Dovolenka v Bulharsku s deťmi
Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka
Pomorie 🙂
Idete niekto na Zlate piesky do hotela Golden Yavor?uz sa velmi tesime 🙂 🙂 🙂
ahojte zienky , neviete ako je to v bulharsku s apartmanmi , chceli by sme ist 2 rodinky s detmi teda 5 dospelych a 3 deti a skor by sme chceli ubytko takeho rodinneho stylu nie hotel , ak viete , odporucte mi , hlavne v nejakom kludnom letovisku , dakujem 🙂
@miculienka ahoj, naspisala som ti do ip...
AHojte.
Nejake postrehy k hotelu Paradise Beach? Nie je tam velky hluk? (V noci hlane...).my mame radsej mensie rezorty..ale tu sa mi paci proram pre deti, more, rodinne izby..atd.
Dakujem.
My sme mali naposledy v turecku crevnu virozu. Tam uz nikdy viac.
:/
Ale to sa moze stat vsade.
@poleva naozaj tam je lepšie kvôli deťom mať apartmán ako izbu na hoteli a animacie.V apartmáne je všetko potrebne a nie je človek viazany na časy stravovania-môže si pre deti uvariť čerstvu stravu.V Bulahsrku je zvlaš dobre kiselo mliako a zelenina-treba to tam jesť na kila 🙂
@trpezliva ahoj kde v ktorom letovisku mate ten hotel? s tym nazvom je ich tam viac 🙂
@miculienka ahoj môžem odporučiť Byala alebo Obzor, vyhni sa Slnečnemu pobr.,Zlate piesky ,Nesebar a pod. Pre Vas najlepšie su dva apartmany pre 2+2 alebo jeden veľký pre všetkých-byvaju take v komplexu v Obzore.
@bulharkaneli - vdaka , a vies mi poradit , ktora cestovka ponuka tieto letoviska ?
@miculienka ja to cez CK neviem doporučiť- raz som odporučila CK na Bulharsko susedke a už nikdy. CK bežne zmenilo aj hotel aj izbu-maju to skryte v podmienkach. Viem Ti ale poslať do správy info. o nejakých možnostiach ubytovania tam.
@bulharkaneli - dakujem 🙂
@trpezliva ahoj, ten hotel poznám-bol tam ubytovaný naš stryko z Trencina a boli sme ho navštíviť. Hotel sice super ale pláž vás nenadhne-veľa riasy a dosť špinava. Z hotela na pláž iba vyťahom. Sv.Vlas je vlastne severný okraj Slnečného pobrežia -je akože okraj zálivu- vlny a more tam dosť zanášajú špinu. Vem že stryko si požičal auto prišli za nami do Obzoru lebo mi neveril , že riasy tam nie su alebo aspon nie toľko 🙂 ale hotel je luxusný. Tam je nevýhoda to (myslim na Sv.vlase) že ak nie ste autom ste trochu odrezany od obchodov a mesta a iba nejakým taxíkom vybehnete niekam von na prechadzku. Chyba tam centrum- ten je na Slnečnom a samotne Slnečne je veľmi drahe-myslim restauracie a služby. Standartne hranolky a grilovane kuracie prsia su 3x drahsie ako v Byale alebo Obzore. Ale ak mate stravu v hoteli a stači Vam ležať na plaži tak to bude určite fain.
Ahojte, prosím o radu, ktoré dobré hotely/ apartmány v Prímorsku sú blízko južnej pláže ?
Hľadám cez ponuky na nete, ale v popise hotelov je len vzdialenosť od pláže , niekedy napíšu že od severnej....ani v cestovkcáh nemajú o tom prehľad :(, tak skúšam aj tu, či niekto nemá skusenosť. S
deťmi chceme chodiť na južnú kľudnú pláž
ďakujem moc 🙂
Záleží aké obdobie chytíte-niekedy su veľké vlny aj 10 dni po sebe. Preto je dobre mať ubytovanie aj s bazénom. Na Pomorie mi vadi to že tam nie je normálny piesok ale skôr prach.
@bulharkaneli dakujeeem!!! Dufam ze riasy akurat nebudu. A musle su vsade v Bulharsku? Na tie sa baby tesia najviac
monnaa my sme kedysi boli pri juznej casti v penzione Pavel, cez Alfatravel
Idete niekto autom?my sme sa tento rok cestovatdufam ze to zvladnemerozhodlices zvladneme🙂
Baby,stale váham nad tým Bulharskom,bola som 2krat a more bolo dosť špinavé...nemáte nejake foto z mín.roku trebárs Primorsko,chcem ísť s malou a nerada by som ju hladala pod vodou 🙂 miluje vodu,strávi tam aj pol dňa,tak mi natom záleží, ďakujem vopred 🙂
Dievčatá prosím Vás, kde v Bulharsku je more " najčistejšie ", najlepšie bez veľkých vĺn ??? Už 2. týždeň vyberám to správne miesto a hotel a podľa recenzií na nete je to rôzne....tak sa chcem spýtať aj tu, konkrétne aké máte vy skúsenosti.
Ďakujem moc

@karkulka1 napisem 🙂