Dovolenka v Bulharsku s deťmi
Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka
@evel ahoj pls. aké je tam more? v živote som nebola v Bulharsku a teraz rozmýšlame - máme 3,5r dcéru a 0,5r syna...je plytké také pre deti nie búrlivé?
Ahojte, no ja pozeram Vase nazory, takisto uvazujeme tento rok nad Bulharskom ... este sme s malou pri mori neboli ( ma 5 rokov ) a ten rozpocet tiez nie je moc vysoky... viete mi poradit nejaku dobru cestovku, hlavne nie tie TOP, ktore maju neskutocne premrstene ceny :( dakujem
Dievčata, čo take sa oplati nakupit v BG-ideme prvýkrat... Dakujem.
Ahojte dievčatá. Ako cestujete do Bulharska? Ja mám 6.mesačnú dcérku a máme poriadny ekzém, preto chcem ísť do Bulharska lebo tam sa dá letecky, autom sa nedovážim.Neviem či to nie je skoro s malou ísť. Koľko mali vaše detičky rokov keď ste cestovali s nimi po prvý raz?
@madaraszka ahoj, môžem prosím napísať v ktorom konkrétnom hoteli či penzione ste boli? vdaka
Ahojte podelim sa s vami o skusenost s dovolenkou v Bulharsku. Boli sme minuly rok, na slnecnom pobrezi a dcera vtedy mala 4 roky. Isli sme busom a cestu zvladla bez problemov. Boli sme cez Globtour, v hoteli Poseidon, mali sme velky apartman, spalna, kuchyna s obyvackou a kupelna s velkou rohovou vanou. Hotel ma aj velky bazen a aj detsky bazen. Je blizko k plazi. Plaze su tam piesocnate, siroke, more bolo teple. Pacilo sa nam 🙂
@katka444 No neviem či som to nenapísala v mojom predchádzajúcom príspevku, ale ak nie, tak sme boli v Grand Hotel Primorsko. Bol blízko severnej pláže, asi 200 m, na opačnú stranu bol asi 400 m aquapark, neďaleko medzi hotelékmi malý lunapark a zájazd bol cez Globtour.
Dievčata, čo ste si nakupili na dovolenke v BG? Co sa oplati a je to dobre a zaujimave a u nas take niet?
ženy, hilfe...ja som taký nerozhodný typ, že neviem, čo by som mala vybrať...mm mi dal rozpočet do cca 1800e, viem, že chcem AI, letecky a isto nie slnečné ani zlaté piesky...malá má necelé 3 roky a chcela by som možno aj nejaký ten výlet...a nemám rada davy ľudí...
@madaraszka dakujem 😉
DOBRY DEN
vedel by mi niekto poradit - ako je to zo stravovanim v Bulharsku . Idem do kitenu , doplatok vecere su v hoteli + 7€ za osobu . Nevie niekto co tam stoji vecera v beznej restike ??? Ci ma zmysel doobjednat vecere ., VOPRED DAKUJEM
Dievčata a chlapci, čo sa oplati kupit si z dovolenky v BG? Nie že by som tam išla len nakupovat, no ... Co sa oplati apod. Dakujem
no to by zaujímalo aj mňa, keďže ideme prvýkrát, či sa oplatí aj nakupovať..
@madaraszka ahoj citala som na tento hotel aj velmi zle recenzie. ze vobec nezodpovedal 5hviezdickam... uvazujem o nom, mozes mi dat viac info o tom ako si bola spokojna? jedlo, more , hotel atd? dakujem
@krasneleto Ahoj nuž počula som už aj ja, že boli nejaké sťažnosti, ale k tomu sa ja neviem vyjadriť. Vtedy keď sme tam boli my , rok 2010, bolo všetko vporiadku. Niekde tu vyššie som dala link na moju recenziu. Viac k tomu neviem dodať.
@bebebrumik @saona my sme boli dva roky po sebe v Bulharsku. Rok 2011 aj rok 2012 a tento rok ideme znovu 🙂 .
Strava je v podstate v takých cenách ako u nás, možno trošku lacnejšia. Oplatia sa tam kúpiť ryby, teraz mám na mysli v supermarketoch. Ale ak máte stravu, tak sa Vás to netýka 🙂 .
Majú tam aj lacné oblečenie, dajú sa tam kúpiť aj značkové veci, teda veci pod značkami hlavne Adidas, Lacoste, Puma, Hollister, Abercrombie&Fitch. Tieto veci sa fakt oplatia. Majú tam neskutočný výber oblečenia, tak sa pripravte 😀 . Obuv je tiež veľmi bohatá na ponuku. Okuliare, parfémy, darčekové predmety, kabelky, peňaženky...No skratka všetko 😀
@iwuskaaa dakujem pekne za odpoved🙂
Ahojte ženušky, prosím Vás tie, ktoré ste boli nedávno na Slnečnom pobreží, koľko stoja lehátka so slnečníkom na pláži? A ešte tie, ktoré zvyknete letieť s drobčekmi ako je to s jedlom a tekutinami do lietadla?Máme 9 mesačnú babu,ktorá ide letieť prvý krát.Bojím sa, že lietadlo bude meškať ( máme všelijaké skúsenosti) a batožina bude už fuč.Ďakujem za všetky komenty 🙂

Ahojte, neviem, ci ste niektoskusali v Bulharsku časť OBZOR, je menej znama, ale podla mna pre deti super... naplazi nie je hlava na hlave, su tam krasne parky a ihriska pre deticky - mesecko sice mensie,ale promenadka tam je aj obchody,ale nie diskoteka na diskoteke, ja ked sa rozhodnem niekedy znova pre BUlhrasko tak rozhodne tam..