Dovolenka v Bulharsku s deťmi
Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka
@gallina https://www.google.sk/search?q=onyx+kiten+recen... Kiten,kúsok od Primorska
a ako je to s cenami všeobecne ? napr. oblečenie ? nie žeby som chcela mať nákupnú horúčku 😀 ale ak napr. zistím, že som niečo zabudla napr. mm plavky 😀 alebo decká budú potrebovať tričko naviac tak asi to nebude problém kúpiť to a za normálnu cenu, či ???
a platí sa aj eurami, či treba zameniť ?
no to bude zase katastrofa to balenie, zase budem mať pocit, že všetko tam budeme potrebovať a zamotám sa :D i keď teraz sa snažím pozerať na to tak, že zobrať menej a v prípade potreby sa dokúpi keď sú tam ceny OK, nejaké rady čo sa týka lietadla ? bojím sa, že krpec/4r/ bude vyvádzať a ešte čo treba vidieť okrem nessebaru ??? čo poradíte ?
@simonalh To musíš žartovať. Nikdy som v Bulharsku za 10 nocí neminul aj s cestou, stravou a poriadnymi nákupmi viac ako 1.200.-€. A to sme sa domov vrátili napakovaní novými handrami.....
PROSIM VAS,,,, urcite mate viac skusenosti ja idem so synom k moru druhy krat v zivote ...mame tri roky a neviem co si zobrat preneho ... lieky ake? ideme na Slecne pobrezie..
velmi pekne dakujem
Monika
@vierazit198 Lieky si kúpiš aj tam.... však je to to isté, ako u nás. My sme si brali so sebou širokospektrálne antibiotiká, smectu, niečo proti horúčke a bolesti.
@milanchemik a tie ant. ti predpisuje lekarka, lebo naša nechce 😒
@mita30 nie... známosť v lekárni 😉
@milanchemik aj ja chceeem, nie že by sme žili na ant. práve naopak, ale zákon schválnosti, vždy niekomu niečo je a my nič ☹
@mita30 myslím, že keby si išla do lekárne a vysvetlila tam, že o čo ide, tak ti tie atb dajú bez problémov
@milanchemik vieš čo, ja to skusim a som zvedavá čo mi povedia, dám vedieť 😀
@mita30 viem, čo ti povedia...... že koľko máš zaplatiť... 😉
@milanchemik no to pochybujem 😝
@mita30 uvidíš 😎
@milanchemik tak vrátila som sa z mesta bola som v dvoch lekárnach a pochodila som ako som predpokladala, treba si pýtať u lekára 😒 hold mám smolu ☹
Divné lekárne tam máte
@milanchemik to už dávno viem ☹
Ahojte, uvažujeme nad dovolenkou v Bulharsku - ale - kúpiť so stravou alebo bez?
@jani74 BEZ !!!

alenanr@darabka, presne v tom hoteli bola minulý rok sestra, bola maximálne spokojná...boli len dvaja s priateľom, all incl...no proste paráda...ľudia sa chodia k tomu hotelu fotiť...🙂