Dovolenka v Bulharsku s deťmi
Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka
@sundance ani by som nepovedala,že krajšie,ale určite menej rušné.Na Slnečnom máš pri mori niekoľko radov slnečníky a lehátka,ktoré stoja každý extra 8 leva ( cca 4 e)- to je pre nich platená zóna a tam ťa so stanom nepustia.Za čiarou si už môžeš dať čo chceš,ale nebudeš blízko pri mori.
Dobry vecer .. V auguste sa chystame na slnecne pobrezie konkretne hotel Kotva ... Prosim Vas su tam bankomaty??? daju sa tam vyberat peniazky ci len platit kartou ???????? 🙂
letí niekto dnes na slnečné pobrežie?
a kto letí zajtra z Košíc do Prímorska? resp. odchádza z Martina vlakom do Košíc 14,57??? pridá sa niekto?
@legorka Ahoj! ďakujem za odpoveď a mala by som ešte jednu otázočku. Tie zmenárne sú otvorené aj večer? po 8mej Lebo vyzerá to tak že ak mm nezoženie pondelok v Ba Levu tak vieme zameniť len tam. Tu u nás v meste nikde nie je a aj v bankách treba objednať. Najskôr by nám vedeli zameniť stredu a my utorok letíme. Takže tak ☹
Dievčatá, prosím vás pri malinkých detičkách aké buginky alebo kočíky ste brali? Ráta sa to do batožiny? Balili ste to do tašky alebo ako ste to na letisku dávali?
@tigra440 Ahoj ano chystame 🙂))) ideme ano do hotela Kotva cez Koalu , ideme 6 z toho 4 dospely a dve deti , mame polpenziu ... ideme 7.8 z Kosic ... pred troma dnami sa odtial vratila znama a si to chvalila ... strava je tam vraj lacna alebo taka ako u nas ale porcie su väcsie ... a aj oblecko si nakupila lacno 🙂)))))
ahojte nechystate sa niekto do htl kotva na slnecnom teraz niekedy?my ideme 30.7.-9.8.,,,ozvite sa :D
baby boli ste niektorá na dovolenke a platili ste na splatky?
@semina my sme boli s muzom v primorsku, ale pred 7 rokmi...ja som sa do bulharska chcela vratit, toto bol manzelov vyber, hlavne teda kvoli detom .... tak uvidime, ako bude...lebo recenzii na hotel je strasne vela popisanych a su aj take aj take...teraz sa vratil zo slnecneho bratranec a som pocula, ze vraj "handry" su tam lacne, si nieco pokupil ale on mal v nejakom hotely all incllusive a vraj bol spokojny, lebo strava tam bola draha...tak neviem, kazdy to hodnoti uplne inak...ale vraj bol max spokojny s prostredim ... ale zasa oni boli partia 4 chalanov, takze tazko povedat .... ale strava ide bokom, hlavne nech sa mame dobre, nech je pekne pocasie, neprsi a nikto neochorie 🙂
aj mne sa vratila suseda odtial , bola tiez v kotve len oni isli autobusom a ta cesta je autobus hrozna vraj 🙂))) ja by som sa na to teda nedala ale ona ma dvoch chlapcov 6 a 12 rocneho tak to sa este da .... ale pri mojej Eme by to nehrozilo 🙂)))))))))) ona tiez spominala oblecenie ze je lacne aj nakupila a co sa tyka stravy praveze nieco je lacnejsie a nieco stoji ako u nas ..... My ideme cez koalu , ideme do tej novej casti a ta je super , hovorila ze izby su velmi pekne , a kupelna ze s hotelom bola velmi spokojna ... ona si to pochvalovala no az na tu cestu ☹(( vy odkial vlastne letite???? my letime 7. 8 ale az vecer 21,30 ☹ ale co uz toto si clovek nevyberie 🙂))
@janicka83 aj mne sa vratila suseda odtial , bola tiez v kotve len oni isli autobusom a ta cesta je autobus hrozna vraj emoticon))) ja by som sa na to teda nedala ale ona ma dvoch chlapcov 6 a 12 rocneho tak to sa este da .... ale pri mojej Eme by to nehrozilo emoticon)))))))))) ona tiez spominala oblecenie ze je lacne aj nakupila a co sa tyka stravy praveze nieco je lacnejsie a nieco stoji ako u nas ..... My ideme cez koalu , ideme do tej novej casti a ta je super , hovorila ze izby su velmi pekne , a kupelna ze s hotelom bola velmi spokojna ... ona si to pochvalovala no az na tu cestu emoticon(( vy odkial vlastne letite???? my letime 7. 8 ale az vecer 21,30 emoticon ale co uz toto si clovek nevyberie emoticon))
@semina my letime z BA, 6.8. uz o 7,10 je odlet...takze prvy den si ako tak uz vychutname tam, ale zasa odchod mame naplanovany uz o 6,50 odtial odlet ...to vzdy tak je, ze bud tam je clovek prvy den a posledny nie alebo naopak...my ideme cez Solvex...tak nemam zdania, v akej casti budeme .... to uz jedno, podstatne je, aby sme sa mali kde vyspat, aby neboli chrobaky na izbe, cista voda v bazene a more bez meduz...tak uvidime, nechame sa prekvapit...
Babulky, poradte prosim kam do Bulharska s dvoma detmi 7 a 2 . Chceli by sme letecky aj so stravou. Ak mate nejake tipy a pozitivne skusenosti sem s nimi 😉

@epelino ideme na 12dni penzion Popov (uz sme tam boli 2x tak vieme do coho ideme 🙂 ....... ) dakujeme 🙂