Dovolenka v Bulharsku s deťmi
Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka
my ideme 4.8 na 11 dni. minuly rok sme tak tiez boli a bolo super pocasie , more faaajne vyhriate 🙂
my sme boli minulého roku v Prímorsku, vrelo odporúčam hotel Perla Plaza
my sme boli minulého roku v Prímorsku, vrelo odporúčam hotel Perla Plaza
@sjusiquatro my sme boli s 3 deťmi, mali sme AI a vyšlo nas to asi 1150 ale boli sme autom
Odporučí niekto hotel v Bulharsku pre 2 dospelých a 3 deti?
Ahoj, my sme boli Slnečnom Pobreží, hotel Nesebar Beach (all inclusive) s 3-ročnou dcérou a vrelo odporúčam.
Ak mate zaujem, pozrite, kamoska prenajima tento apartman..
Ahojte, ja sa chystam s malou 2,5 rokov do BG, ak by sa nejaka mamina k nam chcela pridat potesime sa spolocnosti. Viac info cez IP
Ahojte vrelo odporucam aj ja Bulharsko chodime tam uz 10rokov 🙂 je to super aj s detmi ci uz mini alebo vacsimi....jedine co doporucim je ze treba si dobre pozriet cestovky a ceny lebo niektore maju mega sumicky 😀
@janula10 Ahoj.prosim ta aku cast v Bulharsku by si mi odporucila? mame 18 mesacneho a chceli by sme ist uz za mesiac.dakujeeeem 😉
Ahojte, hľadám vhodnú destináciu na dovolenku s deťmi. Prosím vás, bol niekto v apartmánovom komplexe Marina Cape, oblasť Aheloy? Chceme letieť z Popradu, Aheloy píšu, že je 15 minút od letiska, čo by bolo super, keďže presun autobusom z letiska viac ako hodinu sa mi zdá dosť veľa... Cena 1700 eur pre rodinu na 8 dní s raňajkami je primeraná alebo veľa? Nemám prehľad vôbec o cenách v Bulharsku a či to ešte bude do leta klesať... poraďte, či ešte čakať, že pôjdu s cenou dole alebo radšej kúpiť teraz? 😉
@vanesssa16 ahoj pisem do spravy aj cestovku ktora ma naj ceny👍👍
drakvak osobne si myslím, že 1700 euro na 8 dní je dosť, my ked sme chodili mali sme to aj drahšie /1800euro bez stravy 11 nocí( tento rok sme zakúpili len letenky a tie nás vyšli 800euro a ubytovanie si nájdeme na mieste, nech som to prerártavala akokolvek, tak by nás mala dovolenka stáť do 1700euro - radšej som rátala viac na ubytovanie ako menej.
@olioza ahoj, moji znami boli - hotel pekny, ubytovanie pekne, upratane izby kazdy den, strava tiez v pohode - potom sa im zdalo uz jednotvarne...ale to je vec v kusu. Vodny park nadherny, ale prazdny - ladooooova voda, mali so sebou 4 r. dievcatko, raz tam isla - lebo uz nemohla vydrzat, hned im prechladla...Plaz tiez pekna, maju fotky kde lezia na velkych hrubych matracoch - slnecniky, baldachyny...pekne. Oni si to chvalili az na ten vodny park - vyuzivali more, vodne parky doma🙂
@drakvak no mne príde ta suma dosť vysoká my sme síce tento rok vzali tunis lebo bol lacnejší ale čo sme pozerali bulharsko vždy bolo s raňajkami na 11/12 dni okolo 1800€ takže na 8 mi to príde hrozne vela nehovoriac o tom že aheloy je dedinka hodný kus od mora a pri nej obytný apartmánový satelit priamo pri mory do ktorého predpokladám idete a tam je to slabšie aj s obchodom či reštikami musíš ísť do dedinky a bez auta je to nic moc apoň tak nám to povedala známa v cestovke keď sme na to pred 2ma rokmi pozerali.... ten svety vlas je fajn ale aj severná časť slnečného tam je klud aj cenovo dostupné hotely ....
mqy sme boli minuleho roku v bulharsku, oblast zlate piesky, hotel edelweis, bolo tam neskutocne nadherne a kazdy den sa detom venovali animatory, dovolenka nas stala 961 e pre 2,dospelych 1 dieta, letecky, s ranajkami, all incl... sa ne
oplatilo pretoze tam je strava neskutocne lacna...takze to co tu niektore pisu sa mi zda privela.zabudla som dodat bolo to 11 dni
Ahojte bol niekto v Primorsku v hoteli Opal? My ideme na 11 dni letecky s ranajkami , 2+1 za 1282 EUR je to vela?
ahojte, nejde niekto na dovolenku do queen nelly 4.7. do 15.7.?
velmi sa tesim, prave som zistila, ze www.smartwings.com pridal dalsie letenky do Burgasu, uz boli takmer vypredane... tak sa da letiet z BA do Burgasu za 200e - obojsmerna a dieta do 2 rokov zdarma. ubytko zohnat uz nie je problem. takze lacna, pohodlna a pre deti vhodna dovo je zas aktualna 😎 🙂 😎
vnika aj my sme kúpili tie letenky od 17.6 - 31.7 ideme do obzoru, ubytko tam nájdeme, aj tak to vyjde lacnejšie ako cez cestovku, len neviem po čom zoženieme ubytovanie
vnika aký termín máte vy?
a kde do Bulharska chcete ísť?

ahojte.. hladaminformacie ohladom hotela KOTVA v BUlharsku.. bol niekto??? otazka bola už položena ale adminom je uzatvorena tema... ďakujem za info každemu