icon

Dovolenka Turecko 2016

miroslavab13
31. máj 2016

Ahojte plánujete dovolenku pri mori ? Rozmýšlali ste nad Tureckom ? Cestovky majú dovolenky za dobré ceny len na druhej strane čo sa tam stalo minulý rok a migranti ... aký máte na to názor?

moonica
26. máj 2017

@roskovaevka my ideme do alba cez tiptravel/tatratour 🙂

nikinka1111
26. máj 2017

ahojte ide niekto začiatkom dovolenkovej sezóny alebo bol vlani v hotely Adalya Elite Lara, potrebovala by som zistiť jednu info. Zapožičiavajú tam kočíky? Zatial čo sme boli v hoteloch aj v sesterkej Adalyi Ocean tam to mali v ponuke. fakt sa mi nechce pri 2 deťoch teperiť kočík, je to oštara 😀 ďakujem

erzulik
27. máj 2017

@moonica aj my ideme cez tiptravel,po prvy krat, verim ze vsetko dopadne OK☺

moonica
27. máj 2017

@erzulik a do ktoreho hotela? 🙂 My sme cez nich uz boli na Malorce a super.

erzulik
28. máj 2017

Delphin Imperial Lara

erzulik
28. máj 2017

@moonica Delphin Imperial Lara

macusikzv
11. jún 2017

@erzulik tento?

erzulik
11. jún 2017
erzulik
26. jún 2017

Oznamujem prichod z Turecka, bolo super...urcite odporucam...naspät sme isli s jednou batozinou navyse...nakupila som handier a handier za super ceny☺

oliverceky
26. jún 2017

@erzulik Kde ste boli? Aké sú ceny oblečenia, napr.detské košele, tričká...?

erzulik
26. jún 2017

@oliverceky Delphin Imperial Lara - tricka damske a panske 5€, lacoste, gant, holister, znacky od vymyslu sveta a mozem len odporucit aj ked to nie je origos je to kvalitne, detske saty a tricka od 5-15€, musis zjednavat, ja som zjednala guess saty pre seba z 35€ na 15€ trva to dlho ale oplati sa. V

erzulik
26. jún 2017

@oliverceky michael kross kabelka za 15€

erzulik
26. jún 2017

Michael kors je spravne

filipka21
27. jún 2017

@erzulik dobrý deň chcela by som sa spýtať ako ste platili či ste si zamieňali alebo ste platili eurom a ako ste sa na dohovarali?Ďakujem

roskovaevka
27. jún 2017

@filipka21 nič netreba zamieňať, berú všetko, eura , doláre, lýru. My sme ešte tu a tiež ideme s kufrom navyše. Jednoducho do Turecka sa musí ísť s prázdnymi kuframi a plnou peňaženkou 😀😀😀 a je to pravda, že ak aj tie veci nie sú originál, sú veľmi kvalitne, a vydržia dlho. Aspoň ja mám také skúsenosti.

erzulik
28. jún 2017

@filipka21 dobry den platili sme kartou a eurami. Dohovarali sme sa anglicky.

chryse
6. júl 2017

@petro32 ahoj, ako bolo na dovolenke? Ideme do toho hotela 7 augusta, aky je? Strava? More? Dakujem za info

katkakovac
15. júl 2017

Zienky, aku znacku plienok odporucate v turecku nakupovat? Maju pampersky, alebo je lepsia nejaka lokalna znacka? Mam skusenosti z grecka, ze sa tam da vsetko nakupit a predpokladam to iste v turecku. Nechcem tahat zbytocnosti z domu, len nevyhnutne na prezitie na prve 2 dni. Ideme do side, hotel turqoise.

maria200981
15. júl 2017

@katkakovac maju zu prima , huggies, odporucam aj turecku znacku canbebe ci molfix

danula2
15. júl 2017

@erzulik asi je zbytocne sa pytat aky bol imperial, tak snad len to co bolo uplne ze top .... :D
vratili by ste sa don?
my sme sa vratili prave s delphin palacu, bol uuuzasnyyy, chceli by sme vyskusat aj imperial este tento rok ....

btw. my sme museli aj kufre kupit tento rok:D ten shopping to je tam droga

katkakovac
15. júl 2017

@maria200981 dakujem

evulienkaslx
17. júl 2017

@danula2 @erzulik cez aku CK ste boli v Tur. v Delphinoch? Vdaka

danula2
17. júl 2017

@evulienkaslx sprostredkovatel mojadovolenka.eu, cestovka nemecka alltours

lilly30
17. júl 2017

Baby letíte niektorá 12 augusta do Turecka cez Hydrotour?

maria200981
19. júl 2017

take chobotiny ja zijem v Istanbule kazdy den som von s detickami a uzivame si zivot

erzulik
22. júl 2017

@evulienkaslx tiptravel

erzulik
22. júl 2017

@danula2 pekny den, bola to fakt topka, urcite sa este do hotela vratime, tiez sme nakupili kopu oblecenia, bola to super dovolenka🙂

tanika
26. júl 2017

Kočky letí niekto z BA 12.8. do turecka Titanic beach Lare alebo Barut hemera v side neviem sa rozhodnúť a rezer. Titanic ale nie je tam klubík pre deti hlavne pre 8 ročnú dcérku letí niekto ? a neviem čo spraviť .....poradíte

tanika
26. júl 2017

@lilly30 poprosím 12.8. chceme aj mi isť kam idete aký hotel ? a s deťmi ?

danula2
26. júl 2017

@tanika titanic v lare je perfektnyy, boli sme v nom len kuk, ale jeden nasich dalsich favoritov

kolko vychadza a cez koho prosim teraz?