za dobré ceny len na druhej strane čo sa tam stalo minulý rok a migranti ... aký máte na to názor?
My ideme 25.Jula uvidíme ako bude 😉
vela stastia
Díky za info. To sa dalo čakať a bude horšie. Ale to je vysoká politika a my to nevyriešime. Dosť je tam bieda, len turistika to ako tak ťahá a prídu aj o toto. Neviem, či ich ľutovať, keď ich súkmeňovci robia to, čo robia, hoci sa to nedá zovšeobecňovať.
Dievčatá, ktoré idete do Turecka, mohla by som poprosiť priniesť jednie platenky odtiaľ?
Baby tak snáď sa tam už nič neudeje aj keď tam je situácia aká tam je. Peknú dovolenku prajem 🙂
@roskovaevka No ale sa vsetky hrnuuuu
my letime 23.7. 🙂
@belaanabela ahoj, ako ste boli spokojni? rozmyslame nad tymto hotelom, mame 3rocne dieta. Na videu som videla daky Lunapark- bol tam a v cene? Vedla vyzerla daka riecka byt, ake bolo more? dakujem
@nikalentilka A kamze?
@erjona ide o obycajne platenky, je to napodobenina la coste alebo hilfiger, ale o znacku mi nejde, ked tam bude aj včela vysita, ide o typ tych plateniek, kúpila som ich dcere a sú tak perfektne spracované, že má za nimi mrzi, cena bola od 8-10 eur. V prípade ochoty priniesť mi ich, môžem dať aj ilustračné foto. U nás veru také nezozeniem a smradľavé činy nechcem 😞
@macusikzv 😞
@roskovaevka Hod fotku,,,ak ich tam uvidim, ti ich kupim,,,a velkost napis,,, 🙂
@nikalentilka Pekny hotel ste si vybrali,,,, 😀 Budeme skoro susedy,,, tam je rozdiel par kilometrov,,, 😀 My sme 130 km od letiska,,,smer Alanya,,,
@evulienkaslx ahoj takže takto sa veci maju pisla som 2 recenzie no žial do dnešneho dna nebola ani jedna!!! uverejnena prečo ? netuším vôbec neboli kritické len Pravdive dokonca sa ma na konci pýtali či by som hotel doporučila tak som odfajkla že Ano . . .
Dovolenka v tomto hotely je plná limitov slovko finiš limit tam počuť viac akoby sa páčilo. Tobogany su viac vypnute ako zapnute, Lunapark Ano je v cene lae ide len 2 hod. denne a to v čase večere ....More je absolutne nevhodne pre deti velmi divoke,silne púdy, vlny tak ja ozaj neviem s kade si Hydrotour vycucal prívlastok že rodinna dovolenka. A hlavne najvätšie klamstvo je že tam vôbec NIEJE Pozvolný vstup do mora 3 kroky a hlbka a hlavne je kamenistý vstup žiaden hladky piesok . . .
A čo sa týka kuchyne najest sa najete ale si nepochutite,
Prezentuju sa neskorými ranajkami čo mi SK turisti s hodinovým čas . posunom ocenime ale su akože od 10-11ho.d ale to už nerobia omelety,ani vols.oka a o lievancoch nehovoriac...
Zaujímavé že hotel funguje už vyše 3 mesiace a nikde sa SK recenziach neni ani jedna slovenska recenzia pritom je tam slovakov plný mešec či chcu alebo nechcu,lebo ked chce cestovka vypredať lietadlo tak predavaju hotel i ked vedia že miesta su v nom neni skratka priletíte do Antalye mi asi tak o 24hod. a kopec ludom oznamili že ich Hotel je plný a namiesto Side ostali u Nás Lare a Adalya Elite Lara :o)
@evulienkaslx http://redir.netcentrum.cz/?noaudit&url=http%3A...
tak včera po vyše 2týžd.to zverejnili .o)
@belaanabela dakujem velmi pekne, takze tam teda radsej nie
@erjona Ak teda môžem poprosiť, tak niečo takéto (krokodíl nie je podmienka) vel. 38, TMAVOMODRE, cena 8-10 eur, drahšie neber. Ak by chcel od teba 15 eur, tak mu povedz, že das 9 a hotovo 😃 oni sú pripady, treba len zjednávať,zjednavat a ešte raz zjednávať. Za rifle chcel najskôr 35 eur, povedala som mu, že max 15, tak sa urazil a keď som išla preč, tak ešte za mnou bežal, že ich dá aj za 15.
@roskovaevka Oki, ak uvidim, tak ti ich kupim 🙂
@belaanabela To som teda prekvapená, mala si smolu. Nič iné ma nenapáda len to, že je to prvá sezóna hotela a nie sú na to pripravení. Ja som čítala veľa recenzií, kým som si vybrala hotel a prvá sezóna bola vo väčšine prípadov zle hodnotená. Mala by si napísať aj kritiku na Hydrotour, sú najdrahší a takéto hotely majú v ponuke? Tvoja dovolenka je na reklamáciu, ja by som to iste reklamovala.

Po tom, ako som si práve prečítala správy, pozrela fotky a videá, sa bolím aj doma v obývačke pod dekou!!! Toto je veľmi vážna situácia! Tu sranda skončila!