icon

Dovolenka Turecko 2016

miroslavab13
31. máj 2016

Ahojte plánujete dovolenku pri mori ? Rozmýšlali ste nad Tureckom ? Cestovky majú dovolenky za dobré ceny len na druhej strane čo sa tam stalo minulý rok a migranti ... aký máte na to názor?

lucy1001
29. jún 2016

Po tom, ako som si práve prečítala správy, pozrela fotky a videá, sa bolím aj doma v obývačke pod dekou!!! Toto je veľmi vážna situácia! Tu sranda skončila!

babulka82
30. jún 2016

@lasicka2 tak uprimne teraz už by som ani ja nešla do turecka po tom čo odpalili to letisko . Ano stat sa može čokolvek kdekolvek ale ist do krajiny ktora je na 90% nebezpečna ,ja by som si tam teda neoddychla ,ale každy sme iny každemu vyhovuje niečo ine.

lasicka2
30. jún 2016

My ideme 25.Jula uvidíme ako bude 😉

bg2014
30. jún 2016

vela stastia

katkak512
1. júl 2016

@oli18 tak musím povedať, ze turistov bolo naozaj oveľa menej. Ani náš hotel nebol plný a veľa hotelov vedľa nás bolo pozatvaranych. A hlavne neboli Rusy.

oli18
1. júl 2016

Díky za info. To sa dalo čakať a bude horšie. Ale to je vysoká politika a my to nevyriešime. Dosť je tam bieda, len turistika to ako tak ťahá a prídu aj o toto. Neviem, či ich ľutovať, keď ich súkmeňovci robia to, čo robia, hoci sa to nedá zovšeobecňovať.

erjona
1. júl 2016

@lasicka2 My cestujeme 26. jula - ja sa tesim 😀 Som toho nazoru, ak sa ma nieco stat, stane sa aj doma keby niekto bol zabunkrovany vo svojom obydli,,, 😒

lasicka2
2. júl 2016

@erjona A kam konkrétne idete?

roskovaevka
5. júl 2016

Dievčatá, ktoré idete do Turecka, mohla by som poprosiť priniesť jednie platenky odtiaľ?

erjona
6. júl 2016

@lasicka2 130 km od Antalye - smer Alanya a vy?

27dianka
6. júl 2016

Baby tak snáď sa tam už nič neudeje aj keď tam je situácia aká tam je. Peknú dovolenku prajem 🙂

lasicka2
10. júl 2016

@erjona My do Side na 11 dní vy na koľko?

macusikzv
11. júl 2016

@roskovaevka No ale sa vsetky hrnuuuu

nikalentilka
11. júl 2016

my letime 23.7. 🙂

evulienkaslx
11. júl 2016

@belaanabela ahoj, ako ste boli spokojni? rozmyslame nad tymto hotelom, mame 3rocne dieta. Na videu som videla daky Lunapark- bol tam a v cene? Vedla vyzerla daka riecka byt, ake bolo more? dakujem

erjona
11. júl 2016

@lasicka2 Aj toto je cast SIDE - my na 8 dni, lebo mam len 14 dni dovolenku a chceme par dni stravit aj u babky na Slovensku 😀

erjona
11. júl 2016

@macusikzv Hrnu,,, keby som este vedela, co si pod platenkami predstavuje, mozno by som jej aj jedny kupila 😀 😀 😀

lasicka2
11. júl 2016

@nikalentilka A kamze?

roskovaevka
11. júl 2016

@erjona ide o obycajne platenky, je to napodobenina la coste alebo hilfiger, ale o znacku mi nejde, ked tam bude aj včela vysita, ide o typ tych plateniek, kúpila som ich dcere a sú tak perfektne spracované, že má za nimi mrzi, cena bola od 8-10 eur. V prípade ochoty priniesť mi ich, môžem dať aj ilustračné foto. U nás veru také nezozeniem a smradľavé činy nechcem 😞

roskovaevka
11. júl 2016

@macusikzv 😞

erjona
12. júl 2016

@roskovaevka Hod fotku,,,ak ich tam uvidim, ti ich kupim,,,a velkost napis,,, 🙂

erjona
12. júl 2016

@nikalentilka Pekny hotel ste si vybrali,,,, 😀 Budeme skoro susedy,,, tam je rozdiel par kilometrov,,, 😀 My sme 130 km od letiska,,,smer Alanya,,,

belaanabela
12. júl 2016

@evulienkaslx ahoj takže takto sa veci maju pisla som 2 recenzie no žial do dnešneho dna nebola ani jedna!!! uverejnena prečo ? netuším vôbec neboli kritické len Pravdive dokonca sa ma na konci pýtali či by som hotel doporučila tak som odfajkla že Ano . . .

Dovolenka v tomto hotely je plná limitov slovko finiš limit tam počuť viac akoby sa páčilo. Tobogany su viac vypnute ako zapnute, Lunapark Ano je v cene lae ide len 2 hod. denne a to v čase večere ....More je absolutne nevhodne pre deti velmi divoke,silne púdy, vlny tak ja ozaj neviem s kade si Hydrotour vycucal prívlastok že rodinna dovolenka. A hlavne najvätšie klamstvo je že tam vôbec NIEJE Pozvolný vstup do mora 3 kroky a hlbka a hlavne je kamenistý vstup žiaden hladky piesok . . .
A čo sa týka kuchyne najest sa najete ale si nepochutite,
Prezentuju sa neskorými ranajkami čo mi SK turisti s hodinovým čas . posunom ocenime ale su akože od 10-11ho.d ale to už nerobia omelety,ani vols.oka a o lievancoch nehovoriac...
Zaujímavé že hotel funguje už vyše 3 mesiace a nikde sa SK recenziach neni ani jedna slovenska recenzia pritom je tam slovakov plný mešec či chcu alebo nechcu,lebo ked chce cestovka vypredať lietadlo tak predavaju hotel i ked vedia že miesta su v nom neni skratka priletíte do Antalye mi asi tak o 24hod. a kopec ludom oznamili že ich Hotel je plný a namiesto Side ostali u Nás Lare a Adalya Elite Lara :o)

belaanabela
12. júl 2016

@evulienkaslx http://redir.netcentrum.cz/?noaudit&url=http%3A...

tak včera po vyše 2týžd.to zverejnili .o)

evulienkaslx
12. júl 2016

@belaanabela dakujem velmi pekne, takze tam teda radsej nie

roskovaevka
12. júl 2016

@erjona Ak teda môžem poprosiť, tak niečo takéto (krokodíl nie je podmienka) vel. 38, TMAVOMODRE, cena 8-10 eur, drahšie neber. Ak by chcel od teba 15 eur, tak mu povedz, že das 9 a hotovo 😃 oni sú pripady, treba len zjednávať,zjednavat a ešte raz zjednávať. Za rifle chcel najskôr 35 eur, povedala som mu, že max 15, tak sa urazil a keď som išla preč, tak ešte za mnou bežal, že ich dá aj za 15.

erjona
12. júl 2016

@roskovaevka Oki, ak uvidim, tak ti ich kupim 🙂

oli18
12. júl 2016

@belaanabela To som teda prekvapená, mala si smolu. Nič iné ma nenapáda len to, že je to prvá sezóna hotela a nie sú na to pripravení. Ja som čítala veľa recenzií, kým som si vybrala hotel a prvá sezóna bola vo väčšine prípadov zle hodnotená. Mala by si napísať aj kritiku na Hydrotour, sú najdrahší a takéto hotely majú v ponuke? Tvoja dovolenka je na reklamáciu, ja by som to iste reklamovala.

macusikzv
12. júl 2016

@erjona podla mna Conversi 🙂