Dovolenka v Budapešti - rady a tipy

jankastubka
18. jan 2015

Ahojte, v lete rozmyslame nad predlzenym vikendom v budapesti. Chceme stravit 2 noci v Aquaworld Ramada a aspon dve noci v nejakom lacnejsom ubytku aby sme si pozreli mesto. Ideme s malym dietatom (2 roky).
Uvitam v tejto diskusii rady a tipy na:
- ubytovanie
- program, ktory si nenechat ujst, ktory ale zvladne male dieta
- ako cestovat po budapesti - napr. plati sa v mhd aj za 2 rocne dieta a kocik (neviem to vygooglit)
- kam sa ist najest a pod.
Dakovala

mirage
20. mar 2017

Boli ste?Aj ked pred dvomi rokmi, ale hladam tipy..

jankastubka
autor
20. mar 2017

@mirage ano boli sme. Bolo super. 2 noci sme boli ubytovani v hoteli cez zlavovy portal a dalsie 2 noci v Ramade.
Navstivili sme Hrad Buda, parlament, zoo, tropicarium, prechadzka po cetre a margitszieget. Vsetko bolo super.
Za male dieta v mhd sa neplatilo.

mirage
20. mar 2017

@jankastubka super, dakujem 🙂 ja uz mam vacsie deti, chceme sit na noc do Pesti, prespat, jeden den mesto a druhy Aquaworld. Teda hlavne ten ma zaujima.. Cize ste boli spokojni?

jankastubka
autor
20. mar 2017

My sme tam boli aj ubytovani, takze pre nas cely hotel super. Hotel mali obsadeny, tak nas bez priplatku dali do apartmanovych domcekov. Takze za cenu izby sme mali obrpvsky dvojizbovy apartman aj s kuchynkou a terasou. Jedina skoda, ze sa nam akurat vtedy pokazilo pocasie, takze vonkajsiu cast sme az tak nevyuzili. Ale aj vnutri super.
V ramci ubytka sme mali narok aj na detsky kutik, bongoo kids klub, ten bol super. Mali sme cast bazenov a saun aj len pre ubytovanych hosti a mali sme aj pristup do tej verejnej casti. Obe boli super, jedina skoda ze v case ked sme tam boli, boli pokazene umele vlny.
My sme mali v cene len ranajky, tie boli uzasne. Aj pre deti kopec veci na vyber. Celkovo pre deti aj v tom aquaworlde, male zachody, a pod. Mali to tam premyslene. Ale dalo sa aj tam v kantine za normal ceny najest, nie ako na slovensku kde je to predrazene.
A oplatilo sa doplatit si neskory check out, v ramci ktoreho sme mali este vstup do aqawoldu, a nemuselo sme sa ponahlat s balenim, aj dieta nam este mohlo pospat na izbe. Ten neskory check out vysiel lacnejsie ako keby sme chceli vstup aj do bazenoveho aj saunoveho sveta.

mirage
20. mar 2017

@jankastubka Ja mam vacsie deti,takze uz male zachody a baby friendly nam netreba 🙂 skor ten aquapark, tobogany, ci tam bolo preplnene atd 🙂 Dakujem.

jankastubka
autor
20. mar 2017

@mirage tobogany boli super. My sme boli cez tyzden, takze preplnene nebolo. Neviem ako je to cez vikend. My sme boli spokojni a to sme uz toho pochodili dost.