Dovolenka v Bulharsku s deťmi
Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka
My sme boli v Primorsku hotel Perla sun park..vyborne pre rodiny s detmi,klud,cistota a dobre jedlo,mily personal...odporucam
@stastenka42 ahoj ktora cestovka ho ponuka ?
@evusa77 všetko bolo OK....trošku mi vadila káva, ja som veľká kávičkárka aj s manželom....bulhari sú takí akí sú, špekulanti 🙂 ale bolo super, zdraví sme sa vrátili, s peknými zážitkami, nabudúce vyberieme menší hotel so svojou plážou / aby bol inclusive bar na pláži + neplatiť za slnečníky / ináč super 🙂
Ľudia, povedzte všetkým, čo chcú ísť do Bulharska do Royal club Victoria, aby tam nešli, okradli ma, kým som bola na izbe.
@ada510 solvex ,ale isla som cez inviu😃
@vintage_lady a ako na izbe ? a tušíš kto ? zamestnanci?
žienky poraďte dobrý hotel v Bulharsku keď chceme ísť s dvoma deťmi 2 a 5 rokov, aby mali aj animátora a aby nás finančne nezruinoval ...ďakujem krááásne
Vedel by mi niekto poradit hotel v Bulharsku vhodny pre deti, s allincl. a hlavne s barom na plazi a lehatkami v cene? Dakujem
hned by som isla na dovolenku 🙂
my sme tento rok navštívili slnečné pobrežie hotel Trakia Plaza**** ale boli sme veľmi veľmi veľmi spokojní. mali sme bazény pri hotely takže doobedu sme boli tam a poobede pri mori. my máme na bulharsko veľmi pekné spomienky a detičky tiež. ešte teraz to spomínajú
MY SME BOLI NA SLNECNOM POBREZI V GRAND HOTELI ... URCITE TAM NIE!!!! 😒 😒
Nejake tipy na hotel v Bulh. - all incl. - 2 deti (7 a 3), animacie, detske ihrisko, tobogany? Dakujeeem
@cwilinge77 Ako sa Vam pacila dovolenka v Astorii? Rozmyslame nad tym hotelom tento rok v lete, budem rada, ked napises svoje sksuenosti. Vdaka vopred.
@graziela my sme boli velmi spokojny...ale 100 ludi 100 chuti.vela zalezi ci ste uz boli aj v lepsich destinaciach a viete to porovnat.my len chorvatsko a bulharsko,takze spokojnost.hlavne nam vyhovovalo,ze hotel bol uplne blizko plaze.stacilo prejst cez cestu.ak chces real foto izby,bazena,vyhladu,napis meil.adresu do spravy,poslem ti
@cwilinge77 My sme boli v chorv, bulh, nie sme velmi narocni...len ma trochu odradza ta hlucnost, ktoru vsetci popisuju...Deti uz nie su malinke /8 a 13r/, takze nejaka ta hudba by nam neprekazala, ale citala som, ze zvyknu vyhravat v baze aj do rana....tak neviem...
@graziela moja malá mala 2 roky a strasia 8 . Izbu sme mali na druhu stranu od bazena, mali sme užasný výhlad na luxusny hotel z bazenmi. Je ale pravdam že aj nemate hluk od bazenov, mate hluk z ulice. myslím, ale že do požiadaviek v cestovke sa da povedat , kde chcete mat izbu.Ja som mala požiadavku,aby sme neboli na prizemi a bolo mi to splnene.
viete mi prosím odporučiť hotel v bulharsku z odletom zo Sliača? Vdaka
@katka444 asi najlepsie keby si isla do nejakej cestovky, tam by ti lepsie povedali

My sme prisli pred troma dnami boli sme na Slnecnom pobrezi... tam je pekne no hotel neodporucam Sunny beache Grand hotel ....NESPOKOJNOST !!!!!!!
bazen maly, vecer tam koncia pohare , malo lehatok, izbu sme dostali otrasnu na ulicu orientovanu , hluk.. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
urcite tam uz nepojdeme