icon

Dovolenka v Bulharsku pre dve osoby

sari24
26. jan 2015

Ahojte 🙂

otázka znie, že či sa oplatí apartmán pre dvoch ľudí, ktorí ešte nemajú deti alebo stačí v tomto prípade len jedna izba? Pre mňa je apartmán trochu zbytočný, partner naopak uvažoval nad ním - oplatí sa, či nie? Lebo predpokladám, že kvôli tomu pojde aj cena hore.
Ešte by som sa chcela opýtať, či neviete poradiť nejakú spoľahlivú cestovnú kanceláriu, ktorá ponúka dovolenky nie príliš predražené

belllinka
27. jan 2015

Akože toto sú už čo za otázky?? To my ti máme povedať, či potrebujete na dovolenke 2 izby alebo vám stačí jedna? A to, že apartmán stojí viac ako 1 izba je snáď jasné 🙄

mikys1
27. jan 2015

ahoj mi ideme do Bulharska autom sme 5 členná rodina ideme na 10 dní za 600€ cez booking.com pozri tam obídeš poplatky v cestovkách.

sissy27
27. jan 2015

@belllinka niekedy rozmýšľam, ako sa ľudia dokážu rozhodnúť o naozaj dôležitých veciach, keď na každú somarinu potrebujú názory cudzích 😅 o tom, ako si naši rodičia vôbec dokázali poradiť bez internetu radšej pomlčím 😀

@sari24 čo chcete na tej dovolenke robiť? keď sedieť na hoteli, prípadne sa tam chystáš variť, tak určite apartmán... v prípade, že sa pohádate a nechcete jeden druhého ani vidieť, tak má apartmán tiež svoje opodstatnenie... ale ak chcete "nie príliš predraženú dovolenku" - aj keď neviem, čo konkrétne pod tým myslíš, jednoduchšie by bolo uviesť rozpočet, ktorý na to máte - tak potom to nejde dokopy s apartmánom...a nie je apartmán ako apartmán - hotelový znamená väčší luxus za viac peňazí, súkromný apartmán môže vyjsť lacnejšie, ale je to bez stravy a môžu sa vyskytnúť ďalšie poplatky (napr. za plážové lehátka a slnečníky, ktoré obyčajne bývajú zahrnuté v cene za hotel)...

jasminet
27. jan 2015

@sari24 na dovolenku do bulharska sa chodi kvoli moru, jedlu, nocnemu zivotu... 2 ludia v pohode vydrzia v jednej izbe, aj tak tam budete chodit iba prespavat. ak chces apartman s kuchynkou, take moc v bulharsku nie su - uplne zbytocne, jedlo tam stoji par supov a je vynikajuce.

mawka
27. jan 2015

no ja neviem, ale ked sme boli v BG teraz v lete s detmi, tak sme sa v izbe len prezliekali a spali, inak sme boli stale vonku. boli sme cez cestovku v hoteli, mali sme rodinnu izbu, cize dve miestnosti, kupelka, wc, balkon a miesta bolo az az pre 4. jedli sme v hoteli ale aj vonku, fakt ze jedlo je tam dost lacne a vynikajuce, takze varit tam netreba. ak by sme sli len dvaja, jedna izba nam bohato staci, jedli by sme vonku a rozhodne by sme to riesili tiez cez booking.com ako to tu bolo spomenute. ale do BG by som sa rozhodne autom, busom netrepala. som rada, ze sme leteli.
ale suhlasim so @sissy27 na toto netreba nazor inych, ved ak je to bez deti, take rozhodovanie je uplne jednoduche. vobec by som to neriesila. jedna izba, jest vonku, uzivat si slnko, more, atrakcie, spoznavat. nie je o com. v izbe sa u mora len spi a sexuje 😀

jasminet
27. jan 2015

@mawka my do bulharska sme chodili a aj chodit budeme autom (chystame sa asi aj buduci rok s detmi), prespime bud v plovdive, alebo v horach (aj tam, aj spat).

mawka
27. jan 2015

@jasminet ja si poznam deti, preto by som s nimi nesla takto. by sa unudili. ale bez deti by som jedine tak autom, ze by som aj poznavala po ceste nieco. mna to valanie u mora neberie nejako 🙂

jasminet
27. jan 2015

@mawka tak to hej... nasi nastastie vydrzia aj viac, takze s nimi sa da. a hory su tam krasne, oplati sa ist pozriet

sari24
autor
27. jan 2015

@belllinka
@sissy27
@mawka Baby ja som sa normalne opytala,mne je uplne jasne co od dovolenky ocakavam a ani by som tu nepisala. S partnerom sa dohodnut da to nie je o tom ze on si stoji za svojim a ja za svojim len ked spomenul ten apartman ze by mu bol lepsi tak som sa zamyslela a hladala a prisla na to ze nie to aj tak hlupost pre dvoch ludi ktori sa stravovat budu niekde vonku. Ja vas neprosim o to aby ste za mna rozhodli ale len nejaky nazor ci sa to aspon oplati....pre mna nie ani penazi tolko nemam. Uz ked sme pri tych poziadavkach tak zohladnujem cenu to ako to vyzera, dostupnost k plazi a do tej ceny je zaratana aj letenka.
Ach to aby clovek sa bal opytat, lebo tie rekacie ludi su zarazajuce hoci dakujem aj za odpovede...najmä za tie kde ste rezervovali dovolenku

sari24
autor
27. jan 2015

@jasminet ;) to ze apartmanov je zalostne malo...asi som len prilis chcela zohladnit aj partnerove prianie

jasminet
27. jan 2015

@sari24 apartmanov je kopec, ale bez kuchynky... kuchynkove malo. a vsak ked on chce apartman, nech ho zaplati.

palomka
27. jan 2015

@sari24 cestovka Solvex ma casto super akcie na Bulharsko a aj sa specializuje na tuto krajinu asi najviac zo vsetkych cestoviek. a apartman vam bude zbytocny, ten by som brala pri detoch, hoci si myslim, ze aj tak by chceli byt v jednej miestosti s nami 🙂 A malo kde je apartman len pre 2 osoby. Ak chces varit, tak mozno skor studio, kde mas izbu s kuch. kutom ;)

mawka
27. jan 2015

@palomka solvex ma dost pruserov.

@sari24 my sme boli cez koala tours, ale sprostredkovavala to invia. vraj lacne zajazdy, hehe. mam teraz ponuku priamo od koaly a aj napriek tomu, ze tento rok zdrazeju dovolenky, cenu mam lepsiu ako mi vyratala invia 😅

sari24
autor
27. jan 2015

@jasminet to by nebol problem kebyze som ja necitila ze jeho peniaze by sli do luftu..jedine ak by to bolo prekvapenie..nie ja som od zaciatku pozerala cenovo aj vzhladovo pekne izby a apartmanom ma zaskocil neskôr

Vdaka za odpovede kazdopadne

sari24
autor
27. jan 2015

@palomka
@mawka pozerala som aj orostours tam aj ceny boli fajn ale potom som sa dostala k dvom recenziam kde zakaznici vobec neboli spokojni takze hladam aj inde i ked nespokojnych ludi sa najde asi vsade

jasminet
27. jan 2015

@sari24 skus oslovit aj priamo hotel, penzion v bulharsku a dopravu si zabezpecit individualne... my uz cez cestovky nechodime vobec

wenka25
27. jan 2015

@sari24 ked sme este boli s muzom sami sme si v nedelu zajednali zajazd do Bulharska,v utorok leteli,bolo to super,mali sme len ranajky a zvysok sme sa prestravovali za par eur po restikach takze podla mna mas apartman zbytocny.....a poviem ti takto last minute nas vysiel 330eur kompletka s letenkou aj letiskov. poplatkami na osobu,boli sme 12dni a co sli slovaci busom 2 dni a zajednavali si zajazd dlho vopred platili o 17eciek menej ako my a este to mali len na 10dni.....a este ak ti mozem poradit kukaj skor primorsko,tam je to este lacne,co boli kamosi na Slnecnom pobrezi vraveli ze aj v restauraciach a obchodoch to bolo o poznanie drahsie

wenka25
27. jan 2015

@wenka25 a sli sme cez Turancar.....

andromedatour
27. jan 2015

Dobrý deň,

12 dňový letecký pobyt do Bulharska s odletom 31.7. 2 015 z BA / KE / SLD v 3 hviezdičkovom hotely s raňajkami a cestovným poistením 972€ komplet cena pre 2 dospelých. Možnosť doplatiť polpenziu, v tom prípade je konečná cena 1 123€. Hotel sa nachádza v centre Slnečného pobrežia cca. 10 minút od pláže. Ak potrebujete viac informácií, alebo kalkuláciu na iný termín, kontaktujte ma prosím.

Ďakujem!

mary75
27. jan 2015

@sari24 skús pozrieť ponuky CK HECHTER.máš tam tabulku podla ktorej si vypočítaš presnú cenu

wieruska1
27. jan 2015

letenka do bulharska 200€ aj s poplatkami aj so vsetkym
2x200€
trabsfer z/na letisko +- 2x20€
slusny hotel napriklad v sozopole do 400€ na 11 dni (da sa aj za 200 aj za 2000) za tych 400 je tak okolo 500m od plaze ....www.booking.com
jedlo v bulharskych hoteloch je ubohe...na ulici sa najete za 5 eur na osobu aj so salatom

belllinka
27. jan 2015

Ja som z toho jedla v Bulharsku nebola velmi nadsena. Akurat tak z palaciniek, co robili cerstve na ulici.

sari24
autor
27. jan 2015

@mary75 ďakujem 😉
@wieruska1 @belllinka Na hocijakej dovolenke som ani nejedla hotelové jedlo, buď sme si navarili alebo reštiky. Navyše by ma to kus obmedzovalo sa zastaviť na raňajky, obed a večeru vždy v stanovený čas

syja
28. jan 2015

@sari24 tak ak ti ide o cenu skus pozriet napr. alfatravel penzion dajana ale je ich tam viac na výber a tam maš vo first moment komlet cenu pre dvoch letecky na 11 dni termin od 10.7. v sume spolu za obidvoch 760 EUR pripadne este plus poistenie