icon

Dovolenka v Albánsku

2. júl 2025

Ahojte , ideme v auguste do Albánska. Do Durres do apartmánu elios room.
Boli ste niekde v okolí ubytovaní? Aká je tam pláž? a more? Boli ste spokojné?

Strana
z2
klementinka58
2. júl 2025

Ideme v pondelok 😃

ivik4
2. júl 2025

V pohodicke plaz aj more

autor
2. júl 2025
@klementinka58

Ideme v pondelok 😃

zic
2. júl 2025

google mapy, streetview alebo fotky
https://www.google.com/maps/place/Beach+of+Durr...

tak isto pomoze youtube a vyhladat nejake video (amaterskych) dovolenkarov... uvidis mozno aj hotel / ubytovanie, plaz atd

hellwant
2. júl 2025

Nebol som, prajem nech ti to vyjde. Z recenzii na google maps ma jedno zo slabsich hodnoteni v ramci Albanska. Ono pod Durres spadaju aj casti Golem, Qerret a tie su nizsie. Znamy z prace bol pred 1 a pol tyzdnom v oblasti Golem a vsetko v pohode, len vela meduz.

khu
2. júl 2025

Nebola som osobne, ale kamoska tam teraz je a píše že malé divy 🙂) pláže sú krasne a malo ľudí. Aktuálne

autor
2. júl 2025
@khu

Nebola som osobne, ale kamoska tam teraz je a píše že malé divy 🙂) pláže sú krasne a malo ľudí. Aktuálne

@khu prosím a v akej časti je ? na akej pláži?

la_dolce_vita
2. júl 2025

Bola som pred rokmi dole az pri Korfu, co je uz Ionske more a bolo naozaj krasne. Hore v Durres sme vtedy zbierali dalsich dovolenkarov do lietadla, bola tam aj kamoska a vraj nic moc. Ak mas pochodenych viac destinacii, tak asi nebudes nadsena, mna uz by tam nikto nedostal kvoli sluzbam, ale to sa mohlo zmenit za tie roky.

hellwant
2. júl 2025
@khu

@khu to bude asi Ksamil, ten ma biele plaze, dolu pri Korfu.

olivia_c
2. júl 2025

Albansko je super krajina na dovcu, krasne more, fajn jedlo, napomocni ludia, pekne ubytko za dobre ceny.. ale durres je to najmenej lakave tam, co sa tyka mora. Mam ho cele prejdene ale autom, do turistickych destinacii by som nesla. Ale urcite to bude fajn dovca, ak sa podari, skuste si pozicat auto a ist na ine "schovane" plaze.

khu
2. júl 2025
@hellwant

@khu to bude asi Ksamil, ten ma biele plaze, dolu pri Korfu.

@hellwant nie Durrës

khu
2. júl 2025
@olivia_c

Albansko je super krajina na dovcu, krasne more, fajn jedlo, napomocni ludia, pekne ubytko za dobre ceny.. ale durres je to najmenej lakave tam, co sa tyka mora. Mam ho cele prejdene ale autom, do turistickych destinacii by som nesla. Ale urcite to bude fajn dovca, ak sa podari, skuste si pozicat auto a ist na ine "schovane" plaze.

@olivia_c kde teda odporúčate? Kde sú pekne pláže ?

khu
2. júl 2025

Hotel Melia Durres

hellwant
2. júl 2025
@khu

Hotel Melia Durres

@khu ale to je 37 km severne od Durresu a autorka je v Durresu. To je co pisem. Plaze Golem, Qerret a plaze nad Durresom ako su tvoji znami patria regionalne pod Durres. Ale autorka ma tie apartmany v Durrese - podla mapy ked som pozrel-a tam ta plaz je slabsia aj podla hodnoteni.

aneta04
2. júl 2025

My chodíme veľa rokov, hlavne hore Sarandë, Ksamil ale vždy sa zastavíme v Durresi na 2 noci, buď zobral mas rad alebo už tam viac krát nepôjdeš. Durres je porovnateľný s talianskym Lido di Jessolo, alebo Bibione. Golem je už upravenejsi, je menej domorodcov.

aneta04
2. júl 2025

Fotky sú Durres a Golem

cukroska
2. júl 2025

Myslím, že ste si dobre vybrali. Hotel lacný a zároveň ponúka veľmi dobré služby,blízko pláže. Všetko máte na dosah a more je aj o šťastí ale myslím si,že si určite dovolenku užijete a bude sa vám páčiť. Ak nemáte veľké očakávania a prehnané nároky tak som o tom presvedčená,že bude dobre.A kto povedal, že nemôžete vyskúšať aj iné pláže. Ale hotel máte super a to je základ úspechu. Bude dobre,neboj sa.Peknú dovolenku.

kvieta
3. júl 2025

Ako je tam s platením kartou? Ojedinele, alebo v poho? A vývery z bankomatov? Vybrať €, alebo ich menu bez prepočtu?

autor
3. júl 2025

Ďakujem vám dievčatá nie sme nároční dúfam že bude fajn 😉

autor
3. júl 2025

A ešte mam otázku ak pôjdeme aj na inú pláž treba tam zaplatiť?

nikynike
3. júl 2025

V Durres je naozaj spinava voda.

vensko44
3. júl 2025

V Drači sme boli pred 2 týždňami, spracovala som z toho krátke video na youtube. Ak máte záujem, kuknite tu:

https://www.youtube.com/watch?v=VOXzUY9d9Cg

Snáď pomôže.😉🙋‍♀️
To isté videjko mám aj na FB, IG a TikToku😎

cuca
3. júl 2025
@vensko44

V Drači sme boli pred 2 týždňami, spracovala som z toho krátke video na youtube. Ak máte záujem, kuknite tu:

Snáď pomôže.😉🙋‍♀️

@vensko44
Paradne video💪,mozem poprosit link na ubytko a cez aku spolocnost ste kupovali letenky,odkial ste leteli?Dakujem

maminkadeticiek
3. júl 2025

Ak niekto pozna Albansko do akeho fakt dobreho,ale ze fakt dobreho hotela by ste odporucali?KVALITNE SLUZBY,KRASNE

autor
3. júl 2025
@vensko44

Snáď pomôže.😉🙋‍♀️

@vensko44 perfektné, to bola pláž durres?

vensko44
3. júl 2025

Áno...🤗

vensko44
3. júl 2025
@cuca

@vensko44
Paradne video💪,mozem poprosit link na ubytko a cez aku spolocnost ste kupovali letenky,odkial ste leteli?Dakujem

@cuca Ďakujem...samozrejme, leteli sme z Budapešti cez Ryanair a ubytko som rezervovala cez Booking, kde som hneď zabookovala aj taxi z letiska do apartmánu.
👉Pozrite si Lux Retreat na Booking.com! https://www.booking.com/Share-gjvq2P8

vensko44
3. júl 2025
@kvieta

Ako je tam s platením kartou? Ojedinele, alebo v poho? A vývery z bankomatov? Vybrať €, alebo ich menu bez prepočtu?

@kvieta Tak my sme mali aj kartu aj hotovosť v eurách, aj ked sa kartou tam uz da platit takmer vsade...ale vsimli sme si, ze ak sme platili hotovostou v eurach, prepocitavali to vyhodnejsim kurzom, ako ked sme platili kartou a kurz prepocitavala banka😉...takze za mna bolo najvyhodnejsie platit hotovostou eurami, ale vacsinou nam potom vydavali ich leky...🤗🤗🤗

aneta04
4. júl 2025
@vensko44

Snáď pomôže.😉🙋‍♀️

@vensko44 jejj super video🙂)

vensko44
5. júl 2025
@aneta04

@vensko44 jejj super video🙂)

@aneta04 Ďakujem🤗

Strana
z2