Dovolenka Turecko 2016
Ahojte plánujete dovolenku pri mori ? Rozmýšlali ste nad Tureckom ? Cestovky majú dovolenky za dobré ceny len na druhej strane čo sa tam stalo minulý rok a migranti ... aký máte na to názor?
ahojte ide niekto začiatkom dovolenkovej sezóny alebo bol vlani v hotely Adalya Elite Lara, potrebovala by som zistiť jednu info. Zapožičiavajú tam kočíky? Zatial čo sme boli v hoteloch aj v sesterkej Adalyi Ocean tam to mali v ponuke. fakt sa mi nechce pri 2 deťoch teperiť kočík, je to oštara 😀 ďakujem
Delphin Imperial Lara
Oznamujem prichod z Turecka, bolo super...urcite odporucam...naspät sme isli s jednou batozinou navyse...nakupila som handier a handier za super ceny☺
@erzulik Kde ste boli? Aké sú ceny oblečenia, napr.detské košele, tričká...?
@oliverceky Delphin Imperial Lara - tricka damske a panske 5€, lacoste, gant, holister, znacky od vymyslu sveta a mozem len odporucit aj ked to nie je origos je to kvalitne, detske saty a tricka od 5-15€, musis zjednavat, ja som zjednala guess saty pre seba z 35€ na 15€ trva to dlho ale oplati sa. V
@oliverceky michael kross kabelka za 15€
Michael kors je spravne
@filipka21 nič netreba zamieňať, berú všetko, eura , doláre, lýru. My sme ešte tu a tiež ideme s kufrom navyše. Jednoducho do Turecka sa musí ísť s prázdnymi kuframi a plnou peňaženkou 😀😀😀 a je to pravda, že ak aj tie veci nie sú originál, sú veľmi kvalitne, a vydržia dlho. Aspoň ja mám také skúsenosti.
Zienky, aku znacku plienok odporucate v turecku nakupovat? Maju pampersky, alebo je lepsia nejaka lokalna znacka? Mam skusenosti z grecka, ze sa tam da vsetko nakupit a predpokladam to iste v turecku. Nechcem tahat zbytocnosti z domu, len nevyhnutne na prezitie na prve 2 dni. Ideme do side, hotel turqoise.
@katkakovac maju zu prima , huggies, odporucam aj turecku znacku canbebe ci molfix
@erzulik asi je zbytocne sa pytat aky bol imperial, tak snad len to co bolo uplne ze top .... :D
vratili by ste sa don?
my sme sa vratili prave s delphin palacu, bol uuuzasnyyy, chceli by sme vyskusat aj imperial este tento rok ....
btw. my sme museli aj kufre kupit tento rok:D ten shopping to je tam droga
@maria200981 dakujem
@evulienkaslx sprostredkovatel mojadovolenka.eu, cestovka nemecka alltours
Baby letíte niektorá 12 augusta do Turecka cez Hydrotour?
take chobotiny ja zijem v Istanbule kazdy den som von s detickami a uzivame si zivot
@evulienkaslx tiptravel
Kočky letí niekto z BA 12.8. do turecka Titanic beach Lare alebo Barut hemera v side neviem sa rozhodnúť a rezer. Titanic ale nie je tam klubík pre deti hlavne pre 8 ročnú dcérku letí niekto ? a neviem čo spraviť .....poradíte

@roskovaevka my ideme do alba cez tiptravel/tatratour 🙂