Dovolenka Turecko 2016
Ahojte plánujete dovolenku pri mori ? Rozmýšlali ste nad Tureckom ? Cestovky majú dovolenky za dobré ceny len na druhej strane čo sa tam stalo minulý rok a migranti ... aký máte na to názor?
Tak dievcata hlasim sa z Turecka Delphin Imperial Lara vrelo odporucam fantazia vsetci usmiaty sluzby fantastik vsetkeho od vody na kazdom kroku az po jedlo od vymyslu sveta jediny problem ze si neviem od samej radosti vybrat 😀 obsluha na korculach pri bazene zlate baby vzdy pridu ponuknu donesu izby upratane super nadmieru spokojny teda 😀😀😀😀😀
20.8. z KE leti niekto ?
uvažujeme o Adalya Elite Lara je to nový hotel bol tam niekto ako ste boli spokojný alebo mám dať radšej overný Evren letíme 20.8. s deťmi14,8 dík moc za iinfo
@tanika tu pislala 1 baba, ze tam boli: https://www.modrykonik.sk/forum/dovolenka-v-zahranici/dovolenka-turecko-2016/
Ahojte, je niekto teraz v Hydrose?
@oliverceky V Baia Lara sme boli minulý rok. Úplne že top hotel, milý personál, super jedlo ... Myslím, že nebudete ľutovať ak pojdete do tohto hotela.
dievčence, ktoré ste tu boli v turecku ako LM .. našli ste minulý rok dobrý výber ...
mali sme stastie ze sme vobec nieco nasli, ale uz vyzeralo ze pojdeme o tyzden neskor len na 8 dni. Cena tiez nic moc, vlastne sme sa tesili ze sme nasli nieco co zodpovedalo poziadavkam. Cenovo lepsi by bol first moment. Boli sme v auguste,... V juli s tureckom vela ludi vahalo a potom akokeby nabrali odvahu alebo neviem ako si to vysvetlit ...
Kočky ja odporúčam naozaj super hotel priamo na pláži vhodný pre rodiny s malými detmi v mestečku Konakli Caretta beach resort (13km od Alanye) super ubytovanie,personál,strava.......fakt tomuto hotelu niet čo vytknúť 😉 odporúčam všetkými desiatymi 🙂
Bola som v Turecku aj minuly rok,ale veru tento ani b.....aj keby za 100€ bol....co sa tam robi.....veru nie....
@moskova1983 pekny den prajem aj my sa chystame tento rok do Turecka - Lara tiez sa nam paci hotel Delphin Imperial ideme s 5r.dcerkou, mozem sa spytat na cenu a CK? Poprosim IP
Mozem vas zienky poprosit o Hotel Delphin imperial Lara v Turecku poprosim o recenzie minulorocne .... Planujeme ist v juni s 5 r. dcerkou tak dufam ze bude teple more a teplucko
@erzulik ahoj, nemám skúsenosti s tým hotelom, ale chcem ti odporučiť ísť tam v júni. Boli sme v Tureckú už 10-krat, chodili sme na prelome júl/august a minuly rok sme museli využiť jún kvôli pracovným povinnostiam. A poviem ti, stalo to za to a tento rok ideme v júni taktiež a dobrovoľne ☺ Je perfektné teplo, aj horúco a more je už tiež dosť teplé, takže sa vôbec nemusíš báť, či bude teplo. Ľudia sú ešte plni elánu, pláže boli poloprázdne, žiadne tlačenice na jedlo a aj nákupy sa ľahšie zjednavali 👍
@roskovaevka dakujem za info tiez chodime do Turecka iba v auguste zaciatok septembra teraz po prvy krat nam vyhovuje jun koli pracovnym povinnostiam, super tesim sa obavala som sa ze tam nebude tak teplo ako je v juli-septembri.
@roskovaevka podľa môjho názoru, pláže v Turecku už nikdy preplnené nebudú. . Ja som bola 2x a nebyť toho, čo sa deje, by som už nikde inde ani nešla. Bola som v septembri, leto v plnom prúde, 38 st. C.
@erzulik my sme boli tiez v Nashire asi pred 6 rokmi, aquapark tam este nebol a pre mna to bola najlepsia dovolenka, rada na nu spominam 🙂 do Turecka sme chodili kazdy rok, skoda co sa tam deje, uz teraz mam obavi, tak pozerame po niecom inom. Pre mna Turecko top 👍 hotel, sluzby, more vsetko super aj pre decka. Fakt mi je luto, ze najblizsie roky musim pozerat po inej destinacii ☹
Ja som bola velmi spokojna 🙂
ahojte prave teraz dovolenkujem v Turecku v Lare hotel Concorde. Je to tu super, nemusite sa obavat, ze budu hotely a plaze prazdne. Tento je teraz vo februari uplne plny. Cez nemecke cestovne kancelarie je to bez problemov, dali mi izbu na najvyssom poschodi s vyhladom na more, all inclusive ultra, 10 dni za 420 eur. Som sice sama, ale ja takto zvyknem cestovat do Turecka, bola som tu uz asi 6 krat, este odporucam hotel v Kemeri Kilikya Palace, aj tam sa mi velmi pacilo, hlavne dobri animatori.
@sisi0108 A nenudíte sa? Aké je počasie?

@lasicka2 ako je tam ? My sa chystame do Nashira spa resort ..