icon

Dovolenka v 4* hoteli. Čo mám nosiť oblečené?

obcanka123
19. júl 2017

Ahojte, prosím poraďte mi. Idem na dovolenku do 4* hotela. Je potrebné nosiť na večeru dlhé oblečenie resp. aspoň po kolená? Ďakujem vám 🙂

Strana
z2
liv1
19. júl 2017

@bosoriak ja som v hotelovej restike vecer v zivote nevidela muza bez tricka, a to sme boli 3*, 4* aj 5*😀

A teda poviem vam, ja milujem saty, nosim ich cely rok, ale nikto by ma neprinutil nosit kvoli hotelovej veceri dlhe saty 😀

mamina_tatiana
19. júl 2017

Cez den tričko šortky, krátke saty. Vecer na večeru dlhe saty, nieco viac spoločenské. To sa mi osvedčilo a chodíme po celom svete.

hettinka
20. júl 2017

@sissy27 v dobrom 4* hoteli ťa do jedálne v plavkách nepustia. Ja soms a práve vrátila z 4* hotela v Albánsku, čo nie je nejaká nóbl krajina, ale čašník otáčal ludí v plavkách od dverí aj ak si len šli nabrať vodu do jedálne. Bola možnosť nabrať si aj vonku na terase, tam tolerovali plavky + pareo a mužov v šortkách. Ale tiež nebolo vhodné promenádovať sa tam len čisto v plavkách.
Minulý rok tiež v 4* hoteli ma otočili na recepcii v plavkách + plážových šatácha to som šla len na WC ri recepcii, nie do dalších priestorov hotela.
Tak isto v komplexe Solaris v Chorvátsku, plavky v žiadnom prípade v priestoroch hotela, staré Talianky chodili vyobliekané ako na ples, mladšie ročníky v bežnom oblečení.

No na večeru sme chodili normálne dovolenkovo oblečení, ja som nosila aj šaty po kolená, dcéra a syn normálka kraťasy, manžel tiež krátke nohavice + tričko

hettinka
20. júl 2017

@obcanka123
my sme prišli z Albánska, boli sme tam aj minulý rok a super
ak chceš nejaké rady a tipy, ozvi sa mi kludne aj IP

l3yla
20. júl 2017

ako pise @bosoriak ,saty robia cloveka, reprezentujem tam predsa seba a nehladim zvysok. Ja vzdy nosim saty.

A kolko x je rozdiel 4hv. hotel a 4hv. hotel ako tu uz bolo pisane.

Strana
z2