icon

Dovolenka v Bulharsku s deťmi

janet24
23. mar 2012

Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka

darabka
6. máj 2015

alenanr@darabka, presne v tom hoteli bola minulý rok sestra, bola maximálne spokojná...boli len dvaja s priateľom, all incl...no proste paráda...ľudia sa chodia k tomu hotelu fotiť...🙂

me
22. máj 2015

a ako je to s cenami všeobecne ? napr. oblečenie ? nie žeby som chcela mať nákupnú horúčku 😀 ale ak napr. zistím, že som niečo zabudla napr. mm plavky 😀 alebo decká budú potrebovať tričko naviac tak asi to nebude problém kúpiť to a za normálnu cenu, či ???

me
22. máj 2015

a platí sa aj eurami, či treba zameniť ?

syja
22. máj 2015

@me oblecenie je tam za par eur a velky vyber napr manzel si kupil tricko "puma" za 7 eur a cuduj sa svete.zatial drzi🙂

me
22. máj 2015

@syja tak super 🙂 a co sa týka balenia, čo zbalíte pre prípad, že by bolo chladno ???

syja
23. máj 2015

@me my berieme vzdy len letne veci plus pre kazdeho jednu mikinu a nejake tristvrtove nohavice.niekedy sme vlacili aj botasky ze keby prsalo ale nikdy sme ich nevyuzili a zaberali vela miesta. Vsetko sa tam da v pripade potreby kupit lacno.

mita30
23. máj 2015

@syja akurát som rozmýšľala kde zbalím botasky, to s uterákmi zaberie najviac miesta 😀 Takže to máme risknuť bez botasiek 😕

syja
23. máj 2015

@mita30 no my ich uz nenosime ale zase berieme okrem slapiek zabiek take trekove sandale to mi pride praktickejsie

me
25. máj 2015

no to bude zase katastrofa to balenie, zase budem mať pocit, že všetko tam budeme potrebovať a zamotám sa :D i keď teraz sa snažím pozerať na to tak, že zobrať menej a v prípade potreby sa dokúpi keď sú tam ceny OK, nejaké rady čo sa týka lietadla ? bojím sa, že krpec/4r/ bude vyvádzať a ešte čo treba vidieť okrem nessebaru ??? čo poradíte ?

milanchemik
25. máj 2015

@simonalh To musíš žartovať. Nikdy som v Bulharsku za 10 nocí neminul aj s cestou, stravou a poriadnymi nákupmi viac ako 1.200.-€. A to sme sa domov vrátili napakovaní novými handrami.....

moncares
6. jún 2015

@billam
@billam to tisi opica
😀

vierazit198
7. jún 2015

PROSIM VAS,,,, urcite mate viac skusenosti ja idem so synom k moru druhy krat v zivote ...mame tri roky a neviem co si zobrat preneho ... lieky ake? ideme na Slecne pobrezie..
velmi pekne dakujem

Monika

milanchemik
8. jún 2015

@vierazit198 Lieky si kúpiš aj tam.... však je to to isté, ako u nás. My sme si brali so sebou širokospektrálne antibiotiká, smectu, niečo proti horúčke a bolesti.

mita30
8. jún 2015

@milanchemik a tie ant. ti predpisuje lekarka, lebo naša nechce 😒

milanchemik
8. jún 2015

@mita30 nie... známosť v lekárni 😉

mita30
8. jún 2015

@milanchemik aj ja chceeem, nie že by sme žili na ant. práve naopak, ale zákon schválnosti, vždy niekomu niečo je a my nič ☹

milanchemik
8. jún 2015

@mita30 myslím, že keby si išla do lekárne a vysvetlila tam, že o čo ide, tak ti tie atb dajú bez problémov

mita30
8. jún 2015

@milanchemik vieš čo, ja to skusim a som zvedavá čo mi povedia, dám vedieť 😀

milanchemik
8. jún 2015

@mita30 viem, čo ti povedia...... že koľko máš zaplatiť... 😉

mita30
8. jún 2015

@milanchemik no to pochybujem 😝

milanchemik
8. jún 2015

@mita30 uvidíš 😎

mita30
8. jún 2015

@milanchemik tak vrátila som sa z mesta bola som v dvoch lekárnach a pochodila som ako som predpokladala, treba si pýtať u lekára 😒 hold mám smolu ☹

me
8. jún 2015

@mita30 ja zoberiem vsetko okrem antibiotik - dufam,ze ich nebudeme potrebovat a ak nahodou ano tak budeme musiet najst lekara, zoberiem na alergiu,na horucku,kvapky do nosa do oci,sirup od kasla a pod.

milanchemik
8. jún 2015

Divné lekárne tam máte

mita30
8. jún 2015

@milanchemik to už dávno viem ☹

syja
8. jún 2015

@mita30 v bulharsku nie je problem antibiotika sa vraj daju kupit bez receptu a ak mas poistenie tak to funguje tak ze lekar dojde na hotel a da lieky. Aspon minuly rok s alfatravel nam to tak bolo vysvetlene. Nastastie sme nevyskudali🙂

mita30
8. jún 2015

@syja to som nepočula, lepšie ako u nás 🙂

jani74
15. jún 2015

Ahojte, uvažujeme nad dovolenkou v Bulharsku - ale - kúpiť so stravou alebo bez?

milanchemik
15. jún 2015

@jani74 BEZ !!!