icon

Dovolenka Turecko 2016

miroslavab13
31. máj 2016

Ahojte plánujete dovolenku pri mori ? Rozmýšlali ste nad Tureckom ? Cestovky majú dovolenky za dobré ceny len na druhej strane čo sa tam stalo minulý rok a migranti ... aký máte na to názor?

evaslavo
26. feb 2017

@macusikzv tiež si myslím 😉 .....

macusikzv
26. feb 2017

@erzulik Ja som bola v Oculcare v hoteli Concordia Celest .....hotel pekný,oblast o nicom,už by som nešla...

petro32
31. mar 2017

Ahojte chystate sa niekto 1.jula na dovolenku do sultan siphai Turecko? Dakujem za odpovede

ingusz
2. apr 2017

@sisi0108 cez aku cestovku ste sla prosim Vas ?

roskovaevka
10. apr 2017

@macusikzv ahoj, keď ste boli začiatkom juna v turecku, aké boli cca teploty? Nebolo chladno?

petro32
11. apr 2017

Ja idem v juli cez kartago

erzulik
13. apr 2017

My sme boli v Turecu v mesiacoch v juli aj v auguste bolo tam 40st. a viac.... More teple, mne to osobne dost vadilo. Zboznujem Chorvatsko tam je more pre mna tip top. Mne staci 28-30st. Pri takych extremnych teplotach pridem z dovoleniek viac unavena ako oddychnuta. Boli sme pred 2 rokmi v Spanielsku v Marbelle , bolo tam 45 st. a este k tomu vysoka vlhkost cista katastrofa...

erzulik
13. apr 2017

@roskovaevka v cestovke nam vraveli okolo 30 st.

sisi0108
13. apr 2017

@ingusz cez 5 vor Flug

macusikzv
16. apr 2017

@roskovaevka ahoj...bolo teplo 29/30C....pre mna idealne..nemam rada horucavy

roskovaevka
16. apr 2017

@macusikzv my sme boli koncom júna, pocasie bolo super, ale vodu by som zniesla aj teplejsiu... preto váham, či ísť začiatkom júna, či nebude na môj vkus chladno - lebo ja zase horúco môžem 😃

hasleerka
16. apr 2017

@roskovaevka my sme boli v turecku koncom juna a voda bola na mna studena...ja mam rada teplucko

moonica
29. apr 2017

Baby neboli ste niektora v Side v alba resort? Alebo v Calimer Serra palace?

akdarka
1. máj 2017

Ahojte, chystáme sa do side Alva Donna resort či tak nejak 🙂 prvýkrát ideme skúsiť Turecko a práve take rôznorodé reakcie od okolia, ze kam sa trepeme...no neviem, hadam to v rezorte bude bezpečne 🙂))

maria200981
1. máj 2017

@akdarka ja zijem v Turecku a citim sa bezpecne a mam sa fajn...netreba vsetko hltat z telky som si ista ze budete spokojny

roskovaevka
2. máj 2017

@akdarka jednoznačne odporúčam, inam už ani nebudete chcieť ísť 😀😀😀, a čo sa týka bezpečnosti, my sme tam boli minulý rok, keď bol práve ten atentát v istanbule a o ničom by sme ani neboli vedeli, keby nám nepísali zo SVK, takze žiadny strach a tešte sa na perfektnú dovolenku, akú málokde zažijete...

akdarka
2. máj 2017

@maria200981
@roskovaevka ste milé, dakujem velmi pekne. Este otázka, zvazujeme ze pôjdeme iba v zložení moja mama, syn a ja. Manžel bude odcestovany. Z tohto pohladu je to OK z vašich skúsenosti?

roskovaevka
2. máj 2017

V pohode, my sme chodili iba ženy na nákupy do mesta a nikto o nás ani nezakopol...

maria200981
2. máj 2017

@akdarka v turisrickych destinaciach navas pozeraju ludia ako na zarobok.- je to ich praca predsa a snazia sa zarobit a doniest peniazky domov...preto ak budu sa snazit veci mozno predat ale urcite nie v zmysle ze ste same zenske a aby maliine umysli...
to nie...
uzite si dovolenku a netreba sa absolutne bat
v Turecku je nepisane pravidlo a so zenami sa verejne neflirtuje ...je to pre nich netaktne a najma ak ma deti a je vysata

maria200981
2. máj 2017

vysata 🙂
vydata som chcela napisat

karolos
5. máj 2017

Do turecka by som išiel Hnedka, len keby tam neboli tí zakuklenci.

erzulik
10. máj 2017

Ahojte babenky viete o nejakych nepokojoch v poslednom case v Turecku? My letime v juni iba tak sa informujem. Dakujem

baumka
11. máj 2017

@erzulik nič sa nedeje,sledujem situáciu,cestuje tam o.i. kopec RUsov,respektíve sú tam už teraz (majú májové sviatky) a užívajú si oddych. Na riviére je kľud.

roskovaevka
11. máj 2017

@erzulik kedy letíte a odkiaľ? My ideme 20. 06. zo Sliaču.

matulikm
11. máj 2017

Zdravím 😉 v mojom blogu postupne pridávam recenzie na turecké hotely, v ktorých som už bola 🙂 dokonca aj počas tých nepokojov minulého roka, tak kľudne môžte nazrieť a nechať sa napríklad aj inšpirovať 🙂 Možno to niekomu pomôže 😉 Pekný deň 😉

erzulik
11. máj 2017

@roskovaevka od 15.6-22.6 z BA, Lara, hotel Delphin Imperial

macusikzv
22. máj 2017

Bol niekto v MC Arancia Resort?

moonica
23. máj 2017

@roskovaevka aj my letime 20.6 zo sliacu 🙂 do ktoreho hotela idete? 🙂

roskovaevka
23. máj 2017

@moonica Diamond Premium s Globtourom. A vy?

macusikzv
26. máj 2017

Kto leti 10/6 zo sliaca?