Dovolenka v Albánsku
Ahojte , ideme v auguste do Albánska. Do Durres do apartmánu elios room.
Boli ste niekde v okolí ubytovaní? Aká je tam pláž? a more? Boli ste spokojné?
V pohodicke plaz aj more
google mapy, streetview alebo fotky
https://www.google.com/maps/place/Beach+of+Durr...
tak isto pomoze youtube a vyhladat nejake video (amaterskych) dovolenkarov... uvidis mozno aj hotel / ubytovanie, plaz atd
Nebol som, prajem nech ti to vyjde. Z recenzii na google maps ma jedno zo slabsich hodnoteni v ramci Albanska. Ono pod Durres spadaju aj casti Golem, Qerret a tie su nizsie. Znamy z prace bol pred 1 a pol tyzdnom v oblasti Golem a vsetko v pohode, len vela meduz.
Nebola som osobne, ale kamoska tam teraz je a píše že malé divy 🙂) pláže sú krasne a malo ľudí. Aktuálne
Nebola som osobne, ale kamoska tam teraz je a píše že malé divy 🙂) pláže sú krasne a malo ľudí. Aktuálne
@khu prosím a v akej časti je ? na akej pláži?
Bola som pred rokmi dole az pri Korfu, co je uz Ionske more a bolo naozaj krasne. Hore v Durres sme vtedy zbierali dalsich dovolenkarov do lietadla, bola tam aj kamoska a vraj nic moc. Ak mas pochodenych viac destinacii, tak asi nebudes nadsena, mna uz by tam nikto nedostal kvoli sluzbam, ale to sa mohlo zmenit za tie roky.
Albansko je super krajina na dovcu, krasne more, fajn jedlo, napomocni ludia, pekne ubytko za dobre ceny.. ale durres je to najmenej lakave tam, co sa tyka mora. Mam ho cele prejdene ale autom, do turistickych destinacii by som nesla. Ale urcite to bude fajn dovca, ak sa podari, skuste si pozicat auto a ist na ine "schovane" plaze.
Albansko je super krajina na dovcu, krasne more, fajn jedlo, napomocni ludia, pekne ubytko za dobre ceny.. ale durres je to najmenej lakave tam, co sa tyka mora. Mam ho cele prejdene ale autom, do turistickych destinacii by som nesla. Ale urcite to bude fajn dovca, ak sa podari, skuste si pozicat auto a ist na ine "schovane" plaze.
@olivia_c kde teda odporúčate? Kde sú pekne pláže ?
Hotel Melia Durres
Hotel Melia Durres
@khu ale to je 37 km severne od Durresu a autorka je v Durresu. To je co pisem. Plaze Golem, Qerret a plaze nad Durresom ako su tvoji znami patria regionalne pod Durres. Ale autorka ma tie apartmany v Durrese - podla mapy ked som pozrel-a tam ta plaz je slabsia aj podla hodnoteni.
Fotky sú Durres a Golem
Myslím, že ste si dobre vybrali. Hotel lacný a zároveň ponúka veľmi dobré služby,blízko pláže. Všetko máte na dosah a more je aj o šťastí ale myslím si,že si určite dovolenku užijete a bude sa vám páčiť. Ak nemáte veľké očakávania a prehnané nároky tak som o tom presvedčená,že bude dobre.A kto povedal, že nemôžete vyskúšať aj iné pláže. Ale hotel máte super a to je základ úspechu. Bude dobre,neboj sa.Peknú dovolenku.
Ako je tam s platením kartou? Ojedinele, alebo v poho? A vývery z bankomatov? Vybrať €, alebo ich menu bez prepočtu?
Ďakujem vám dievčatá nie sme nároční dúfam že bude fajn 😉
A ešte mam otázku ak pôjdeme aj na inú pláž treba tam zaplatiť?
V Durres je naozaj spinava voda.
V Drači sme boli pred 2 týždňami, spracovala som z toho krátke video na youtube. Ak máte záujem, kuknite tu:
https://www.youtube.com/watch?v=VOXzUY9d9Cg
Snáď pomôže.😉🙋♀️
To isté videjko mám aj na FB, IG a TikToku😎
V Drači sme boli pred 2 týždňami, spracovala som z toho krátke video na youtube. Ak máte záujem, kuknite tu:
Snáď pomôže.😉🙋♀️
@vensko44
Paradne video💪,mozem poprosit link na ubytko a cez aku spolocnost ste kupovali letenky,odkial ste leteli?Dakujem
Ak niekto pozna Albansko do akeho fakt dobreho,ale ze fakt dobreho hotela by ste odporucali?KVALITNE SLUZBY,KRASNE
Snáď pomôže.😉🙋♀️
@vensko44 perfektné, to bola pláž durres?
Áno...🤗
@vensko44
Paradne video💪,mozem poprosit link na ubytko a cez aku spolocnost ste kupovali letenky,odkial ste leteli?Dakujem
@cuca Ďakujem...samozrejme, leteli sme z Budapešti cez Ryanair a ubytko som rezervovala cez Booking, kde som hneď zabookovala aj taxi z letiska do apartmánu.
👉Pozrite si Lux Retreat na Booking.com! https://www.booking.com/Share-gjvq2P8
Ako je tam s platením kartou? Ojedinele, alebo v poho? A vývery z bankomatov? Vybrať €, alebo ich menu bez prepočtu?
@kvieta Tak my sme mali aj kartu aj hotovosť v eurách, aj ked sa kartou tam uz da platit takmer vsade...ale vsimli sme si, ze ak sme platili hotovostou v eurach, prepocitavali to vyhodnejsim kurzom, ako ked sme platili kartou a kurz prepocitavala banka😉...takze za mna bolo najvyhodnejsie platit hotovostou eurami, ale vacsinou nam potom vydavali ich leky...🤗🤗🤗

Ideme v pondelok 😃