icon

Dovolenka v Bulharsku s deťmi

janet24
23. mar 2012

Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka

evel
21. apr 2013

Ahojte, neviem, ci ste niektoskusali v Bulharsku časť OBZOR, je menej znama, ale podla mna pre deti super... naplazi nie je hlava na hlave, su tam krasne parky a ihriska pre deticky - mesecko sice mensie,ale promenadka tam je aj obchody,ale nie diskoteka na diskoteke, ja ked sa rozhodnem niekedy znova pre BUlhrasko tak rozhodne tam..

maskyna
22. apr 2013

@baklik ahoj,aj my sa rozhodujeme ci ist do bulharska koncom maja s rocnym babetkom no neviem ci tam este nebude zimne more a tak,nemas nahodou skusenosti kedze sa chystas tiez koncom maja?

baklik
22. apr 2013

@maskyna ahoj, ja som mala na mysli, ze nas syn bude mat 1,5 r. koncom maja, nie, ze my by sme vtedy sli . 🙂
nuz podla mna bude v maji este chladne more, to je potom lepsie ist v septembri, v prvej polovici, ked je este teplo a more je vyhriate, vraj teplejsie ako v juni.

maskyna
22. apr 2013

@baklik vdaka,zle som si precitala 😀 ,tiez si myslim ze bude more este chladne,takze to isti to turecko,lebo my mozme len koncom maja.

pralinkaaa
27. apr 2013

@evel ahoj pls. aké je tam more? v živote som nebola v Bulharsku a teraz rozmýšlame - máme 3,5r dcéru a 0,5r syna...je plytké také pre deti nie búrlivé?

cubatour
29. apr 2013

Ahojte, no ja pozeram Vase nazory, takisto uvazujeme tento rok nad Bulharskom ... este sme s malou pri mori neboli ( ma 5 rokov ) a ten rozpocet tiez nie je moc vysoky... viete mi poradit nejaku dobru cestovku, hlavne nie tie TOP, ktore maju neskutocne premrstene ceny :( dakujem

bebebrumik
2. máj 2013

Dievčata, čo take sa oplati nakupit v BG-ideme prvýkrat... Dakujem.

ilbruk
3. máj 2013

Ahojte dievčatá. Ako cestujete do Bulharska? Ja mám 6.mesačnú dcérku a máme poriadny ekzém, preto chcem ísť do Bulharska lebo tam sa dá letecky, autom sa nedovážim.Neviem či to nie je skoro s malou ísť. Koľko mali vaše detičky rokov keď ste cestovali s nimi po prvý raz?

billam
3. máj 2013

@ilbruk 16m.

katka444
6. máj 2013

@madaraszka ahoj, môžem prosím napísať v ktorom konkrétnom hoteli či penzione ste boli? vdaka

cutty
6. máj 2013

Ahojte podelim sa s vami o skusenost s dovolenkou v Bulharsku. Boli sme minuly rok, na slnecnom pobrezi a dcera vtedy mala 4 roky. Isli sme busom a cestu zvladla bez problemov. Boli sme cez Globtour, v hoteli Poseidon, mali sme velky apartman, spalna, kuchyna s obyvackou a kupelna s velkou rohovou vanou. Hotel ma aj velky bazen a aj detsky bazen. Je blizko k plazi. Plaze su tam piesocnate, siroke, more bolo teple. Pacilo sa nam 🙂

madaraszka
6. máj 2013

@katka444 No neviem či som to nenapísala v mojom predchádzajúcom príspevku, ale ak nie, tak sme boli v Grand Hotel Primorsko. Bol blízko severnej pláže, asi 200 m, na opačnú stranu bol asi 400 m aquapark, neďaleko medzi hotelékmi malý lunapark a zájazd bol cez Globtour.

bebebrumik
6. máj 2013

Dievčata, čo ste si nakupili na dovolenke v BG? Co sa oplati a je to dobre a zaujimave a u nas take niet?

kamka17
6. máj 2013

ženy, hilfe...ja som taký nerozhodný typ, že neviem, čo by som mala vybrať...mm mi dal rozpočet do cca 1800e, viem, že chcem AI, letecky a isto nie slnečné ani zlaté piesky...malá má necelé 3 roky a chcela by som možno aj nejaký ten výlet...a nemám rada davy ľudí...

katka444
7. máj 2013

@madaraszka dakujem 😉

peter190
9. máj 2013

DOBRY DEN
vedel by mi niekto poradit - ako je to zo stravovanim v Bulharsku . Idem do kitenu , doplatok vecere su v hoteli + 7€ za osobu . Nevie niekto co tam stoji vecera v beznej restike ??? Ci ma zmysel doobjednat vecere ., VOPRED DAKUJEM

meruska
9. máj 2013

@peter190 urcite stoji menej, napr. minuly rok v primorsku nas stala vecera od 2 do 5.5€ s napojom a to som mala i rostenku na dubakovej omacke

mirko
13. máj 2013

@ilbruk prvy krat sme boli, ked mal starsi syn 7 mesiacov-letecky, a ked uz sme mali aj druheho syna ten mal cca 11mesiacov, to uz sme ale boli autom....

bebebrumik
23. máj 2013

Dievčata a chlapci, čo sa oplati kupit si z dovolenky v BG? Nie že by som tam išla len nakupovat, no ... Co sa oplati apod. Dakujem

saona
26. máj 2013

no to by zaujímalo aj mňa, keďže ideme prvýkrát, či sa oplatí aj nakupovať..

krasneleto
26. máj 2013

@madaraszka ahoj citala som na tento hotel aj velmi zle recenzie. ze vobec nezodpovedal 5hviezdickam... uvazujem o nom, mozes mi dat viac info o tom ako si bola spokojna? jedlo, more , hotel atd? dakujem

tretulka
27. máj 2013

@terkalr do akeho hotela idete? my sme boli pred 2r, tento rok sa chystame tiez, len sa nevieme rozhodnut, ci zas Slnecne pobrezie alebo nieco mensie, za slobodna sme boli v Obzore a Kraneve, Obzor by som si rada pozrela znovu 🙂

madaraszka
27. máj 2013

@krasneleto Ahoj nuž počula som už aj ja, že boli nejaké sťažnosti, ale k tomu sa ja neviem vyjadriť. Vtedy keď sme tam boli my , rok 2010, bolo všetko vporiadku. Niekde tu vyššie som dala link na moju recenziu. Viac k tomu neviem dodať.

iwuskaaa
27. máj 2013

@bebebrumik @saona my sme boli dva roky po sebe v Bulharsku. Rok 2011 aj rok 2012 a tento rok ideme znovu 🙂 .
Strava je v podstate v takých cenách ako u nás, možno trošku lacnejšia. Oplatia sa tam kúpiť ryby, teraz mám na mysli v supermarketoch. Ale ak máte stravu, tak sa Vás to netýka 🙂 .
Majú tam aj lacné oblečenie, dajú sa tam kúpiť aj značkové veci, teda veci pod značkami hlavne Adidas, Lacoste, Puma, Hollister, Abercrombie&Fitch. Tieto veci sa fakt oplatia. Majú tam neskutočný výber oblečenia, tak sa pripravte 😀 . Obuv je tiež veľmi bohatá na ponuku. Okuliare, parfémy, darčekové predmety, kabelky, peňaženky...No skratka všetko 😀

terkalr
27. máj 2013

@tretulka ideme cez cestovku na Slnecne pobrezie hotel Selene 2...uvidime co to bude zac,nejak sme ho neriesili,objednali sme pobyt a uvidime az tam,co to bude za hotel...mame rodinnu izbu...v Bulharsku som naposledy bola ako 11rocna.

terkalr
27. máj 2013

@ilbruk ideme letecky a Dianka bude mat 8 mes.

bebebrumik
27. máj 2013

@iwuskaaa dakujem pekne za odpoved🙂

legorka
27. máj 2013

Ahojte ženušky, prosím Vás tie, ktoré ste boli nedávno na Slnečnom pobreží, koľko stoja lehátka so slnečníkom na pláži? A ešte tie, ktoré zvyknete letieť s drobčekmi ako je to s jedlom a tekutinami do lietadla?Máme 9 mesačnú babu,ktorá ide letieť prvý krát.Bojím sa, že lietadlo bude meškať ( máme všelijaké skúsenosti) a batožina bude už fuč.Ďakujem za všetky komenty 🙂

janynkaaa
27. máj 2013

@legorka ahoj minuly rok stal slnecnik + 2 lehatka 8 leva na den 🙂 mi sme boli ked mala rok a dva mesiace a brala som jej asi 3 jupiky do lietadla , 2 presnidavky , banan a brumiky a nic nezobrali iba som ochutnala z toho jupika ale ja co som mala voodu tak tu mi zahodil 🙂