Dovolenka v Bahraine
Prosím vás boli ste tam niekto? Rozmýšľam ze na ďalší rok by som išla. S deťmi cena vyskočila do nebies ale išla by som sama alebo s nejakou kamoškou však predsa s deťmi chodím kade tade a sama som nebola nikde asi 8 rokov? 😅 Tak budem troska sebecká. Naozaj je tam tak krásne ako ukazujú fotky z cestovky?, mate nejaké tipy triky ktoré vám v tejto krajine pomohli? Čomu sa vyhnúť? Mate nejaké osobne sebou urobene fotky pre inšpiráciu? Ďakujem 🥰
@anonym_autor bola som sept/okt.v hoteli Vida hotel, vedla hotela Adress. Bola som so segrou, chceli sme si iba oddychnut a boli sme sklamane a skoncilo to az reklamaciou v Hydrotour, ktoru nam sice uznali, ale ta ciastka ktorou nam to kompenzovali bola smiesna. Neviem ani odkial zacat, sluzby nezodpovedali 5* hotelu, malokedy mal na vas personal cas, prip.aj zabudal, ked sme si nieco objednali, strava zodpovedala 3*, ak nie horsie (rozvarene lacne cestoviny, ktore sa trhali na vidličke a padali z nej), alebo keksovy zaklad kolaca, ktory bol tak tvrdy, ze ani nozikom sme neprerezali. Casto plna restauracia, cakalo sa niekedy pred nou, kym sa uvolni miesto. Z jedla sme sa vyhadzali (najskor mylna domnienka, ze zo slnka, ale vylucili sme to, nakolko chodime do emiratov kazdy rok, rovnaky opalovaci krem, rovnake slnko atd.a nikde nam nic nebolo, len tu, 3 dni sme sa hanbili chodit az na plaz, ked sme vylucili salaty a umyvanu zeleninu, zahadne to zmizlo z tela, takze nieco v strave bolo). Mimochodom tento problem mali aj ini a poculi sme ich na plazi, ako to rozoberaju tiez, ze nevedia z coho. Dalsia vec- stavebny ruch, ale taky, ze to sa o dovolenke ani neda povedat, najhorsie bolo striekanie farieb na altanky priamo na plazi, ktore vietor roznasal po vsetkych turistoch, o acetonovom smrade ani nevravim, sialene. S hydrotourom sme sa este pohadali aj preto, ze v inzerate uviedol, ze ma hotel 2 bazeny, frajeri dali fotku bazena susedneho hotelu, kam sa nedostanete a nasledne tvrdili, ze si stoja za tym, co v inzerate je, ale zvlastne ze po nasej reklamacii a ze to budeme riesit aj na SOI ta fotka bazena z webu hned zmizla 🙂 za mna toto vsetko jeden z najhorsich zazitkov, aky clovek na dovolenke moze mat...za nas nikdy viac Bahrain, vratime sa opat do Emiratov ako kazdy rok, vyslo nas to vzdy lacnejsie, ak ideme na vlastnu past a dostaneme ovela lepsi servis v 5* hoteli, bezpecnu stravu a celkovo vyssi standard.

Čomu sa vyhnúť? Ísť tam cez leto, sú tam horúčavy, takze skôr niekedy na jar alwbo jeseň