Dovolenka v Bulharsku s deťmi
Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka
Ahojte...my sme boli v Primorsku, a spokojnosť...chodievali sme väčšinou na južnú pláž, tam bola voda cista,vlnky maličké a dlho mala voda...pre deti uplne ideal...spinavu vodu sme zazili v malej zatoke pri juznej plazi a severnu plaz plnu chaluh iba po takej riadnej burke...
My sme boli pred dvoma rokmi naposledy, byvali sme blizko severnej plaze, ta je skor pre tych co oblubuju hadzanie sa do vln a take vyblaznenie sa vo vlnach...nas sa tych vln bal, nechcel ani do vody ist....juzna je pokojnejsia, ako som uz pisala vlnky minimalne,voda bola cista.....fotky by sa hadam aj nasli, ale asi az vecer, ked sa dostanem k počítaču...
@sara2830 fuuu tak to je uplne iny odvar ako moj 🙂 ...nášmu dlhšie trvalo kým sa osmelil, lebo z okna izby sme videli tie obrie vlny severnej plaze, tak mal strach ze ho ta vlna potopi...on má celkovo taký zvláštny vzťah k vode,aj ked doma vo vani no problema ....ale ked okusil male vlnky potom sme ho nevedeli z vody dostať..tak sa mu to zapacilo...teraz o nicom inom nebasno len kedy tam zas pojdeme 😉
@monnaa vlny si podla mna nevyberieš, my sme boli vo viacerých častiach, ale po búrke, či vo vetre sa vlnám nevyhneš
@sara2830 my sme obli na slnečnom pobreží a voda bola často špinavá, riasatá
@luciferkax ..sestra bola na slnečnom a hovorila presne to isté plus že bolo dosť meduz..v Primorsku som zažila dva take poriadne vykyvy pocasia a mam pocit ze aj napriek vetru bola južná pláž na tom podstatne lepšie ako severná..tam boli doslova nanosy rias...
@sara2830 - tak zatiaľ sa mi zdá ako najlepšie stredisko Kiten ( blízko Prímorska ), resp. Obzor..... aspoň mne vyhovuje väčší kĺud, v noci aby sme sa vyspali, menší hotel s bazénom....
..............nuž hold sme zvyknutí na Turecko s kvalitnými službami , kde sa ja ale teraz bojím :( , Bulharsko mi v tejto dobe pripadá ako jedna z najbezpečnejších destinácií
inak v Prímorsku som bola ako dieťa, pamätám si doteraz veľké vlny na severej pláži, ako deti sme sa tam nekúpali, my sme tam chodili vtedy aj na nudy pláž ( teraz neviem či ešte funguje) , na južnej bolo suer pokojne, ale bolo veľa medúz v mori
@monnaa v Primorsku vela záleží kde ss ubytujes...čím bližšie k hlavnej u tej hlavnej ulici tým horšie. My sme sice byvali hned pri plazi alev tej dobe tam nebola ziadna supervelka diskoteka, tak tam bolo tichucko a llud v noci. V tej novej časti plnej hotelov neviem ako to je v noci, ale keďže je to trošku bokom od centra myslím ze aj to bude celkom v pohode...
Inak vraj ak by si slapala pešo po juznej pláži, tak prídeš do Kitenu 😉
@cathy26 my sme boli v Primorsku, v Pomori, Kitten, Slnečné pobrežie malo byť vraj lepšie, my sme boli sklamaný: meduzy, riasy,malé pláže
@luciferkax a ktoré jr podľa lepšie - Pomorie , Prímorsko či Kiten ?
do Bulharska by som neisla ani zadarmo.Boli som tam s dvomi detmi a kupovali sme celu dovolenku len ryzu s pecenym kurčatom a zemiakmi lebo sme sa hnusili vsetkeho .Ludia, vracali, hnackovali, delegat teplotoval povedal nikdy viac...Voda s vykalmi ,plaz odpadky aj to druhe .Nie som ziadna fajnovka ale ako hovorim nikdy viac
@monnaa no veď toto,aj ja som planovala Turecko, bo 3krat sme boli na Mallorce a chcelo to zmení ,aj nieco cenovo prijateľnejšie ale situácia je taká aká je,keby nemám malu,isla by som 🙂 ....inak nám ruch nevadi,mala je hyper,potrebuje byt zamestnaná neustále, po meste sa blaznit 🙂 a rozmýšľam,ze áno AI sa nám neoplati lebo pri nej sme sa vôbec v klude nenajedli a ona je taká nepapacka, vypije 3 l vody a to jej stačí ,len to more aby bolo fajn,tam stravi aj pol dňa 🙂
@monnaa ...tak ak je to tak ako hovoria tak tá pláž by mala byť veľmi podobná, z Primorska chodí taký malý vláčik do Kitenu a späť tak ak Vám to vyjde, zabijete dve muchy jednou ranou🙂 ...my sme boli cez cestovku Alfa Travel, vždy maximálna spokojnosť čo sa týka jednania, služieb, delegáta...

@monnaa to by aj mňa zaujímalo, už 3krat som sa pýtala a nič :(