icon

Dovolenka v Bulharsku s deťmi

janet24
23. mar 2012

Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka

mita9
18. júl 2013

@epelino ideme na 12dni penzion Popov (uz sme tam boli 2x tak vieme do coho ideme 🙂 ....... ) dakujeme 🙂

epelino
18. júl 2013

@mita9 A to mate cez cestovku alebo ste sa uz priamo nakontaktovali na nich, ked ste tam boli?

mita9
18. júl 2013

@epelino cez cestovku 🙂

legorka
18. júl 2013

@sundance ani by som nepovedala,že krajšie,ale určite menej rušné.Na Slnečnom máš pri mori niekoľko radov slnečníky a lehátka,ktoré stoja každý extra 8 leva ( cca 4 e)- to je pre nich platená zóna a tam ťa so stanom nepustia.Za čiarou si už môžeš dať čo chceš,ale nebudeš blízko pri mori.

legorka
18. júl 2013

@mita9 plienky sme kupovali aj my tam....2O ks č.4 stáli cca 6 euro.Hipp jedlá cca 2,5 e a čajík Hipp cca 5 e.Bolo to na Slnečnom,takže v Obzore to určite zoženieš lacnejšie.Peknú dovču!

mita9
18. júl 2013

@legorka fuu riadne drahe plienky 😀 , ale dakujem krasne za info 🙂

semina
18. júl 2013

Dobry vecer .. V auguste sa chystame na slnecne pobrezie konkretne hotel Kotva ... Prosim Vas su tam bankomaty??? daju sa tam vyberat peniazky ci len platit kartou ???????? 🙂

terkalr
18. júl 2013

@chavierka ja som si vybavila pas,vraj sa da ist na OP,ale ten novy cipovy.A ja mam este ten plastovy.Lacnejsie by ma sice vysiel vybavit novy OP,ale s pasom sa budem citit istejsie.I, ked pytaju za vybavenie 33 eur!

chavierka
19. júl 2013

letí niekto dnes na slnečné pobrežie?

cencula
19. júl 2013

a kto letí zajtra z Košíc do Prímorska? resp. odchádza z Martina vlakom do Košíc 14,57??? pridá sa niekto?

baritus
19. júl 2013

@legorka Ahoj! ďakujem za odpoveď a mala by som ešte jednu otázočku. Tie zmenárne sú otvorené aj večer? po 8mej Lebo vyzerá to tak že ak mm nezoženie pondelok v Ba Levu tak vieme zameniť len tam. Tu u nás v meste nikde nie je a aj v bankách treba objednať. Najskôr by nám vedeli zameniť stredu a my utorok letíme. Takže tak ☹

ilbruk
21. júl 2013

Dievčatá, prosím vás pri malinkých detičkách aké buginky alebo kočíky ste brali? Ráta sa to do batožiny? Balili ste to do tašky alebo ako ste to na letisku dávali?

ludkazh
21. júl 2013

@ilbruk ahoj....s kocikom možeš íst až k lietadlu a potom ti ho daju do batožinoveho priestoru...ked budete vystupovat z lietadla tak ti ho hned daju.....kočik sa nerata do batoziny...ja som ho nebalila ...len sme ho zložili .....

tigra440
21. júl 2013

@ilbruk kocik som brala na sk az pri lietadlo nerata sa to do batoziny ale oznacia ti ho a v bulharsku mi ho dali na pase spat a naspat z bulharska tak isto az pri lietadlo a v BA mi ho hned pri vystupovani dali pri schodikoch .....nebalila som len som ho poskladala

tigra440
21. júl 2013

@semina ahoj citam ze sa chystate na slnecne pobrezie aj my chceme ist v auguste a padol mi do oka ten isty hotel kotva ....idete so stravou ? a kolko vas vyjde ?

semina
21. júl 2013

@tigra440 Ahoj ano chystame 🙂))) ideme ano do hotela Kotva cez Koalu , ideme 6 z toho 4 dospely a dve deti , mame polpenziu ... ideme 7.8 z Kosic ... pred troma dnami sa odtial vratila znama a si to chvalila ... strava je tam vraj lacna alebo taka ako u nas ale porcie su väcsie ... a aj oblecko si nakupila lacno 🙂)))))

legorka
21. júl 2013

@baritus ahoj, prepáč bola som mimo....tie zmenárne sú otvorené určite dlho,nemusíš sa báť a myslím,že keby si im ponúkla aj euro,nemajú problém.

xen21
22. júl 2013

ahojte nechystate sa niekto do htl kotva na slnecnom teraz niekedy?my ideme 30.7.-9.8.,,,ozvite sa :D

baritus
27. júl 2013

@legorka ahoj. Ahoj aj keď ste tu boli vy bolo v mory toľko tých zelených riasov? Malá my nechce do vody☹. Strašné.Voda je normálne zelená ☹

legorka
27. júl 2013

@baritus joooooj ☹ nie, my sme nemali riasy,to vie naštvať,no snáď sa to vyčistí a malá sa ti vykúpka ešte.

janicka83
31. júl 2013

@semina ahoj, my ideme tiež do htl Kotva, polpenzia v termine 6.8.-16.8....takze sa tam zrejme stretneme...alebo mozno aj nie, ak to tam bude velmi velke... 🙂

semina
31. júl 2013

@janicka83 ahoj ....ale snad pri detskych bazenoch aj hej 🙂)))) my ideme 7.8 - 17. 8 ...

janicka83
31. júl 2013

@semina tak to hadam aj ano, pozeram, ze mas dceru Emu, tak tam budu s tou mojou minimalne dve 🙂

semina
31. júl 2013

@janicka83 idete tam prvykrat??? my ano ...tak som zvedava 🙂) ale uz sa velmi tesime aj deti ale oni hlavne na lietadlo .. 🙂

sjusiquatro
31. júl 2013

baby boli ste niektorá na dovolenke a platili ste na splatky?

janicka83
1. aug 2013

@semina my sme boli s muzom v primorsku, ale pred 7 rokmi...ja som sa do bulharska chcela vratit, toto bol manzelov vyber, hlavne teda kvoli detom .... tak uvidime, ako bude...lebo recenzii na hotel je strasne vela popisanych a su aj take aj take...teraz sa vratil zo slnecneho bratranec a som pocula, ze vraj "handry" su tam lacne, si nieco pokupil ale on mal v nejakom hotely all incllusive a vraj bol spokojny, lebo strava tam bola draha...tak neviem, kazdy to hodnoti uplne inak...ale vraj bol max spokojny s prostredim ... ale zasa oni boli partia 4 chalanov, takze tazko povedat .... ale strava ide bokom, hlavne nech sa mame dobre, nech je pekne pocasie, neprsi a nikto neochorie 🙂

semina
1. aug 2013

aj mne sa vratila suseda odtial , bola tiez v kotve len oni isli autobusom a ta cesta je autobus hrozna vraj 🙂))) ja by som sa na to teda nedala ale ona ma dvoch chlapcov 6 a 12 rocneho tak to sa este da .... ale pri mojej Eme by to nehrozilo 🙂)))))))))) ona tiez spominala oblecenie ze je lacne aj nakupila a co sa tyka stravy praveze nieco je lacnejsie a nieco stoji ako u nas ..... My ideme cez koalu , ideme do tej novej casti a ta je super , hovorila ze izby su velmi pekne , a kupelna ze s hotelom bola velmi spokojna ... ona si to pochvalovala no az na tu cestu ☹(( vy odkial vlastne letite???? my letime 7. 8 ale az vecer 21,30 ☹ ale co uz toto si clovek nevyberie 🙂))

semina
1. aug 2013

@janicka83 aj mne sa vratila suseda odtial , bola tiez v kotve len oni isli autobusom a ta cesta je autobus hrozna vraj emoticon))) ja by som sa na to teda nedala ale ona ma dvoch chlapcov 6 a 12 rocneho tak to sa este da .... ale pri mojej Eme by to nehrozilo emoticon)))))))))) ona tiez spominala oblecenie ze je lacne aj nakupila a co sa tyka stravy praveze nieco je lacnejsie a nieco stoji ako u nas ..... My ideme cez koalu , ideme do tej novej casti a ta je super , hovorila ze izby su velmi pekne , a kupelna ze s hotelom bola velmi spokojna ... ona si to pochvalovala no az na tu cestu emoticon(( vy odkial vlastne letite???? my letime 7. 8 ale az vecer 21,30 emoticon ale co uz toto si clovek nevyberie emoticon))

janicka83
1. aug 2013

@semina my letime z BA, 6.8. uz o 7,10 je odlet...takze prvy den si ako tak uz vychutname tam, ale zasa odchod mame naplanovany uz o 6,50 odtial odlet ...to vzdy tak je, ze bud tam je clovek prvy den a posledny nie alebo naopak...my ideme cez Solvex...tak nemam zdania, v akej casti budeme .... to uz jedno, podstatne je, aby sme sa mali kde vyspat, aby neboli chrobaky na izbe, cista voda v bazene a more bez meduz...tak uvidime, nechame sa prekvapit...

molin
1. aug 2013

Babulky, poradte prosim kam do Bulharska s dvoma detmi 7 a 2 . Chceli by sme letecky aj so stravou. Ak mate nejake tipy a pozitivne skusenosti sem s nimi 😉